Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנה טובה,יש לי חברה חדשה יש לה 3 ליטר טורי והיא בועטת עם הרגליים האחוריות

nimnim
שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום סוף סוף לאחר עיכובים טכנים שעברנו (אני והמוכר,פרטים בשרשור אחר) רכשתי E46 330I שנת 2003! (אוטומטית..אהם)

נועלת 17" עם חתך נמוך וצמיגים רחבים של יוקהמה,לא זוכר את המידות אבל זה נראה דיי רציני,שאר הירקות שבעלים הקודם הוסיף אני מתכנן להוריד ,נתחיל כמובן מהמערכת המשודרגת,נחזיר לאלתר את הפאנל המקורי נוציא את הסאב והמגברים,לאחר מכן נטפל בפנסי הלד ופנסי האיתות,בישבלי פנסים רגילים ופנסי איתות כתומים.

תא הנוסעים צריך טיפול אוהב בריפודי העור,ועוד כמה נגיעות קלות,טיפול שמנים וזהו אני חושב.

עד כה יצא לנסוע בתנועה עירונית של ערב חג,אז קשה לי לאמוד את הביצועים,אבל יצא לי למשוך קצת על כביש איילון,הדבר מאיץ נפלא,ויותר חשוב בצורה חלקה שרק שש טורי של בימר יודע לעשות(חבל שהם קוטלים לאט לאט המנועים הללו בדגמים החדשים).

מבחינתי זאת קפיצה רצינית בבצועים (0-100 ב6.5 שניות, מהירות סופית של 250 קמ"ש) לעומת ה323 E36 שקדמה לה.

אחרי הטיפול נוציא אותה קצת לכבישים מפותלים,:evil:

אגב,הביטוח באופן מפתיע היה זול מן המצופה 3300 עבור המקיף (בן 28 ללא עבר).

שנה טובה לכולם :)

נמרוד.

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

שמח לדעת שסוף טוב הכל טוב. באמת יש לך חג שמח. שתהיה שנה טובה. לכולם!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

(אוטומטית..אהם)

שאר הירקות שבעלים הקודם הוסיף אני מתכנן להוריד ,נתחיל כמובן מהמערכת המשודרגת,נחזיר לאלתר את הפאנל המקורי נוציא את הסאב והמגברים,לאחר מכן נטפל בפנסי הלד ופנסי האיתות,בישבלי פנסים רגילים ופנסי איתות כתומים.

תודה רבה! מהלך מבורך! אני לא מבין את האובססיה הזאת ללדים, הפנסים המקוריים הרבה יותר יפים.

אגב, מה מצב הגיר? הבנתי שיש להם מחלה (ב-E46).

תתחדש, תהנה ושנה טובה!

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואו תתחדש באמת שנה טובה:) אני נאלץ להיפרד מה a3 שלי לטובת i25 קוריאנית ליסינג:( מקנא בך ממש!! חח עשית לי ציד תהנה גבר(לפחות מישהו מאיתנו נהנה בנהיגה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו, היא מדהימה!!

למה אתה מתכוון להוריד את המערכת המשודרגת אם אפשר לשאול?

1.תא הנוסעים נראה נכון ושלם יותר עם הפאנל המקורי.

2.אני צריך איכסון בתא המטען כך הסאב וופר חייב לעוף

3.אני בטוח שמערכת השמע המקורית ברכב תספיק,וכך אני יכול למכור את המערכת המשודרגת.

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש. אלגנטית וביצועיסטית.

לגבי החיסול של השישיה בטור והמעבר לרביעיות מוגדשות, מדובר בסוג אירוני של חזרה למקורות של ה-new class שהייתה ידועה דווקא בשל מנוע הרביעיה (M10) שהיה מקור גאוותה של היצרנית הבאוורית במשך שנים רבות. השישיה-בטור באופן מסורתי היה יותר המומחיות של מרצדס (שעברו בהמשך ל-V6 ול-V8 ) ויצרניות אנגליות (שפשטו את הרגל ברובן).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...