Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חדשת כלום רק עימעמת יותר את הדברים בנושא חלקי חילוף.

גם אם פער המחירים בין מסנן מקורי לתחליפי הוא גדול, זה עדיין לא אומר שהמסנן החליפי מתאים ויתכן שהוא גם יגרום נזק לרכב, אז המחיר הוא לא השיקול כאן.

אלא אם כן אתה כמו חברות ליסיניג למיניהן, שאורך החיים של הרכב לא משש מעניין אותך והשיקול הכלכלי הוא היחיד שיש.

פורסם
א.ל חברה ותיקה (היתה ברמת החייל איפה שמ"ר בניני הייטק עולה היום ....) , נקנתה ע"י זוקו שילובים

א.ל. מסננים לא נרכשה על ידי אף אחד. משפחת אלוני שהקינה את החברה היא עדיין הבעלים.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
א.ל. מסננים לא נרכשה על ידי אף אחד. משפחת אלוני שהקינה את החברה היא עדיין הבעלים.

צדקת. טעות שלי.

החברה שרכשה זוקו ומשלבת בקטרפילר ,אינטרנש וכל שאר הקו שלה היא גור מסננים, שנוסדה ב 1947. לא א.ל.

פורסם
לא חדשת כלום רק עימעמת יותר את הדברים בנושא חלקי חילוף.

גם אם פער המחירים בין מסנן מקורי לתחליפי הוא גדול, זה עדיין לא אומר שהמסנן החליפי מתאים ויתכן שהוא גם יגרום נזק לרכב, אז המחיר הוא לא השיקול כאן.

אלא אם כן אתה כמו חברות ליסיניג למיניהן, שאורך החיים של הרכב לא משש מעניין אותך והשיקול הכלכלי הוא היחיד שיש.

גם אתה לא חידשת כלום.

אני לא עימעמתי אלא להפך, חידדתי את הנושא. מעולם לא רמזתי אפילו, שאם פער המחירים גדול - אזי החליפי מתאים (?). מה שכן ניסיתי להסביר הוא שאת אותו המסנן בדיוק ניתן לרכוש (ובדרך כלל במחיר טוב יותר) אצל הנציג של יצרן המסנן.

אז אם אתה מרגיש שתקפתי אותך - קבל נא את התנצלותי הכנה. אני בסך הכל מנסה לתרום מהידע שלי.

• תוכן חדש...