Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לארוך מכולם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא... אני לא מאחל לעצמי מזל טוב... :lol: ...

היום חוגג חבר הפורום הארוך, הגבוה, ה"טוויל", המאותגר מטרית, זה המשמש כעובד ("אנטנה") בחברה סלולרית גדולה וכושלת....

כספרב!!!!!!

אז שיהיה המון מזל טוב!!!!

וכמיטב במסורת- שתזכה לחיים ארוכים כמוך , אושר עושר (אולי תוכל לקנות רכב אמיתי סוף סוף ולא צעצוע על שני גלגלים עם שם של "ג'ילדה".....)

ושוב - הרבה מזל טוב!!!!

:-)

פורסם

מזל טוב, מי יתן ותזכה להביא לנו עוגה ביום שישי...

אה, כלומר - מי יתן ותבדל לחיים ארוווווווווווווווווכים ומאושרים וכל הבלה בלה הזה שאומרים כדי שתרגיש שכדאי להביא עוגה בשישי :D

:wink:

פורסם

מזל טוב כספרב! :ok:

עד 120 שנה! :bday:

עלה ( :shock: ) והצלח! :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ביום הולדתך זה, כשאתה מסתובב עם הראש בעננים (כמו בכל יום, רק שהיום יש עננים), תרשה לי לאחל לך שבשנה הזו יתגשמו כל משאלות לבך לטובה. :wave2::ok:

וחוץ מזה - אני מאחל לך שתהיה לך אלפא (וכמובן - שלא יהיו לך בעיות לתחזק אותה) :wink:

איתן

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

:smilecol: :king:

עד 120 :yum:

מזל טוב מכל הלב :multi:

נ.ב איש גדול אתה יוכל לומר אם מחר ירד גשם :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

מזל טוב!

:beerchug:

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...