Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנושא עבודת מסגרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כולה 2500? (לפני כשעה נפתח שרשור על טיפים להתמקחות על קניות ושירותים) אף אחד לא אמר שלא מגיע לו. הלקוח דואג לאינטרס שלו-המחיר הכי זול!(וכמובן עבודה איכותית)

אף אחד לא ישלח משאית בשביל 4 מוטות ו2 פלטות. ואם כן הייתי פוסל אותו ומחפש מישהו אחר.

כל בעל מקצוע לוקח מידות מדוייקות משלם מקסימום 5 שקל לחיתוך ושלום על ישראל. לכן האורך המקסימלי הוא 2 מטר לפי השרטוט, מתאים יופי על גגון פרייבט או בטנדר.

לא מסכים איתך.

כשאני חזמין בעל מקצוע או עובד עם נותן שירות חשוב לי שהוא יתפרנס בכבוד ושלא יצא עם הרגשה שנדפק או שבאמצע העבודה יגלה שטעה וינסה לחסוך בכל דבר (וכבר יצא לי לבוא לבעל מקצוע ולהגיד לו שלדעתי הוא טועה ושהוא יפסיד אם יקח את העבודה במחיר שהציע). כשאני קונה חומרים לייצור זה משהו אחר ופה אני אלחם על כל גרוש כי אם אהיה יקר באגורה מהמתחרה שלי פשוט לא אמכור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הוא יעבוד על זה פחות מחצי יום. הוא כבר אמר לי.

תזכור שאמרתי שלושה ימים.

הגיע אליך לתת הצעת מחיר ?

יגיע פעם נוספת להוציא מידות לביצוע ?

יסע למחסן חומרים ?

יעבוד במסגריה ?

יגיע אליך להתקנה ?

אם תבדוק את השעות מה שציינתי זה לפחות יום וחצי / יומיים עבודה.

בהנחה שהוא עובד עם עוזר / מסגר נוסף זו עבודה של שלושה ימי עבודה. (לפחות 1.5 כפול 2 אנשים).

ומותר לבעל מקצוע להרוויח גם על החומר.

אתה אם תקנה את החומר כלקוח פרטי - יעלה לך נניח x ₪.

הוא קונה בקביעות, יקבל הנחה, ונניח קונה ב70% ממחיר x ששילמת ? תן לו להרוויח.

גם למסעדה אתה לא מביא סטייק מהבית ורק מבקש שישימו על הגריל ויזכו אותך על החומר וייחיבו רק עבודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...