Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 2009 טיפול 3 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון הוא להתקשר ביום חמישי על הבוקר למוסך מורשה יונדאי ולשאול מדוע יש הבדלים בין הספרים.זה קצת הזוי,שבין שני רכבים שעלו בהפרש של חודשיים על הכביש יש כזה הבדל :shock:.

כאשר הכנסתי את הרכב למוסך,הוא התפלא שבקשתי החלפת שמן גיר אבל במפרט טיפול,שהופיע אצלו הוא אכן אישר שאעפ"י שהרכב עבר רק 39,000 ק"מ,עברו 3 שנים ואין מה לעשות.

תנאי עבודה קשים-אין ברוב אזורי ארצנו,אלא אם אתה נוסע ק"מ כמו רכב דיזל או שחי במקום חם ויבש כמו אילת ושם צריך להחליף שמן מנוע,מסנן שמן והחלפת שמן גיר בתדירות גבוהה יותר.

גמר חתימה טובה וצום קל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ביום שישי הייתי במוסך מורשה יבואן (שירות יונדאי תל אביב) וביררתי לגבי טיפול 60,000 ל-i30 שלי. לפי המוסך שינו את אופן הטיפול ב-i30 ואין יותר צורך בהחלפת שמן גיר יזומה (השמן הוא "לכל החיים").

בסופו של דבר לא ביצעתי את הטיפול ובמוסך לא הסכימו לתת לי הצעת מחיר רישמית אך העלות של טיפול 60,000 היא 960 שקלים.

פורסם
ביום שישי הייתי במוסך מורשה יבואן (שירות יונדאי תל אביב) וביררתי לגבי טיפול 60,000 ל-i30 שלי. לפי המוסך שינו את אופן הטיפול ב-i30 ואין יותר צורך בהחלפת שמן גיר יזומה (השמן הוא "לכל החיים").

בסופו של דבר לא ביצעתי את הטיפול ובמוסך לא הסכימו לתת לי הצעת מחיר רישמית אך העלות של טיפול 60,000 היא 960 שקלים.

אין "חיה" כזו.

שמן מאבד מתכונותיו במהלך עבודתו ממיגוון סיבות.

ע"מ לשמור על אורך חיי המיכלול יש להחליפו\לרעננו.

פורסם

גם אני שאלתי במוסך אך שכחתי לעדכן, אכן הוראות הטיפול ל-I30 השתנו ואין החלפת שמן לגיר באף טיפול, לפחות לא מבחינת היבואן.

פורסם

רציתי לסגור את הפינה של מחיר השמן גיר המקורי של יונדאי SP3

לכל לקוחות הפורום, שמן גיר SP3 ליטר אחד מקורי עולה ביונדאי שופ 45 ש"ח כולל מע"מ.

(המחיר במוסך המורשה עומד על 83 ש"ח כולל מע"מ לליטר).

ממליץ להשתמש רק בשמן המקורי.

• תוכן חדש...