Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

צריך עזרה דחופה למקום זול ומומלץ לקניית טויטרים לרכב,

ברשותי קומפוננט של אינפיניטי REF6530CS 90W RMS

היום נהרסו לי שני הטויטרים.

האם קיים דבר כזה קניית טויטרים בנפרד או שחייב סט שלם,

אם אפשרי אני חייב מקום זול ואיכותי לקניית קומפוננטים מאותו סוג..

תודה.

נ.ב האם אפשר לשים טויטרים מדגם יותר איכותי מזה שהיו לי ?

פורסם

אפשרי לקנות טוויטרים בנפרד, ואפילו רצוי מאיכות גבוה יותר, לא מצאתי את הקובץ שלהם וצריך לבדוק מה ההתנגדות של הטוויטרים (נע בין 4-8, והכי סביר שאצלך הם 4 אוהם), כשתדע מה ההתנגדות תוכל לקנות טוויטר באותה התנגדות

ולגבי מה לקנות , לי יש את המורל MT22 והם לא פחות ממעולים (4 אוהם), אבל המבחן הכי טוב זה האוזן שלך ומה היא מעדיפה.

SCANSPEAK

פורסם

אני חושב שטוויטרים מהסדרה של הדוטק יתאימו לקומפוננט שיתנקו אותי חברי הפורום אם אני טועה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אני חושב שטוויטרים מהסדרה של הדוטק יתאימו לקומפוננט שיתנקו אותי חברי הפורום אם אני טועה.

האם מדובר בדוטק 6 ?

וגם מה המחיר שאני צפוי לשלם ?

פורסם
אפשרי לקנות טוויטרים בנפרד, ואפילו רצוי מאיכות גבוה יותר, לא מצאתי את הקובץ שלהם וצריך לבדוק מה ההתנגדות של הטוויטרים (נע בין 4-8, והכי סביר שאצלך הם 4 אוהם), כשתדע מה ההתנגדות תוכל לקנות טוויטר באותה התנגדות

ולגבי מה לקנות , לי יש את המורל MT22 והם לא פחות ממעולים (4 אוהם), אבל המבחן הכי טוב זה האוזן שלך ומה היא מעדיפה.

אלו הם הקומפוננט שלי: http://soundcity.com/index.php?main_page=product_info&cPath=38_50_92_125&products_id=166

לפי מה שרשום זה 2 אום התנגדות..

פורסם

את זה גם אני ראיתי , 2 אוהם שרשום שם זה של כל הסט (קרוס+מידבאס+טוייטר), צריך למצוא את הmanual של הסט עצמו , שם בוודאי יש פירוט של הסט על מרכיביו, או שתפרק אם הטוויטר ותראה איזה דגם הוא,

SCANSPEAK

פורסם
את זה גם אני ראיתי , 2 אוהם שרשום שם זה של כל הסט (קרוס+מידבאס+טוייטר), צריך למצוא את הmanual של הסט עצמו , שם בוודאי יש פירוט של הסט על מרכיביו, או שתפרק אם הטוויטר ותראה איזה דגם הוא,

יכול להיות שבקרוסים יש לי בחירה בין 3-2 אום ?

דרך אגב קומפוננט של מטריקס 110 וואט רמס שווה ?

• תוכן חדש...