Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(חוות דעת על) pioneer FH-X700BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה זה למה?? אני לא רואה שום יתרון שיש ל פיוניר ע"פ הקלריון שלך..

פורסם

כמו שכבר פירסמתי בשירשור אחר ,

יש לי נפילות מתח ברכב ובאחת הנפילות הרדיו דיסק פשוט נכבה ומאז הוא לא נדלק בדקתי פיוזים וחיבורים והכל פיקס .

כנראה נשרף הרדיו דיסק ולכן אני רוצה לרכוש חדש .

כמו כן , הרדיו דיסק הנ"ל של פיוניר ירכש בעזרת ה' בארה"ב במחיר של 650 ש"ח .

אז אני מעונין לקבל כמה חוות דעת לגבי המכשיר והאם הוא נותן תמורה טובה למחיר שלו .

תודה רבה לעוזרים :]

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לזה שהרדיו לא יהיה תואם לתדרים של הארץ..

לטעמי המכשיר הנ"ל יהיה נחות מהמכשיר הקודם שלך בעיקר באיכות השמע (מה לעשות, הקלריון איכותי יותר)

הקלריון נתן 4V ביציאות RCA והפיוניר נותן 2V, מה שאומר שתצטרך להרים גיינים מה שאומר פוטנציאל גבוהה יותר לכניסת רעשי אלטרנטור ויותר עומס על המגבר.

בדקת את הפיוז על הקלריון עצמו ואת הפיוזים שמזינים אותו ברכב? בדקת אם אתה מקבל מתח בכבלים שמזינים אותו מהרכב?

תנסה לעשות פריקת קבלים לקלריון (נתק את כל החיבורים כולל הצמה ותחזיק את את כפתור ההדלקה לחוץ באיזור ה 5 שניות, תחבר הכל מחדש ותנסה להדליק)

פורסם

איגור , קודם כל אני מודה לך על התגובה .

בקשר למה שאמרת , לקלריון עצמו אין פיוז או שפשוט לא מצאתי אותו ותאמין לי שחיפשתי טוב , פתחתי אותו לחלקים .

כמו כן בקשר לכבלים ולצמת כבלים לא בדקתי מכיוון שכאשר הייתה נפילת מתח ברכב הרדיו דיסק לא נכבה לגמרי במקום הוא נתן הודעת שגיאה שנשארה ככה גם כשהוצאתי את המפתחות מהסוויץ' , הרדיו דיסק פשוט לא נכבה כלל , הפרדתי את המינוס והמצבר וניסיתי בכך לאפס את הרדיו דיסק כתוצאה מזה הרדיו דיסק הוריד את השגיאה אך נשאר דלוק עם תאורה כחולה שגם היא לא נכבתה בעת הוצאת המפתח מהסוויץ' .

לאחר מכן לחצתי על כפתור הריסט במכשיר , דבר שגרם לרדיו דיסק להיכבות ומאז הוא לא נדלק .

קראתי וחפרתי באינטרנט אחרי תשובה , חלק אמרו שזה מנגנון למניעת גניבות שצריך ללחוץ על לחצן הBAND עד שידלקו מס' נורות ואז ללחוץ 4 מספרים שהם הקוד שצריך לקבל מהחברה .

ניסיתי ללחוץ על כפתור הBAND המון פעמים וזמן ממושך שום דבר לא קרה .

לכן אני לא יודע מה הבעיה , והמכשיר נרכב בארה"ב ולכן אין לי דרך לקבל עליו אחריות ( מה גם שכאשר ניסיתי לברר איפה הפיוז פתחתי את הקופסא של הרדיו דיסק וגזרתי את מדבקת האחריות )

בקשר לזה שאתה טוען שקלריון נשמע יותר טוב על זה אני לא כל כך מסכים , ממש לא אהבתי איך שהוא נשמע אצלי במיוחד כי היה לי פיוניר לפני ,,, )

בכל מקרה אם אתה יודע על איזה שהו פיתרון או לפחות נסיונות כל שהם להציל את הקלריון אני אשמח ואודה לך מאוד .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

יש פיוז, עצמאי לקלריון, הוא יושב מתחת למחבר של צמת החיבורים (איפה שחיבורי ה RCA והUSB אז מתחתיהם)

הקוד היה MCU UPG?

היה לך פיוניר על אותה מערכת כמו הקלריון ואתה מעדיף את הפיוניר?! :shock:

ניסית להחזיק את הכפתור של ה BAND 4 שניות והוא לא הראה לך 4/6 קווים על המסך?

פורסם

בתשובה לשאלות שלך ,

א, לדגם cz500 אין פיוז עצמאי שיושב מתחת למחבר של הצמת חיבורים (אני ידעתי את זה אך בכל זאת בדקתי כרגע שוב ) .

ב, הקוד אכן היה MCU UPG

ג, כן ניסיתי להחזיק את הכפתור של הBAND המון פעמים 4 שניות וגם יותר מזה ולא הגיב ולא הופיע לי כלום על המסך .

תודה על שאתה ממשיך לנסות לפתור איתי את הבעיה .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

au_en_2010_CZ500A5.jpgC370-2006-out02-mm.jpg

חייב להיות (בתמונות הוא בצבע טורקיז מתחת לצמה)

פורסם

זאת אותה צמה כמו ה 501A? אם כן אתה מוזמן לבדוק אצלי את המכשיר (מורכב אצלי 501A)

פורסם

אם הקוד היה MCU UPG ולא MCU ULG, זאת לא הפונקציה למניעת גניבה ולחיצה על BAND לא תעזור. למה לא המשכת את השירשור בו ביקשת עזרה בלפתור את הבעיה הזאת? לפי מה שראיתי באתרים אחרים, הפטרון לזה הוא החלפה במסגרת האחריות. :(

• תוכן חדש...