Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שהם שיכורים שם.

תג מחיר כזה גבוה ימשוך בהתחלה רק לקוחות רציניים, שיאהבו את המכשיר (פשוט כי הוא פאקינג יקר להחריד), וזה יצור הייפ.

במידה וזה לא מה שיקרה, הם יוכלו תוך חודש לצאת עם הנחות מטורפות על המכשיר (שבהתחלה עלה X ועכשיו יהיה X-50%) ואנשים יתנפלו עליו כי הוא סמארטפון זול.

או שפשוט הם מנסים להחזיר את כל ההכנסות שאיבדו בתקופה האחרונה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש בזה הגיון מסויים. אנשים רגילים שאיכות זה פונקציה של מחיר, ובטוחים שאם משהו יותר יקר, הוא יותר טוב.

ממש לא.

אייפון הוא מותג, מוצר פרימיום. לכן הוא הוא עולה יקר.

תשים את נוקיה ומותג באותו משפט, אנשים יתחילו לצחוק.

פורסם
טוב, VERTU זה לא דוגמא טובה, כי זה כבר נהיה מוגזם.

בגלל זה אני אומר שצריך לכוון קצת ציותר גבוה (אייפון 5 פתוח עולה 750$ לגירסת 32GB), והם יבואו, כדי לתת לצרכן תחושה שהוא מקבל מוצר איכותי יותר (אם ההבדל באמת שווה את הכסף זה כבר פרט שולי, הציבור מטומטם והציבור ישלם).

הרי קיימים מותגי בגדים ושעונים בארץ שצצו משום מקום, על ההתחלה דורשים מחיר מופקע על התוצרת שלהם, ומוכרים מאוד יפה.

אגב, תהיה בטוח שאצל חברות סלולאר בארץ המחיר יהיה כפול.

בקיצור, נחיה ונראה, תתחיל להכין פופקורן.

אז כדי להצליח למכור מוצר שאמור להציל חברה שהפסידה מיליארד יורו בשנה שעברה, צריך לתמחר אותו גבוה יותר ממחיר מובילי השוק? גאוני, בוא נספר את זה לאיזה דוכן פלאפאל כושל, אולי הוא יתחיל למכור חצי מנה במחירי "מול ים" :shock:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לך תדע, אולי יילך לו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יילך.

בפרט שהמתחרות מציעות אותו דבר -פחות או יותר- במחיר זול.

אם היית מצמיד לי אקדח לרקה ומכריח אותי לקנות ווינדוספון, הייתי הולך על ה HTC.

בצבע כחול. שיהיה לי קל לזרוק אותו לים מהר.

פורסם
אייפון הוא מותג, מוצר פרימיום. לכן הוא הוא עולה יקר.

תשים את נוקיה ומותג באותו משפט, אנשים יתחילו לצחוק.

א) מוצר פרימיום/סמל סטטוס הוא מזמן לא, היום כל תפרן יכול לקנות אייפון בתשלומים או יד שניה, השוק מוצף בשיקצע הזה.

ב) היום מותגים עולים ויורדים, פירמה מבוססת של היום יכולה מהר מאוד לאבד את השוק שלה מחר, ולהיפך, משהו שאף אחד לא מכיר היום, יכול להפוך למותג פרימיום מחר. עד לפני שלוש-ארבע נוקיה הייתה המזדה 3 של טלפונים, עם היצע מכשירים לכל כיס ודרישה ושליטה ב70 אחוז מהשוק, ועל סמסונג אף אחד לא הסתכל, ואפל אף אחד לא הכיר (כן, ידעו שזה מחשב ב10K שקל, נגן מוזיקה, ואיזה אייפון דמיוני שהיה לבודדים). איפה נוקיה ואיפה הם היום?

ועם תרבות הצריכה של היום, כשאנשים קונים טונות של ח*א שהם לא צריכים בכסף לא שלהם, המצב מהר מאוד יכול להשתנות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם היית מצמיד לי אקדח לרקה ומכריח אותי לקנות ווינדוספון, הייתי הולך על ה HTC.

אם היו מצמידים לי אקדח לרקה ומכריחים אותי לקחת ווינדוספון, הייתי עוזר ללחוץ על ההדק.

פורסם

כשזה ייקרה, אלך לעבוד כסוכן מכירות ביורוקום - נתתם לי רעיון לשיטת שיווק מאוד יעילה :rolleyes:

פורסם
א) מוצר פרימיום/סמל סטטוס הוא מזמן לא, היום כל תפרן יכול לקנות אייפון בתשלומים או יד שניה, השוק מוצף בשיקצע הזה.

אני חושב שעדיין אייפון נחשב מוצר פרימיום.

נוקיה בשנים האחרונות לא ייצרו סמרטפונים שהעם הכיר. והיוו בעיקר שם נרדף לפלאפונים זולים.

לכן אני חושב שצעד כזה לא חכם במיוחד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=D7N6YcthFaI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סוף סוף וידאו נורמלי שמראה את מערכת ההפעלה עובדת.

להגיד תכלס? לדעתי זה לא ניראה מבטיח.

המערכת ההפעלה, התפריטים, פשוט לא ניראה יפה. יש שימוש יתר באנימציה על מנת להראות כאילו המערכת הפעלה מהירה(והיא לא, לא מהמתחרות בכול אופן) וכך גם הדפדפן רחוק מלהרשים.

אחרי כול ההמתנה, הרעש והצלצולים,ובמיוחד התג מחיר, ציפיתי להרבה יותר.

פורסם

אחרי שראיתי את האנימציות, אני מאמין שמיקרוסופט כנראה תיתבע ע"י אפל. זה יותר "קרוב" לאייפון מאשר הגלקסי.

פורסם

לנסות לגרום לממשק להיראות חלק ע"י שימוש יתר באנימציה, אז מייקרוסופט עושים את זה מאז ויסטה - נסה לכבות את תצוגת ה-AERO אצלך במחשב*, ותראה איך הכל נראה יותר לאט לעין, אפילו שבפועל ביצועי מערכת ההפעלה משתפרים.

*אני מניח שיש לך מחשב PC עם WIN7, כמו אצל הרוב.

אם כבר, אז אם חושבים ככה, חצי עולם צריך להיתבע ע"י אפל:

5250310_700b_v1.jpg

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה

כנראה שהעסק לא כל כך ממריא להם.

מייקרוסופט קונה את נוקיה:

http://www.theverge.com/2013/9/2/4688530/microsoft-buys-nokias-devices-and-services-unit-unites-windows-phone

• תוכן חדש...