Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעלת בלאומילך בראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוניות ישראליות היו גם מתוצרת סברה. נותרו לי רק שלוש.

מטוסי פלסטיק היו גם ישראלים- של סטארפיקס וחברות נוספות שאינני זוכר.

את הספר ידען הנשק בעולם, הכחול, שמרתי וגם בטאונים ישנים. אלו במתכונת הישנה איכותיים יותר.יש לי מעט.

גם ספר ישן על "אילת" ספרון למעשה.כמובן גם ספרי מערכות.

כמה מהג'וקים של ילדותי חזרו אליי לאחרונה. ניסיתי למכור דגמי מכוניות, ובמקום זאת רכשתי מטוסים.

בהצלחה רבה לבנך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה

כשהזכרתי את בני רציתי להדגיש את נושא משחקי המחשב של הדור הנוכחי לעומת הדגמים והטיסנים שהדור שלנו בנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הייתי מזהה למרות הקיוסק. חסרים לי שולחנות הקפה.

אגב, השפוץ הנוכחי אינו הראשון. כשרק סגרו את המדרחוב לרכב, עדיין היו מדרכות וכביש מיספר שנים.

פורסם
מכוניות ישראליות היו גם מתוצרת סברה. נותרו לי רק שלוש.

מטוסי פלסטיק היו גם ישראלים- של סטארפיקס וחברות נוספות שאינני זוכר.

את הספר ידען הנשק בעולם, הכחול, שמרתי וגם בטאונים ישנים. אלו במתכונת הישנה איכותיים יותר.יש לי מעט.

גם ספר ישן על "אילת" ספרון למעשה.כמובן גם ספרי מערכות.

כמה מהג'וקים של ילדותי חזרו אליי לאחרונה. ניסיתי למכור דגמי מכוניות, ובמקום זאת רכשתי מטוסים.

בהצלחה רבה לבנך.

חתיכת נוסטלגיה - מטוסי הפלסטיק של סטארפיקס, היו מגיעים בתחילה עם... ניירות טואלט.

אח"כ, התחילו למכור אותם בחנויות הצעצועים. יש לי עד היום כאלה מורכבים בבוידעם.

גם לי יש את ידען הנשק בעולם (כחול), שהגיע אאל"ט עם דגם של T34 וסטארפייטר ירדני - שניהם מנייר.

גם בטאוני ח"א ישנים. הכל יש. לא יכול לזרוק אותם. אה, וגם מכוניות של מאטשבוקס (מייד אין אינגלנד).

20120918_070611 (Copy).jpg

20120918_070622 (Copy).jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

קצת מקנא בך שעדיין יש לך מטוסים ישנים. נותר לי ממש מעט.

הידען בא גם עם צוללת נאוטילוס ומתקני נמל. יש לי, לא מורכב ועוד כמה מטוסי בטאון לא בנויים.

האוטו שיש לך באדום, יש לי בכחול , רק בלי המנוע הגנרי, שיש בכולם. חסרות לך סעפות פליטה. סע למיכאל , שיסדר.

אגב, גם אצלי האוטו הראשון שלקחתי לבדיקה היה סוד ובסוף רכשתי פיאט. לא נורא, מי שרוצה אלפא, בסוף מגיע.

אצלך זה המנוע הנכון. יותר נכון מזה רק המנוע באוטו האדום בצילום.

פורסם

טוב אם כבר ראשון אז, לצעירים יותר שביניינו, איפה הקומה למטה בקניון רוטשילד? כן כן זאת של המשחקים :)

ואיפה הפיצה שלך המדרחוב, הפיצה הישנה לא החדשה.

ואני לא יודע מה איתכם אני גר מטר מרמז, עדיין יש אווירה של כולם ביחד, אומנם לא כמו שאתם אומרים אבל בכל זאת.

והסקייטפארק יהיה ממוקם ליד בית ספר דורות/בן גוריון, ומי שמתקשה אז קרוב מאוד לגן נחום.

והאמת אין כמו ראשון היא לא רועשת מידי כמו תל אביב, וגם לא שקטה כמו רחובות בדיוק באמצע :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אני עוד זוכר באזור תעשיה הישן לא רחוק מהבית קברות היה קו-אופ, שבתות הייתי עם אבא שלי בחניון שלהם מריצים מכונית על שלט.

במקום שעומד היום אנקורי, היה פעם שטח וכמה עסקים גדולים, ולמטה היה קונדטוריית אביב

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...