Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי החיסול של השישיה בטור והמעבר לרביעיות מוגדשות, מדובר בסוג אירוני של חזרה למקורות של ה-new class שהייתה ידועה דווקא בשל מנוע הרביעיה (M10) שהיה מקור גאוותה של היצרנית הבאוורית במשך שנים רבות. השישיה-בטור באופן מסורתי היה יותר המומחיות של מרצדס (שעברו בהמשך ל-V6 ול-V8 ) ויצרניות אנגליות (שפשטו את הרגל ברובן).

מנועי ה 6 בוכנות בטור של ב.מ.וו הופיעו 3 שנים לאחר הצגת ה "סדרה החדשה" ושימשו את סדרה 3 של החברה החל משנת 80'.

מנוע ה M10 יוצר עד שנת 88' ואז הוחלף במנוע ה M40 שהיה מתקדם וטוב ממנו בהרבה.

מנועי ה 6 בוכנות של ב.מ.וו תמיד היו מנועים חלקים ולינארים מאד, וחבל שב.מ.וו נטשו את המסורת הזו.

היצרן האירופאי היחיד שלא היו לו מנועי 6 בוכנות טוריים היה פורד, תמיד הם השתמשו במנועי V.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואו, איזה רכב. תתחדש ותשמור עליו. מישהו יודע מה הסיכוי שלי למצוא אחת ידנית?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מנועי 6 בטור יותר מאוזנים באופן אינהרנטי ביחס ל-4. המנועים הכי חלקים באופן אינהרנטי הם 8 בטור שהיו בשימוש במכוניות יוקרה עד שנות ה-40 (וברולס-רויס פאנטום גם אחרי המלחמה).

מסורת היא חשובה, אבל חשוב יותר ליצרניות האירופיות לעמוד ביעדי פליטת CO2 ובמתח רווחים, לכן אתה רואה היום הצטמצמות של רוב היצרניות למנועי 4 בוכנות מוגדשים. הטכנולוגיה מתקדמת וכמו שה-I8 נעלם, היום יודעים לייצר מנועי I4 חלקים ולינאריים מאוד (עם מגדש כמובן) שמחליפים את מנועי ה-I6 הגדולים, יקרים ומזהמים יותר.

ואפרופו מסורת - היום מכירים בעיקר את השישיות של BMW, אבל ה-new class וה-M10 שלו היו חשובים מאוד ל-BMW משום שהם אלו שמיצבו את היצרן בשורה הראשונה של מותגי הפרימיום. ניסיונות מוקדמים יותר של BMW לייצר מכוניות פרמיום (501, 503, 507) לא היו הצלחות כלכליות ובכלל צוידו ברובם במנועי V8. כך שמסורת בתחום יצרני הרכב הוא דבר מאוד דינמי, בעוד 50 שנה BMW יהיו עם "מסורת מפוארת של מנועים חשמליים"...

פורסם

ב.מ.וו היתה חברה שסבלה מפיצול אישיות קשה בשנות ה 50'.

מצד אחד, היא ייצרה את האיזטה המגוכחת בעלת דלת קדמית בודדת, ומצד שני את דגמי ה 500 שהיו בעלי מנוע V8 עשוי אלומיניום, שהיו מכוניות יקרות מאד.

מי שנתנה אורך נשימה לב.מ.וו היתה ה 700 שהוצגה ב 59' והצלחתה איפשרה לב.מ.וו לפתח את ה NEW CLASS שנודעו כאן כ 1600\1800\2000 והציגו לראשונה את הקו העיצובי שבעצם, בדרך זו או אחרת, משמש את ב.מ.וו עד ימינו אנו.

התחרות האמיתית של ב.מ.וו לא היתה דווקא במותגים גרמניים מבית, אלא באלפא רומיאו האיטלקית, עד שזו פרשה מהמירוץ אי שם בסוף שנות ה 80' והותירה את ב.מ.וו בבדידות מזהירה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תא הנוסעים צריך טיפול אוהב בריפודי העור,ועוד כמה נגיעות קלות,טיפול שמנים וזהו אני חושב.

איך אתה מתכוון לטפל בריפודי העוד?

עד כמה שראיתי הם סדוקים וצריך להחליף אותם, אלא כמובן אם יש דרך לחדש אותם.

אודה להתייחסותך לעניין גם בהמשך.

פורסם

תתחדש, לגביי הפנסים האחוריים, הם מקוריים, אלה הפנסים שהגיעו עם ה m3 ואחרי מתיחת הפנים גם הופיעו בדגמים עממיים יותר.

5316061726_15e7f5c6b7_z.jpg

haters will hate

פורסם

תתחדש גבר.

אוטו פצצה.

הבעייה היא אחרי רכב כזה יהיה לך קשה לרדת לרכבים אחרים:)

תהנה יש לה אחלה לוק!

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם

תתחדש,נראת מדהים.

אל תחדש את הריפודים עם כל מיני ג'לים זולים שיבריקו לך אותם לזמן קצר-התוצאה הסופית לאחר זמן לא רב תהיה זוועה.

עוד תמונות בבקשה! :-D וSPECS!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...