Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסיאט לאון ספורט 1.8 2004 ושאלה בנוגע למנורת כרית אויר

Super-Lancer
שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברכב יש לי את המנורה של הכרית אויר שתמיד דולקת

המוכר יידע אותי על זה וכעת אני רוצה להבין מה בדיוק הבעיה שם..

שאלה מספר 2 :

אני מחפש גריל לפנס ערפל שמאל ואין לי מושג איפה עוד לחפש

יש משהו מיוחד שרושמים באיביי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקלה יכולה להתחיל מבעיה של משהו מנותק ולא מחובר כראוי והעלות בין כמה עשרות לכמה מאות בודדות של ש"ח ויכולה להגיע גם לסכום של כמה אלפים טובים אם מדובר חלילה בסליל כריות/מחשב כריות/כרית אוויר שיצאה משימוש.

חבל מאוד שלפני הרכישה,לא נגשת למוסך מורשה לחיבור סורק כדי להבין מה מהות התקלה ולמה אתה נכנס.

בכל אופן,מה שלא עשית קודם יש לעשות עכשיו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כמו שאמר קודמי, היית צריך לבדוק לפני כן! שכן אם תקח תרחיש קיצוני שבו כרית האויר שומשה בעבר אזי גם הרכב עבר תאונה קשה יחסית ומעלה וגם החלפה של כרית אויר ומחשב חדש תגיע לעלות אסטרונומית (ישנן חברות ביטוח שמשביתות רכב בגין פתיחה של כרית אויר מרוב שהנזק יקר להחריד.

מאחל לך שזו תהיה תקלה קלה ופשוטה

עוד דבר שכדאי לבדוק, אני אמנם לא יודע איך זה בסיאט אבל בחלק מהרכבים כשמבטלים את כרית האויר (לדוגמא כשיש ילד מקדימה וכו) אז הנורה נדלקת... ואז רק צריך להפעילה שנית וזהו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד דבר שכדאי לבדוק, אני אמנם לא יודע איך זה בסיאט אבל בחלק מהרכבים כשמבטלים את כרית האויר (לדוגמא כשיש ילד מקדימה וכו) אז הנורה נדלקת... ואז רק צריך להפעילה שנית וזהו

אם מבטלים את כרית האוויר של צד הנוסע בעזרת הסווי'ץ שנמצא בתא הכפפות אז מנורת האזהרה בצבע אדום בקונסולה המרכזית דולקת ולא מנורת תקלה בלוח השעונים.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי,

משמעות זה שהמנורה דולקת היא שבמצב זה במקרה תאונה לא תופעל מערכת כריות האויר,

ניתן להתחבר במוסך (או לבד אם יש לך ידע ומכשור מתאים) ולהבין מה צריך לתקן,

זה שהנורית דולקת אומר שישנו קוד תקלה בזכרון מחשב כריות האויר אשר יכוון אותך / מוסך למהות התקלה.

אלעד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...