Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי יד 2 או להשאר בסגמנט ולקנות חדש?

broshm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

מדובר על הרכב של אמי, כרגע טויוטה קורולה 2007 (תצורה קודמת) שלא מזמן חצתה את רף ה-100K ק"מ.

כבר כמה שנים שהיא רוצה להשתדרג (בעיקר בגלל איבוד ערך) ואנחנו לא מוצאים אלטרנטיבה טובה כי היא מאוד מרוצה מהרכב.

לפני כמה ימים עלה הרעיון של רכב יד שניה - אאודי.

אשמח לקבל המלצה, הרעיון הוא כמובן להשתדרג ברמת הסגמנט ולקבל רכב נוח ומפנק יותר (נוחות נסיעה! לא שקע USB).

שימוש:

90% נסיעות בינעירוניות העולות לירושלים, כלומר זה צריך להיות רכב יחסית חזק כדי לא לאנוס את המנוע ולקבל צריכה נורמלית.

הקורולה עם 110 כ"ס ומשקל נוצה כמובן שסיפקה את הסחורה אבל הרעיון הוא לקבל רכב מעט חזק יותר.

תודה :)

נ.ב.

איזור ה-100-120 אלף שקל

אוטומטית

Bimmer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל טוב ויפה למעט "כבר כמה שנים שהיא רוצה להשתדרג (בעיקר בגלל איבוד ערך)".

את עיקר אובדן הערך הקורולה 2007 של אמך כבר ספגה.

אם אתם מתכוונים לחפש רכב ממודל חדש יותר - תגדילו את אובדן הערך.

אם אתם רוצים רכב מאותו שנתון או ישן יותר שהוא לא טויוטה-הונדה-מאזדה (בוודאי ובוודאי אאודי) - תגדילו את אובדן הערך.

אז לא כ"כ הבנתי.:shock:

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון את עיקר האובדן היא כבר ספקה והייתה טעות לא למכור כבר אז אבל זה כבר מים תחת הגשר.

להתקדם הכוונה מבחינת איכות הנסיעה לא שנתון.

השאלה בעצם סובבת סביב - איזה אאודי ומאיזה שנתון אני יכול לקנות, יד 2 בעלות של כ-100 עד 120 אש"ח?

Bimmer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אאודי A4 שנת 2008-2009 עונה על דרישות התקציב שלך.

ובהחלט מדובר בשדרוג מבחינת מנוע, אבזור, איכות חומרים והרכבה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אתם יכולים לבדוק גם פולקסוואגן ג'טה TSI בדגמים המאובזרים, נכון שזה לא אאודי אבל תא הנוסעים איכותי משל הקורולה שברשותכם, בדגם האקזקיוטיב מקבלים גג שמש וחישוקי מגנזים, מושבי קומפורט עם ריפודים נעימים, הרבה רכבים צויידו במערכת מולטימדיה ועוד כמה קטנות. הדגם המדובר הגיע עם מנוע 1.4 TSI160 כך שכוח לא יחסר וצריכת הדלק תהיה דומה ואולי אף תשתפר.

על אותו רעיון גם אוקטביה 1.8 TSI160 תעשה את העבודה, בעיקר בדגמי האלגנס.

אם הכיוון הוא גם רכב גדול יותר אז אפשר לנסות סקודה סופרב, רצוי דיזל לדעתי אבל גם הבנזין עושה את העבודה.

כחדש הרכב שהכי מתאים כחזק ונוח יותר הוא פלואנס דיזל לדעתי, הדגמים המאובזרים דיי מקיפים את כל האבזור שצריך. זאת אמנם לא האיכות של אאודי/פולקסוואגן אבל זה בכל זאת רכב חדש עם אחריות.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest ספורטמוטורי
שלום חברים,

מדובר על הרכב של אמי, כרגע טויוטה קורולה 2007 (תצורה קודמת) שלא מזמן חצתה את רף ה-100K ק"מ.

כבר כמה שנים שהיא רוצה להשתדרג (בעיקר בגלל איבוד ערך) ואנחנו לא מוצאים אלטרנטיבה טובה כי היא מאוד מרוצה מהרכב.

לפני כמה ימים עלה הרעיון של רכב יד שניה - אאודי.

אשמח לקבל המלצה, הרעיון הוא כמובן להשתדרג ברמת הסגמנט ולקבל רכב נוח ומפנק יותר (נוחות נסיעה! לא שקע USB).

שימוש:

90% נסיעות בינעירוניות העולות לירושלים, כלומר זה צריך להיות רכב יחסית חזק כדי לא לאנוס את המנוע ולקבל צריכה נורמלית.

הקורולה עם 110 כ"ס ומשקל נוצה כמובן שסיפקה את הסחורה אבל הרעיון הוא לקבל רכב מעט חזק יותר.

תודה :)

נ.ב.

איזור ה-100-120 אלף שקל

אוטומטית

ירידת ערך של קורולה חדשה אפילו ב 3 שנים הראשונות שלה היא יותר טובה מירידת ערך של אודי ישנה בת 7 פלוס מינוס, האודי הוא אחד הרכבים בעלי שמירת הערך הכי גרועה בשוק

נ.ב צריכה נורמלית? , אתה מבין שאתה מהמר על חסכון בדלק עם רכב כבד ומנוע זללן!!!, מה שבטוח באודי אתה לא תקבל צריכת דלק נורמלית לפחות אם לא תדחוף את הרכב בניוטרל

אני מדבר איתך מנסיון, אני הייתי בעלים של אודי A3 2.0 FSI ,חבר שלי הייתה לו אחת יותר חדשה 2008 אם אני לא טועה 1.8T ספורטבק, ועוד חבר עם הדגם הפשוט 2005 1600 סמ"ק, כולן זללניות דלק לא קטנות, בעלי ירידת ערך דרסטית ויקרות לאחזקה, אם אתה מחפש להתפנק ולא אכפת לך כמה תידרש לשלם על החזקה והפסד מירידת ערך אז לך על זה, אך לפי ציפיותיך מהרכב, תתרחק זה לא רכב לחסכון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות המפורטות.

הג'טה או האוקטביה לא רלוונטיות כי אינן מהוות עליית מדרגה משמעותית מספיק.

לגבי הזלילה ועלויות התחזוקה, עלויות תחזוקה גבוהות אנחנו מוכנים לספוג.

לגבי זלילת הדלק, הקורולה עם המנוע היחסית קטן (1.6) זוללת כ-1/12 בעליות האלו לירושלים, אני מאמין שעם מנוע גדול יותר שלא יתאמץ באותה מידה אנחנו נגיע, במקרה הגרוע ביותר ל-1/10.

או שאני טועה?

Bimmer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest ספורטמוטורי
תודה על התגובות המפורטות.

הג'טה או האוקטביה לא רלוונטיות כי אינן מהוות עליית מדרגה משמעותית מספיק.

לגבי הזלילה ועלויות התחזוקה, עלויות תחזוקה גבוהות אנחנו מוכנים לספוג.

לגבי זלילת הדלק, הקורולה עם המנוע היחסית קטן (1.6) זוללת כ-1/12 בעליות האלו לירושלים, אני מאמין שעם מנוע גדול יותר שלא יתאמץ באותה מידה אנחנו נגיע, במקרה הגרוע ביותר ל-1/10.

או שאני טועה?

לגבי צריכת הדלק אתה טועה, באודי שהיתה לי עם מנוע ה2.0 FSI עם תיבה של 6 הילוכים, התוצאה הכי טובה שהגעתי אליה הייתה 8.5 לליטר, ה 1.8T - 180HP ו ה1600 אני יודע שהיו זללניות, אך כמה בדיוק אני לא יודע.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאמא שלי אין שום צורך ב-1.8T, מנועי ה-FSI לא ממש מוצלחים וה-1600 משאירה אותנו בדיוק באותו מקום עם הקורולה.

זאת בעצם מהות השאלה שלי, האם יש שילוב TSI-DSG טוב באאודי A4 בטווח המחירים הנ"ל?

Bimmer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא ממליץ לעבור מקורולה לאודי. אודי תיהיה שדרוג בהרבה מובנים אבל גם שדרוק במוסך מבחינת האחזקה.

אם אמך מרוצה מהרכב למה לא להשאר עם הרכב עוד, כמו שאמרו עיקר אובדן ערך היא כבר ספגה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם בכל זאת אתה לא רוצה להשאר עם הקורולה, שקול אונסיס למשל. או לשקול מעבר לרכב טורבו דיזל שיהיה חסכוני יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה דווקא אודי. אם אתם רוצים השתדרג יש עוד הרבה מכוניות אחרות מסגמנט המנהלים שישדרגו אותגם אבל לא יחנקו בעליות אחזקה. אני ממליץ לבדוק את המונדאו ב 100000 אפשר לקנות מודל חדש יחסית .

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וולוו S60-מחירי יד שנייה ברצפה-שנת 2009 ב85-90K

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף פעם לא הבנתי את הקטע של "החלפה בגלל ירידת ערך".

מישהו יכול להסביר את זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...