Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306XSI - שאלה בקשר למיכל דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי 306 XSI דור ראשון (שנת 97).

במיכל שלי יש סדק, ולכן יש נזילה כאשר ממלאים מיכל מלא.

בוצע תיקון פעם אחת לסדק, ולאחר כמה חודשים, הוא חזר.

חשבתי שעדיף יהיה להחליף את המיכל במקום להתעסק בתיקון חוזר.

לא אני ולא המוסך שאני עובד איתו לא מוצאים מיכל מאותו דגם.

אני מנסה להבין האם המיכל חייב לרדת מדגם זהה או שכל 306 דור ראשון (בנזין) יתאים? אני מניח שיהיה הרבה יותר קל למצוא דגמים פשוטים\נפוצים יותר של 306 בפירוקיות מאשר XSI דור ראשון.

פורסם

חלקים חילופיים לXSI דור ראשון דיי קשה למצאו ,לפחות במצב תקין.

אם אני לא טועה המיכל גם של 306 הרגילות אמור להתאים,אני לא מאמין שהוא שונה בצורה משמעותית.

אני יחזיר לך תשובה היום (12.09) אחר הצהריים.

לילה טוב.

רום.

306XSI:king:

פורסם

שומע ,סתכל :

025.jpg

זה מיכל דלק של 306 RALLE

60 ליטר .

u_306_fueltank_48420.jpg

זה של 306 הרגילות.

זאת גם 60 ליטר.

שניי המכלים נראים אותו דבר ,השאלה אם הם במאת יתאימו למקום של המכל שלך .

אתה יכול לברר ליתר דיוק אצלך מוסכים של פיג'ו.

פורסם

צריך לבדוק בספרות של פיג'ו, לראות אם מספר החלק תואם בכל הדגמים.

ד"א, מה שצילמת אלה מיכלים לדור שני (משאבה + מצוף ביחד), בדור ראשון הם באים בנפרד.

לפי כמה בדיקות ותשאולים נוספים שביצעתי, רוב הסיכויים שהמיכלים בין כולם זהים, אפילו אלה של דגמי הדיזל. הבעיה שעדיין לא מצאתי דרך כדי לקבוע את זה בביטחון של 100%.

בכל מקרה תודה על הטרחה, אני אמשיך לחפור, אולי אמצע סוף סוף תשובה ודאית לכאן או לכאן.

פורסם
צריך לבדוק בספרות של פיג'ו, לראות אם מספר החלק תואם בכל הדגמים.

ד"א, מה שצילמת אלה מיכלים לדור שני (משאבה + מצוף ביחד), בדור ראשון הם באים בנפרד.

לפי כמה בדיקות ותשאולים נוספים שביצעתי, רוב הסיכויים שהמיכלים בין כולם זהים, אפילו אלה של דגמי הדיזל. הבעיה שעדיין לא מצאתי דרך כדי לקבוע את זה בביטחון של 100%.

בכל מקרה תודה על הטרחה, אני אמשיך לחפור, אולי אמצע סוף סוף תשובה ודאית לכאן או לכאן.

הבנתי אני עדין יברר בשבילך אולי ימצא משהו שיעזור.

ד"א אצלי גם XSI דור ראשון :)

• תוכן חדש...