Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(רכב) אוטומטי עד 30K לנסיעות בינעירוניות

Guest ספורטמוטורי
שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי

בשעה טובה אשתי קיבלה רשיון (לצערי מוגבל לאוטומט).

במצב שלי העבודה והמשפחה רחוקים ממני ונסיעה לשם היא בכביש מהיר בעיקר לעבודה, היום אני מחזיק ברכב 1600 ידני שצורך כ15 ק"מ לליטר, אני נוסע כ2500 ק"מ בחודש.

איזה רכב אוטומטי יכול לענות לדרישות אילה? האם רכב גדול נפח יכול לתת לי צריכת דלק טובה יותר מ1600 אוטומטית? רכבי מיני בטוח לא יהיו נוחים לי, רכבי סופר מיני אולי המרווחים ביניהם.

מה שהכי חשוב לי זה צריכת דלק שלא תחרוג בהרבה מהנתון שאני עושה היום ברכב שיש לי ואם תהיה יותר טובה זה עדיף,וכמובן אמינות.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא קיים רכב ב-30000 שקל אוטומטי שצורך 15 ק"מ לליטר.

אני ממליץ בחום על טויוטה קורולה 2002 המשלבת אמינות מדהימה, צריכת דלק בין עירונית של 12 ק"מ לליטר, סחיבה מצוינת, ואתה עשוי גם לקבל עודף מ-30000 שקל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...