Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני שנה היה מתקיים פסטיבל בירה פעמיים בשנה בבית היין שבקיבוץ מעברות. אין לי מושג מדוע הם הפסיקו עם זה ולצערי אני לא עומד לבקר באוקטוברפסט הקרוב במינכן :|

אז אם יש כאן מישהו ששמע או יודע על איזה פסטיבל בירה שעתיד להתקיים היכן שהוא בארץ בקרוב - תפדל, לא להתבייש! ספר לי היכן הוא ומתי.

תודה מראש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לך אחלה תיזמון, יש עוד יומיים בחיפה ב22/8

http://www.haifacity.com/%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D/11635/%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%91%D7%9C-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%A8-2011-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94/%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94/

מביאים שם אחלה בירות, כולל סמואל אדמס מחבית , פאולנר מ3 סוגים ועוד.

החסרונות זה , ילדודס בכל מקום, צפיפות וקשיים למצוא מקומות ישיבה.

אגב שמעתי שפסטיבלים כאלה קיימים גם בפראג, וזה יוצא זול יותר עם מבחר בירות לא פחות טוב מהאוקוברפסט

יש גם בבלגיה , יעד שאשמח להגיע אליו מתישהו לבדיקת הנושא :)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אין עליכם!!

את ירושלים אני לא סובל בעוד שבחיפה אני מאוהב. איפה זה חוף הסטודנטים? הפסטיבל שם הולך להיות של יצרן בירות אחד או של מגוון יצרנים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מגוון יצרנים, החסות של טמפו/גולדסטאר אבל בירות תוצרת חוץ לא חסר.

חוף הסטודנטים זה דרומית לחוף דדו (500 מטר הליכה ממסעדת הCAMEL)

http://www.haifacity.com/map.asp?BusinessCode=4542

כאן יש לוח אירועים ארצי שנתי

http://www.beers.co.il/beer_news.asp?news=1&id=263

מתוך RESTPRO

לדברי גיא צוקרמן, מנהל חטיבת הבירה בטמפו "הפסטיבל מושך בכל שנה עשרות אלפי אוהבי ואוהדי בירה לחוף בחיפה שמגיעים ליהנות מבירות איכותיות מהארץ ומהעולם ולחגוג עם אומני מוזיקה מובילים. אנו שמחים להמשיך במסורת אותה התחלנו לפני כשנתיים עם פסטיבל גולדסטאר בחיפה, וגם השנה (שנה שלישית) יתקיים הפסטיבל בחוף הסטודנטים בשיתוף פעולה עם עיריית חיפה".

דגש מיוחד יינתן בפסטיבל לחיבור בירה עם בשר, ולצד הבמות ומתחמי המוזיקה ייהנו באי הפסטיבל משדרת בשרים מושקעת לצד כוס הבירה.

בפסטיבל תציג טמפו, יצרנית ומשווקת הבירה הגדולה בישראל, את כל מותגי הבירה אותם היא מייצגת (הייניקן, מכבי, פאולנר, מרפיס, אפליכם, נשר ועוד) תוך שימת דגש מיוחדת לבירה גולדסטאר , הבירה המובילה בישראל (30% נתח שוק).

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

מישהו באמת מוכן להסביר לי, איך לעזאזל יש כל כך הרבה ילדודס בעיר הבירה בחיפה.

אם הכניסה, היא כביכול 18+?!?!?!

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

You know what i'm talking about!!!

למה הורים, מביאים איתם את הזעטוטים שלהם, שאי אפשר ללכת נורמלי כי הם רצים ונתקלים בך.

ואז הבירה נשפכת, ואתה מתעצבן אבל אתה לא יכול לעשות כלום בנוגע לזה...

DAMN!!!

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם
גם 18 זה ילדודס ;)

או שהם מתפלחים דרך איזה גדר או מעל גדר, או שרואים אותם מסביב למתחם.

בכניסה יש בדיקה קפדנית של תעודות זהות (עד כמה שאני זוכר)

וכן יש הרבה בני 18 שנראים כמו בני 15 , ותכלס גם בן 18-20 זה ילדודס במראה (יש יוצאים מן הכלל כמובן)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תוכן חדש...