Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סימולטור נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מנוי ב-iRacing כמה שנים והוא טוב מאוד אבל יקר.

התחושה הכי טובה שקיבלתי אי פעם מסימולטור נהיגה היתה בדמו של נטקאר פרו:

http://www.netkar-pro.com/main/

לא הייתי קונה היום את הגירסה המלאה כי המשחק הזה כבר סיים את חייו והמפתחים שלו עובדים על משחק חדש שעושה רושם מעולה בינתיים (קוראים לו Assetto Corsa). אני אקנה אותו ברגע שיהיה לי מחשב שיוכל להריץ אותו :?

פורסם

תיקון להודעה שלי קודם.

בשיתוף עם קדילאק יש להם 3 חודשים חינם, ולא חצי שנה.

אני התקנתי והוא עושה רושם של מצויין!

פורסם
אני אישית רכשתי את ה-Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel בצירוף עם Need For Speed Shift 2, הדבר מדמה סימולטור נהיגת מרוצים ברמה גבוהה.

הרשה לי לגכח, חחחח...

שיפט 2 הוא לא סימולטור בשום קנה מידה. שיפט 2 הוא פחות ראליסטי מ-GT5P, שלמרות השם שיצא לו הוא גם שנות אור מלהיות סימולטור. שיפט הראשון היה די ראליסטי, לא יודע אם לקרוא לו סימולטור אבל הוא היה מאוד מאוד קרוב. כנראה EA נבהלו כשהם ראו שהנהיגה מצריכה כישורים ואמרו להם להפסיק עם השטויות בשביל 2.

ובשביל לא לבאס אותך אני לא ארשום את דעתי על ה"הגה" שקנית.

את iRacing ניסיתי, הוא סימולטור בכל רמ"ח איבריו, אבל אני לא מוכן לשלם מנוי חודשי, בטח שלא 12$ לחודש בשביל החבילה הבסיסית ביותר. בעיקר כי זה לא הג'אנר העיקרי שאני משחק בו. rFactor לא משנה כמה פעמים ניסיתי לא התחברתי. אישית אני גם לא חושב שהוא ראליסטי במיוחד, הוא פחות ראליסטי משיפט הראשון ובפער ניכר. LFS היה ועדיין מצויין, אבל כבר אי אפשר להחליק לו על הגרפיקה יותר, בכל זאת משחק בן 8 שנים כבר.

יש את Project CARS, שאמור להיות טוב מאוד, לא ניסיתי.

ממש מבאס אותי שאין סימולטור שמשלב תחרויות רחוב בעיר פתוחה או מרוצים בכביש פתוח מנקודה לנקודה (בדומה ל-NFS המקורי). נהיגה במסלול היא משעממת למדי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שיחקתי Rfactor ו- LFS, אהבתי יותר את lfs מביניהם, אבל בשניהם ההגה (logitech driving force gt) די קהה ולא מתקשר.

יחסית ל- GTR Evolution שמשום מה פחות מוכר, אבל במשחק הזה אני מרגיש שליטה מלאה, הגה חד ומדויק, מהירות מרגישה מהירה, יש איזשהו אקשן והתרגשות עם מתחרים אפילו, מה שלא הרגשתי עם האחרים.

שווה לנסות.

ב-lfs מה שמצוין הוא שאפשר לעשות אחלה דריפטים עם כיוונים נכונים של המתלים ושאר הדברים שם.

פורסם

ובשביל לא לבאס אותך אני לא ארשום את דעתי על ה"הגה" שקנית.

ברור שבהשוואה למשל ל-Logitech G27 ההגה הזה לא משהו, אבל בתקציב של 300 ש"ח הוא ההגה הכי טוב שהיה וגם יש עליו ביקורות טובות באינטרנט. חוץ מזה, יש אפשרות להגדיר High Sensitivity מה שמקשה על השליטה. אמנם אין מצמד וידית הילוכים, אבל יש לך אפשרות ל-Gear Up וGear Down בעזרת השיפטים שעל ההגה.

פורסם

עזוב דוושת מצמד ושיפטר H, גם ככה רק סימולטורים למשעי תומכי בכך. אין לו force feedback, שזה אחד הדברים הכי חשובים בהגה. לא צריך להשתגע וללכת עד G27, למרות שעכשיו שהמחיר שלו ירד לטווח הגיוני (כשכתבתי את הביקורת שלו הוא תומחר ב-2500) הוא אופציה מצויינת, אם יש את הממון, ואם אין יש את ה-DFP/DFGT שיתנו לך 90% מהתמורה של G27 ב-50% מהמחיר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ממש מבאס אותי שאין סימולטור שמשלב תחרויות רחוב בעיר פתוחה או מרוצים בכביש פתוח מנקודה לנקודה (בדומה ל-NFS המקורי). נהיגה במסלול היא משעממת למדי.

יש את TEST DRIVE UNLIMITED 2 . הוא אמנם לא סימולטור אבל יש המון כבישים מהנים גם לפרי רייד.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

אותו דבר כמו שנאמר על שיפט, הראשון היה יותר ראליסטי. אם כי ב-TDU הפער פחות גדול, אבל זה בעיקר כי גם הראשון לא היה ממש סימולטור.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...