Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(רכישת רכב) חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם?

אלבר בדיל עם בטר פלייס: ליסינג ב-1,990 שקל לחודש

תציע ביריד הרכב בגני התערוכה בסוכות ליסינג לרכב חשמלי ב-1,990 שקל לחודש עם 12 אלף "קילומטרים" של הטענה בשנה

פורסם

כמה כסף צריך לשים מראש? מה קורה בתום ההתחייבות שהיא לכמה זמן? מהם הסעיפים הקטנים של החוזה?

וכולי וכולי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ליסינג?הכוונה כרכב חברה או ליסינג פרטי?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

המחיר מפתה מידי בשביל רכב שעולה 120000 שקל ובשביל "דלק" ל12000ק"מ.

תבדוק טוב טוב שמציעים לך את האפשרות של BUY-BACKבמחיר מחירון כי אחרת תתקע עם רכב חשמלי שאין לו קונה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם אתה חפץ להיות שפן נסיון בבקשה

אני עוז זוכר שלא היה כיסוי באנטנות סלולריות בכל הארץ

ומצד אחד של הכביש היתה קליטה מצד שני לא

מה שקרה פשוטעברתי לצד השני ודיברתי

איך תעבור עם רכב ״ לצד השני ״ שזה רק 100 מטר או פחות

ראשית אין פריסה

שנית החשמל שהרכב צורך הוא לא חד משמעי אותה הצריכה לכול קמ

לכן אתה אף פעם לא יכול לתכנן כמה נשאר במצבר

ועוד כמה תוכל לנסוע

מה גם שהטווח המוצהר הוא אפסי במונחי נסיעה ברכב

בידיעה מראש שמזגן מאמץ שינוי בתנאי הדרך מקטינים את הטווח המוצהר

בדומה לפירסום היצרנים על תיצרוכת לקמ נסיעה

פורסם
נראה כי כאן תוכל למצוא את הטיעונים בעד ונגד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3601567#post3601567

לטעמי, לא הייתי רוכש רכב כזה ללא התחייבות בכתב לרכישה חוזרת במחיר ידוע מראש לאחר סיום תקופת הליסינג.

בכלל לא מדובר עם קניית רכב אלא על ליסינג .

משלמים תשלום חודשי קבוע + מקדמה (נדמה לי 10,000 ש"ח) וזהו . בסוף התקופה מחזירים את הרכב.

(כמו שכירות רק שגם צריך לשלם ביטוח+רישוי)

פורסם

קניית רכב בליסינג.

הפרטים שפורסמו לא ממש ברורים אבל נראה כי זו עיסקת ליסינג מימוני רגילה. הווה אומר, משולם תשלום ראשון ואחריו משולמים תשלומים חודשיים למשך תקופה מסוימת, בסוף התקופה ניתן בהתאם לעיסקת הליסינג לבצע את הדברים הבאים:

-לרכוש את הרכב מחברת הליסינג בתשלום אחד שהוא ההפרש בין מחיר הרכב כחדש לסך כל התשלומים ששולמו.

-להשתמש בתשלומים ששולמו כמקדמה ולהחליף את הרכב לחדש יותר ולשלם שוב את התשלומים החודשיים.

-'למכור' את הרכב בחזרה לחברת הליסינג לפי שוויו כרכב ליסינג משומש ולהתקזז על החוב הנותר.

אם הסעיף האחרון באמת יבוצע ע"י חברת הליסינג (ואין זה מחובתם) אז יש חשיבות למחירו הידוע מראש כרכב ליסינג משומש. אם לדוגמה מחיר הרכב החדש הוא 120 אש"ח וסך כל התשלומים לחברת הליסינג במשך תקופת הליסינג הוא המקדמה של 10 אש"ח ועוד 1350 * 36 (התשלום עבור הרכב בניכוי ה'דלק') שהוא כ 49 אש"ח (סה"כ 59 אש"ח, בוא נעגל ל 60) אז יתרת החוב לחברת הליסינג הוא 60 אש"ח. אם חברת הליסינג תבטיח כי תרכוש בחזרה את הרכב בסכום זה אז העיסקה היא כפי שתיארת אותה, אם לא, אז יש לשלם תשלום נוסף בסוף העסקה כדי לסיים אותה.

אני מקווה שאתה זוכר כי העיסקה מבוצעת על הרכב בלבד ללא הסוללה, בסוף התקופה יש לבצע חוזה חדש (לקילומטרים או 'דלק') מול BP.

פורסם
קניית רכב בליסינג.

הפרטים שפורסמו לא ממש ברורים אבל נראה כי זו עיסקת ליסינג מימוני רגילה. הווה אומר, משולם תשלום ראשון ואחריו משולמים תשלומים חודשיים למשך תקופה מסוימת, בסוף התקופה ניתן בהתאם לעיסקת הליסינג לבצע את הדברים הבאים:

-לרכוש את הרכב מחברת הליסינג בתשלום אחד שהוא ההפרש בין מחיר הרכב כחדש לסך כל התשלומים ששולמו.

-להשתמש בתשלומים ששולמו כמקדמה ולהחליף את הרכב לחדש יותר ולשלם שוב את התשלומים החודשיים.

-'למכור' את הרכב בחזרה לחברת הליסינג לפי שוויו כרכב ליסינג משומש ולהתקזז על החוב הנותר.

אם הסעיף האחרון באמת יבוצע ע"י חברת הליסינג (ואין זה מחובתם) אז יש חשיבות למחירו הידוע מראש כרכב ליסינג משומש. אם לדוגמה מחיר הרכב החדש הוא 120 אש"ח וסך כל התשלומים לחברת הליסינג במשך תקופת הליסינג הוא המקדמה של 10 אש"ח ועוד 1350 * 36 (התשלום עבור הרכב בניכוי ה'דלק') שהוא כ 49 אש"ח (סה"כ 59 אש"ח, בוא נעגל ל 60) אז יתרת החוב לחברת הליסינג הוא 60 אש"ח. אם חברת הליסינג תבטיח כי תרכוש בחזרה את הרכב בסכום זה אז העיסקה היא כפי שתיארת אותה, אם לא, אז יש לשלם תשלום נוסף בסוף העסקה כדי לסיים אותה.

אני מקווה שאתה זוכר כי העיסקה מבוצעת על הרכב בלבד ללא הסוללה, בסוף התקופה יש לבצע חוזה חדש (לקילומטרים או 'דלק') מול BP.

זאת לא העסקה. אלבר מציעים (גם עבור רכבים אחרים) תשלום מקדמה קטנה (6000-9000 ש"ח) + תשלום חודשי . (+350 על ביטוח וטיפולים אם רוצים) .בסוף התקופה מחזירים את הרכב. (כלומר כל התשלומים ששילמת הלכו כמו בשכירות)

אם רוצים לקנות את הרכב אז בסוף התקופה ניתן לקנות בהנחה של 12% על המחירון .

פורסם

טוב, זה חדש לי. עד עתה נאמר (בשירשור של הרכב החשמלי) כי קיימת תוכנית הליסינג הזאת אך ללא פירוט, אם אלה אכן התנאים אז על פניו זו נראית תוכנית נהדרת למי שיש מעט מאוד מזומן ורוצה להשתמש ברכב משפחתי/מנהלים חדש. אחרי הכל, אלפיים ש"ח לחודש עבור רכב ודלק הוא סכום דומה להוצאה החודשית (ירידת ערך ודלק) על משפחטומטית חדשה.

• תוכן חדש...