Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב בן שלוש וחצי שנים וזו תופעה שלא קוראת כל הזמן - המזגן נכבה ונדלק בהפרשי זמן בערך של 30 שניות. זה קורה רק בנסיעה.נורת המזגן לא מראה משהו מיוחד אבל ברמזורים אני ממש יכול לשמוע איך המזגן נכנס לפעולה ומפסיק.

כשהרכב בסיבובי סרק התופעה נעלמת הכל תקין, אני חייב לציין שכשהמזגן עובד הוא מקרר מצויין כך שאין בעיה של גז.

הלכתי למוסך ודווקא אז התופעה נעלמה והמוסכניק לא הבין מה אני רוצה ממנו. לדעתו אין שום בעיה במזגן.

אני לא יודע מה לעשות בנסיעה ארוכה מרגישים שהמזגן לא מצליח לקרר טוב

להתעלם מהבעיה?

פורסם
ייתכן שיש יותר מדי גז במערכת שגורם לתופעה.

יש צורך בבדיקה עם סט שעונים.

נבדק עם סט שעונים. הבדיקה תקינה לחלוטין

פורסם

בדוק מה מצב נוזל הקירור ברדיאטור (כשהמנוע קר!!!) ומה המצב במיכל העיבוי.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מיכל העיבוי צריך להיות מלא, ליתר דיוק בין קו המינימום למקסימום, יש סימון על המיכל. מיכל העיבוי אינו קשור למזגן אלא משמש את הרדיאטור והוא חלק ממערכת הקירור של הרכב.

אני לא מבין למה רדיאטור ברכב יפני הולך לניקוי לאחר 3 וחצי שנים, אלא אם הייתה תקלה שהוזנחה או שנעשה שימוש במים \ נוזל קירור שאינו תואם למפרט היצרן.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מיכל העיבוי לא מלא אלא "מפוצץ" במי רדיאטור כלומר הרבה מעל קו המקסימום. הרכב טופל 3 שנים במוסך מורשה וגם אני לא מבין למה צריכות להיות בעיות כאלו לרכב יפני אבל מתברר בדיאבד ואחרי חפירה באינטרנט שיש בעיות של התחממות ברכב הזה עוד מתקופת הליאנה.

מחר ניהיה יותר חכמים

פורסם

כשיש חוסר בנוזל קירור ברדיאטור (ובד"כ גם מיכל העיבוי ריק) הרכב מתחמם ומנתק את מדחס המזגן במצבים שונים. בדיקת נוזל הקירור היא אחת הבדיקות שיש לבצע לאבחון תקלות ניתוק מדחס ברכב.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

×
×
  • תוכן חדש...