Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קניית רכב) עד 45 אלף ש"ח, מודל 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים היתי רוצה שתמליצו לי על איזה רכב כדי לי לקנות כי אני לא יודע אין לי שום רכב שאני רוצה בראש אז תודה לכל העוזרים

יש לי להשקיע עד סכום של 45.000

מה חשוב לי שיהיה באוטו:

1:שהעיצוב של הרכב יהיה יפה

2:שהאוטו יהיה מאובזר טוב

3:אם אפשר שיהיה חסכוני בדלק אבל מסתדר גם אם ממוצע

4:שיהיה ממודל 2008

5:ומנוע 1600 ולא 1400 כי אני רוצה שהאוטו יסחוב טוב ולא יחנק בעליות

6:וגם שהוא יהיה אמין נוח לנסיעה מהיר ויציב..

תודה רבה מראש לכל העוזרים ולפורום.

פורסם

יש רכב מעניין לפי הדרישות שלך למכירה בלוח הפורום, רק שהוא ידני. חפש ותמצא.

רד מהדרישה ל-1600, מנועי 1400 מודרניים על רכב קל עושים את העבודה יופי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

צריכה ממוצעת זה בערך 1-10.

יופי זה עניין של טעם,אני חושב שסיטרואן C4 תקלע לך לדרישות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מלבד המגאן, אני ממליץ לך לבדוק את האפשרות לרכישה של מיצובישי לאנסר קלאסיק. זה הדגם הקודם של הלאנסר שנמכר עד לשנת 2009, לא הדגם החדש שנמכר כיום.

מדובר במכונית אמינה, די מאובזרת וצריכת דלק סבירה. מנוע 1,600 סמ"ק עם 98 כוחות סוס והביצועים בסדר גמור. לגבי העיצוב, זה כבר עניין של טעם אישי אבל לדעתי היא נראית טוב יותר מהמגאן.

פורסם

לפותח השרשור שאתה רושם מאובזר טוב, לאיזה אבזור אתה מתכוון? יש אנשים שהגה כוח, מזגן ו4 חלונות חשמליים זה אבזור טוב בשבילם.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...