Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי יונדאי HI 2007 CRDI דיזל 2.5

יש לי בעיה הנראת כמיסב לקוי, מדובר באלטרנטור לטורבו עם משאבת וואקום.

פניתי ל- אלקטרוטיב (חנות מומלצץ באתר, בדקתי בעבר אותם בסטארטר והם אכן היו זולים) למחיר שיפוץ הם רוצים 900 לפני מע"מ

אין לי את הכסף לכך

האם יש בית מלאכה שמשהו מכיר שמשלמים לפי מהות התיקון בלבד ולא FIX PRICE.

תודה

אופיר

פורסם

אי אפשר לדעת בדיוק מה הבעיה עד שפותחים את כל האלטרנטור על השולחן.

משהו חשוב יותר:שיפוץ בחלקים זולים תוצרת סין /טייואן אינו איכותי,שמים חלקים באיכות הכי נמוכה שיש מה שיוביל אותך מהר מאוד לשיפוץ נוסף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא מחפש לחסוך בחלקים - פשוט מחפש משהו שמחייב לפי מהות התיקון ולא מחיר שיפוץ כולל

האם אתה מכיר כזה?

פורסם
אני לא מחפש לחסוך בחלקים - פשוט מחפש משהו שמחייב לפי מהות התיקון ולא מחיר שיפוץ כולל

האם אתה מכיר כזה?

ואם יש מישהו כזה נראה לך כי תחסוך הרבה? אם הגעת למצב בו המיסב התבלה (הווה אומר נסועה מאוד גבוהה לרכב בן 5) אז חלקים אחרים (פחמים, פולי וכו') הם כבר לקראת סוף חייהם.

נראה לי עדיף להחליף אותם "על הדרך" מאשר לשלם שוב פו"ה תמורת החלפת חלק שעלותו היא עשרות שקלים.

פורסם

אין בעיה - מקסימום יקח מחיר מלא אבל מדוע בכל מחיר אני צריך לשלם 900 ש"ח לפני מע"מ שהרי גם כך התהליך לא מבוקר ואולי כמו שנאמר אולי שמים חלקים סיניים.

• תוכן חדש...