Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסור לזוז נקודה , יש מונח שנקרא deep staging אבל אסרנו עליו באירוע הזה

בעתיד אולי נשקול לאפשר את זה בקטגורית מסויימות , דרך אגב זה פשוט מקל על רכבים כבדים עם מתיחה איטית.

מתחרים שזז להם הרכב על הקו צריכים לעבוד על התמקמות , אני מדגיש , זאת פעם ראשונה של המתחרים עם עץ , אני חושב שמרוץ הבא כבר יהיו לימודי נסיון

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה התכניות לגבי ג'ימקאנה\אוטוקרוס? ספורט מוטורי עממי? יש משהו באופק?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ולמרות הסקפטיות המירוצים נעו גם נעו.

עכשיו נשאר להיכנס לשיגרה של פעילות שבועית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עם מישהו רוצה לראות עוד קצת תמונות אז יש את האלבום שאני צילמתי בפייסבוק.

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10151133091704556.461987.849049555&type=1

294301_10151133091979556_343022672_n.jpg

יש 1600תמונות יקח עוד כמה ימים עד שאני אסיים להעלות את כל מה שצריך... :wink:

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

והנה עוד כמה תמונות מעולות של האוטו שלי - כולן צולמו ע"י רונן טופלברג - ותודה גדולה לו על שאיפשר לי להשתמש בהן כאן.

attachment.php?attachmentid=304022&stc=1&d=1346498962

attachment.php?attachmentid=304023&stc=1&d=1346498962

attachment.php?attachmentid=304024&stc=1&d=1346498962

attachment.php?attachmentid=304025&stc=1&d=1346498962

attachment.php?attachmentid=304026&stc=1&d=1346498962

attachment.php?attachmentid=304027&stc=1&d=1346498962

cc-120830-099.jpg

cc-120830-127.jpg

cc-120830-140.jpg

cc-120830-170.jpg

cc-120830-216.jpg

cc-120830-278.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה, תודה. את האוטו קניתי עם אחת מהן ("מכת המזל") והשנייה הופיעה לה באחד הבקרים כשהאוטו חנה בחנייה. שאלו יהיו הצרות שלי :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לגבי נושא הפסילות בדראג, נטען שהיתה תקלה במצבר, עמדתי מטרים ספורים מקו הזינוק והאור האדום נדלק רק בשנייה של הזינוק ולא לפני כן, לא סביר בעליל שהמצבר של העיניים האלקטרוניות גרם לזה דווקא בדיוק באותה שנייה, זו פשוט האצה מוקדמת מדי של הנהגים או קפיצה קלה של הרכב.

הסבר טכני, מאחר ואני מכיר ועובד עם עיניים כאלה (ראו תמונה של העיניים):

יש שתי קרניים אלקטרוניות על המסלול לכל מתחרה: Pre-stage ו-Stage והנהגים צריכים להתקדם לקו של הקרן הראשונה ואז השנייה עד שנורות ההתמקמות על העץ נדלקות ולהמתין להזנקה.

כל קרן כוללת משדר בצד אחד של המסלול ומקלט בצד השני, הרכב מתקדם וחוסם את הקרניים כך שהקרן לא מגיעה למקלט בצד השני ואז הרכב מוכן להזנקה. ברגע שהרכב מזנק הגלגל מפסיק לחסום את הקרן (של ה-Pre-stage) והקרן חוזרת לפגוע במקלט. אם הקרן של ה-Pre-stage פגעה במקלט לפני שהאור הירוק נדלק זאת פסילה!

מגע לא תקין במצבר היה גורם לעין ולקרן להיכבות אבל כדי שתהיה פסילה העין חייבת להיות פעילה ולחזור לפגוע במקלט!!!

אני הייתי אמור לכוון את הנהגים אל העיניים (בנוסף לנורות שעל העץ) אבל הוחלט בתחילת התחרות לבטל תפקיד זה, אם היה שם גורם אנושי שרואה שהרכב נמצא על קצה הקרן אולי היה אפשר לכוון את הנהגים קצת יותר טוב ולהפחית את הפסילות (שי, שים לב).

בנוסף לתחרויות הדריפטינג והדראג התקיים למחרת ביום שישי ראלי מדהים (כולל קטע קישור על כביש ציבורי), זה הדבר האמיתי!!!

יבוא אישי: קפריסין בשדה תימן

בתמונות:

* משטרת ישראל במירוץ ראלי.

* סופות טורנדו בשדה תימן באוגוסט.

* הנבחרת שגרמה לזה לקרות.

* גם תמונה מעושנת של הרכב המנצח בדראג.

* העיניים.

שמחתי מאד לקחת חלק בכל האירועים, לא שמתי לב בכלל שיש 40 מעלות בחוץ, ענני אבק כיסו אותי בראלי אבל נהנתי מכל גרגיר, 13 שעות על הרגליים ביום הראשון ועוד 9 שעות ביום השני, איזה כיף היה :-)

מצטרף לבקשות לקיום הג'ימקאנה החוקית הראשונה.

31082012930.jpg

31082012934.jpg

31082012949.jpg

30082012914.jpg

30082012870.jpg

פורסם

כל הכבוד! מפרגן,

אני מקווה שבעתיד יהיו גם אירועים בימי חול לשומרי שבת,

דרך אגב, הרכב שהכי לא ציפיתם ממנו לעשות דריפטים עושה דריפטים, סימן שכל אחד עם מספיק שיפורים יכול,

http://www.youtube.com/watch?v=lKPGMDZCk2M

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כמה סשנים של מסלול הדריפט מהתחרות. אפשר לראות שאני די מתפזר מבחינת ההיגוי - מתקן כמעט בלי הפסקה. הסיבה היא כי זו הייתה הפעם הראשונה שלי בדריפט עם כפפות. התרגלתי כבר לקבל את האינפורמציה על ההחלקה מההגה, אבל עם כפפות יש פילטר משמעותי בין הידיים להגה וכתוצאה הייתי צריך לחכות להרגיש את ההחלקה דרך המושב, מה שמוסיף עוד איזו עשירית שנייה וגורם לשינוי משמעותי בזרימה של ההחלקה (ולספינים :-P ).

http://www.youtube.com/watch?v=jIQDVcf45SY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...