Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסמר נוסף בארון של נוקיה, כפול ליבה ב2012? O RLY?

מפרט מביש שלא יוכל להתחרות בגלקסי S3 וכנראה גם שלא באיפון 5.

נוקיה שוקעת לאט לאט ורוב העכברים כבר נטשו את הספינה.

אגב, מעניין אותי לדעת מי בכלל יזכור שהמכשיר הזה קיים בשוק אחרי שאפל תכריז שבוע הבאה על האיפון 5.

לדעתי טעות שיווקית להשיק את המכשיר בסמוך להשקת האייפון.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתונים מרשימים. אבל הכי חשוב: הטלפון יודע לעשות בעצמו פעם ביום ריסטרט?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פעם מאוד אהבתי נוקיה. היה לי 5800 ו-C7, וכשהיה לי C7, היה לי גם אייפון 4, שאותו החזרתי לחנות אחרי יומיים ללא כל צער, כי נדרשו בו פריצות ופגיעה באחריות כדי לעשות דברים שהנוקיה ידעה לעשות מהקופסה (לדוגמא להעביר קבצים ב-BT, לראות סרטי DIVX, ולשמש התקן אחסון נייד), ובנוסף (האייפון) היה גם כבד, לא נוח לאחיזה, ושברירי.

אבל אז שמתי יד על סמסונג גלקסי S, שידע לעשות כל מה שהנוקיה C7 ידעה לעשות, רק יותר טוב, וגם ידע לעשות יותר מהנוקיה, כמו לצלם באיכות נורמלית ולנגן סרטי MKV בלי המרה (בונוס - מסך גדול). ואז התקנתי רום ICS מקוסטם, וגיליתי שהגלקסי S יכול גם לעבוד מהר ויציב. ואז יצאה לי אפשרות לקנות בהזדמנות סמסונג גלקסי S2, שידע לעשות כל מה שהגלקסי S ידע לעשות, רק פי 2 יותר מהר ובלי להיתקע (בונוס - מסך עוד יותר גדול + פנס, מי צריך טאבלט בכלל?).

שכחתי לציין, שאת הגלקסי 1 ו-2 אפשר לשים בכיס יחד עם סיגריות, מצית זיפו, ומפתחות בלי לפחד שיישרטו/יישברו.

והנוקיה ממשיכה לצבור אבק במגירה.

הלומיה החדשה דומה מאוד במפרט שלה לגלקסי S2 (ועוד כמה מכשירים כפולי ליבה מתחרים, כמו מוטורולה RAZR). מה שחסר ללומיה - זה אנדרואיד. אבל אנדרואיד כבר יש בגלקסי S2. אבל כבר יש לי גלקסי S2. אז למה אני צריך את הלומיה?

בקיצור, לא יודע מי יהיה האייפון קילר (אני חושב שזה יהיה טים קוק), אבל נוקיה קילר זה אנדרואיד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שכחת את הסעיף הכי חשוב, סעיף 14.

בין היתר הוצגו:

1. מטען אלחוטי!

2. מסך 4.5" - מודל WXGA האיכותי ביותר בשוק הסמארטפונים (יותר מ HD), גורילה עמיד נגד שריטות, כולל טכנולוגיית ClearBlack

3. זכרון 1GB RAM מהיר

4. מעבד חסכוני ומהיר כפול ליבה, במהירות שעון 1.5ghz, נוקיה טוענים שהוא הכי חסכוני בצריכת חשמל

6. סוללה של mAh2000 - הגדולה ביותר אי פעם במכשירי נוקיה

7. שורת אביזרים צבעוניים (רמקולים, אוזניות וכו')

8. שירות מפות GPS עם הדמיה על המציאות CityLens - ההצגה נכשלה בפעם הראשונה

9. מצלמה בעלת 8 מגה פיקסל עם עדשת Carl Zeiss! בנוסף עם הטכנולוגיה החדשה והמדוברת PureView וPureMotion HD+

10. שיתופי פעולה עם מגוון רשתות גדולות לצורך פריסת מטענים אלחוטיים בבתי קפה וכו'

11. תמיכה ברשת דור 4 (LTE) - אגב כמו בקודמו הLumia 900

12. זיכרון פנימי של 32 GB ובנוסף 7GB בשירות הענן של מייקרוסופט

13. טכנולוגיית NFC (ישמש ככל הנראה לתשלום בארנק סלולרי)

14. מגוון אפליקציות דל עם עתיד לוטה בערפל.

נוקיה טוענים כי מדובר במסך האיכותי, המהיר והבהיר ביותר בשוק הסמארטפונים.

להלן הדגמת וידאו של המכשיר:

http://cnettv.cnet.com/nokia-ceo-elop-world-most-innovative-phone/9742-1_53-50130654.html

סמארטפון זה כבר מזמן לא רק חומרה.

נוקיה מנסים להמציא את הגלגל מחדש, אני לא מאמין שהם יצליחו לגבור על 2 המפלצות ששולטות בשוק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ExoduS צודק לגמרי - הסיפור מתחיל ונגמר בזמינות אפליקציות.

WP8 נכנסת לקרב הזה באיחור אדיר של כמה שנים, כשכל האפליקציות החשובות זמינות ומתעדכנות עבור שתי הפלטפורמות המובילות.

אני לא רואה סיבה שמפתחים יטרחו להוסיף תמיכה בפלטפורמה שלישית בשלב הזה של המאבק.

נוקיה הימרה פה ממש רע.

אם היו מוציאים מכשירי אנדרואיד, ומוסיפים ערך מוסף משלהם (חומרה שלא מתפגרת מכל נפילה על הרצפה, או ממשק משתמש "פשוט" דמוי נוקיה של פעם לתפעול הפונקציות הבסיסיות של שיחות והודעות, לא חסר תחומים שנוקיה חזקה בהם) היו יכולים לתפוס נתח יפה מהשוק.

כמו שזה נראה הם הולכים להפסיד הרבה כסף על ההימור הזה על WP8,

ולא בטוח שהכסף שהם מרוויחים על המכשירים הפשוטים בעולם השלישי (שנמכרים במספרים עצומים של עשרות מליונים+ אבל ברווח נמוך פר יחידה) יצליח להחזיק את החברה הזו בחיים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ולא בטוח שהכסף שהם מרוויחים על המכשירים הפשוטים בעולם השלישי (שנמכרים במספרים עצומים של עשרות מליונים+ אבל ברווח נמוך פר יחידה) יצליח להחזיק את החברה הזו בחיים.

יצליח, רק שאת הכסף הבאמת גדול שנמצא בשוק הסמארטפונים (שבו הצרכנים גם בעלי כח קניה הרבה יותר גבוה), הם לא יראו מזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זינוק-התאבדות אחרון של הצמד מיקרוקיה / נוקיסופט.

כל מה שנאמר מעליי נכון (בעיקר בנושא האפליקציות, זה הכי קריטי)

ולמרות הכול אני מקווה שיצליחו - העולם זקוק לתחרות.

בנוגע לעולם השלישי - הצחקתם אותי. העולם השלישי עובר לסמרטפונים, כמו כולם.

אפילו במקום נטול אינטרנט או קליטה, סמרטפון זה מכשיר יותר יעיל ושימושי

מכל טלפון דור-קודם שהוא.

(כל מה שצריך זאת קצת יצירתיות בתשתיות.)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רק אני לא מבין מה הפואנטה של טעינה אלחוטית כרגע? לפי מה שאני רואה, זה לא יותר מגימיק.

כאילו, במקום שתחבר את המכשיר למטען , אתה צריך לשים אותו על מין משטח כזה. מה זה כזה משנה?

מבחינתי זה פחות שימושי.

אני אוהב להזרק על המיטה ולגלוש או לשמוע מוזיקה באזניות בזמן שהמכשיר נטען.

מעניין איך עושים את זה עם הפלטפורמה (לשמוע מוזיקה עוד אפשר).

פורסם

כשאנדרויד הגיחו לעולם הם פתחו קמפיין מיד עם 50 אלף אפליקציות?

לא, זה לקח הרבה זמן להגיע למצב כזה.

יש בוינדוס פון את כל האפליקציות שאי פעם כנראה השתמשתם בהם (אנגרי בירדס, וואטס אפ, gps למיניהם כולל waze ואפילו igo, אופיס המון משחקים, כל הרשתות החברתיות ועוד). הרי מה אתם מורידים כל יום 30 אפליקציות בחיאת?

לא תהיה חסרה לכם אפליקציה אחת.

פורסם

מה הוינדואס פון/נוקיה כבר תוכל לעשות אקסטרה או בפשטות יותר ממה שעושים מכשירי אנדרואיד JB או IOS?

חיסכון בסוללה? עוד 5 שעות זמן סוללה לא בדיוק ישנה משהו.

מצלמה יציבה יותר? זה נחמד אבל שוב, לא באמת קריטי.

אופיס כמו של מחשב? אולי, אבל אני כבר מעדיף את זה בטאבלט ולא במסך 4.5 אינץ'.

השאלה שלי היא מה יחודי במערכת ההפעלה הזאת? ובאמת, שבלי מחיר תחרותי מאוד, אני לא רואה אותם מצליחים לדגדג את ההצלחה של סמסונג ואפל.

פורסם

אנדרוייד נכנסה לשוק שבו היו מערצי אפל ושונאי אפל, אני אפילו מהמר חצי חצי בגדול

גם שונאי אפל לא יכלו לעמוד בצד ירוקיים מקנאה לנצח ואנדוריד נפל עליהם כמתנה משמיים ושיחק על חצי השוק השני - מעולה, מפרגן לתחרות שכזו.

גם אם אנדרוייד נכנס בהתחלה בלי כלום עכשיו הוא מתחרה שווה וטוב ואיכותי

לאן נכנסת נוקיה?

כבר יש שתי מתחרות טובות שפונות לכלל השוק

הדרך היחידה של נוקיה צריכה להיות עם קלף מנצח

הם מהמרים על 8, בסדר, התחלה טובה, אבל כדי להמשיך ה 8 חייב להציע את כל מה שיש היום ובמחיר נמוך יותר מהמתחרים, אחרת מי יקנה אותו, אם הוא עולה כמו המתחרים, בעל פחות יכולות ופחות אפליקציות מי יקנה אותו, מכורים ל MS?!

אם יש משהו שמיקרוסופט לא מצטיינת בו זה מכורים, אפל כן, שונאי אפל כן, מכורים לקוד פתוח, גם יש אבל מעריצי MS? תעשו לי טובה...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אינטגרציה מושלמת של אופיס היא בערך הקלף היחיד שלהם בשביל לתפוס נתח שוק גדול, אולי את זה של BB.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אנשי ה BB מכורים למקלדת הפיזית של ה BB, אין אחד שדיברתי איתו שעבר לאיפון או גלקסי ולא שיבח את המעבר פרט למקלדת שחסרה לו, אין אחד שעדין עם BB ולא ציין בפני את המקלדת כדבר היחיד שמונע ממנו לעבור

=> הם לא יעברו לנוקיה כי לנוקיה אין מקלדת.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לאן נכנסת נוקיה?

לאנשים שנמאס להם מאפליקציות. אריחים זה דבר חדש, מדליק, ומלהיב.

אינטגרציה מושלמת של אופיס היא בערך הקלף היחיד שלהם בשביל לתפוס נתח שוק גדול

אינטגרציה מלאה עם המחשב האישי והטבלט. זה מה שיגרום לאנשים לקנות.

• תוכן חדש...