Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפתוח יומנים! אייפון 5 מגיע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסך 4' אינצ'?

מאכזב קצת, אני מחכה למכשיר שיצליח לדחוף מסך 4.5' בלי להגדיל את הגוזל הפיזי על ידי חיתוך השוליים.

הנקסוס קירב אותנו צעד אחד קרוב יותר למטרה זו.

נקווה שהעיצוב יהיה מוצלח יותר מלבנת החבלה אשר היא ה4S\4.

אם הבנתי למה אתה מתכוון וגם אתה לא אוהב את השטחים המתים הגדולים שיש באייפון מעל ומתחת למסך(ושלא נדע גם מהעובי של הבלוק הזה...), תנסה את ה-ONE X, כמעט כל שטח המכשיר מסך 4.7.

ובנוי טוב עם מסך באיכות מדהימה וגם צלילים יפים יחסית לסמארטפון.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

כן, הבנת נכון, אבל אני לא מדבר רק על השטחים המתים מעל ומתחת אלה גם בצדדים.

נכון שבקושי יש שם משהו אבל הייתי רוצה לראות מכשיר שכל החזית שלו מסך בלבד.

הONE X באמת קרוב לשם, אבל הוא קצת מפלצת מדי בגודלו לטעמי, אני נשאר עם הS2 שלי שכבר מריץ נהדר ג'לי בין 4.1.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אקסודוס, אתה תאהב את ה NOKIA GEM :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אליק , ממש אנדרואיד...

בא נחכה ונראה , עד עכשיו אפל מצאה פיתרון אלגנטי לכל בעיה בניגוד לפלטפורמות אחרות (כולל WIN8 הבאה עלינו לטובה).

ליביו

Black Bars!!!

http://www.imore.com/familiar-apple-apps-ready-iphone-5-third-party-apps-get-black-bars

לוזרים.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
נוסיף גם את זה!

אני חם אני שייצא כבר כמה טורנירים כמה מפגשים כמה לילות של פיפא הולך להיות כמה כפתורים הולכים להחלץ , חבל רק שלא יוצא בכיפור.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אכזבה עיצובית גדולה האייפון החדש, 3 שנים הם כבר תקועים עם אותו עיצוב משעמם.

בטח פוחדים שסמסונג תתבע להם את האמא אם ישנו לעיצוב מעט עגלגל יותר. :lol:

לפחות החומרה נראית מאוד מבטיחה.

אם היה לי 4S או 4 לא הייתי משדרג, אבל כיוון שאני עדיין תקוע עם ה3GS הפיתוי גדול מאוד. :-P

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

למישהו יש פרטים על ה-A6 של אפל? איזה צ'יפ גרפי מגיע בצ'יפסט והאם מדובר בכלל ב4 ליבות או עדיין 2?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אנצל את השרשור.

אני טס ב 2.10 עד ל 6.10 לברצלונה, חלק יצחקו אולי חלק לא, אבל חיכיתי עם הטיול כדי שאוכל לתפוס 2 ציפורים במכה אחת ועל הדרך לקנות גם אייפון 5.

אני יודע שב21 הוא יושק בארצות הברית,קנדה,אנגליה,צרפת,גרמניה,אוסטרליה וסינגפור. ועל פי ההשקה של אפל ב29 משתחרר גם "הגל השני" לעוד מדינות שבניהם ספרד.

אחי שנה שעברה קנה במדריד את ה 4s , עשה הזמנה יום לפני תאריך ההגעה שלו, הגיע לאפל סטור ונשמר לו המכשיר לאותו היום.

באייפון 5 אני מפחד שיהיה יותר קשה. על פי הדיווחים הביקוש שלו הרבה יותר גדול מה4s, ואני גם מגיע בתאריך די גבולי, מספר ימים מועט אחרי ההשקה, זה יתרון או חיסרון? מצד אחד עובר לי בראש שיש מצב שאפל ידחו את הגל השני בכמה ימים בעקבות הביקוש המטורף בארצות הברית,עוד מוקש זה שאולי יגמר המלאי בברצלונה תוך כמה ימים ועד שהמלאי יחודש אני כבר אהיה בארץ.אני נופל ביום של לפני הסופר קלאסיקו, ברצלונה תהיה מפוצצת בתיירים, בברצלונה הסניף השני בגודלו באירופה או בעולם(לא בטוח) של אפל סטור, זה כמובן ימשוך תיירים וכנראה תורים.

בקיצור, מה נראה לכם? אצליח לחזור עם אייפון 5 מספרד בתאריכים שבהם אבקר?

פורסם

קח בחשבון שבאייפון 5 אפל המציאה (שוב... :roll:) גודל חדש לסים - נאנו סים - מה שאומר שלא תוכל להכניס את הסים שלך ולהשתמש בו ברגע הקניה.

השמועה אומרת שהנאנו סים הוא לא רק קטן יותר פיזית מהמיקרו והמיני, אלא גם דק יותר כך שצריך גם לשייף את הכרטיס כדי שהוא יכנס ולא מספיק לחתוך אותו.

• תוכן חדש...