Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYO T1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע 4 צמיגים T1R שהגיע הזמן להחליף. אני זוכר שלפני 3 שנים קניתי את ה-4 ב~400 שקל ליחידה.

הייתי עכשיו בפנצ'ריה ואמרו לי 600 שקל לצמיג. האם יכול להיות שהמכיר עלה כל-כך?

מישהו יכול להמליץ על מקום טוב לקנות T1R?

תודה.

פורסם

באיזה מידה מדובר?

אני רכשתי רביעיה ב-520 לצמיג במידה 17''.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קניתי לפני שנה את הצמיג הנ"ל במידה 205/50/15 ב460 ש"ח בטייר סנטר ישיר. כמו שאמרו פה הכי טוב זה להתקשר ולהתמקח על המחיר- 039247764.

כמובן אל תשכח לשאול מה התאריך!

פורסם

כיוון גלגלים = איזון? כמעט בכל מקום המחיר לרביעיית צמיגים כולל איזון. במקום שאני קניתי זה כולל גם כיוון פרונט ב150 ש"ח.

פורסם
כיוון גלגלים = איזון? כמעט בכל מקום המחיר לרביעיית צמיגים כולל איזון. במקום שאני קניתי זה כולל גם כיוון פרונט ב150 ש"ח.

כיוון גלגלים=כיוון פרונט.

לגבי ההחלפה של הT1R בT1S-אין לי מושג,אם כן אולי לפחות חיזקו את הדופן העלובה שלו...

פורסם

החלפתי צמיגים ל T1S לפני 3 חודשים , ביקשתי מידע בקשר ל T1R נמסר לי שכבר לא מיוצר כלל אך קיים במלאי ומחירו יקר מ R1R !!!! .

אני מאמין שהצמיגים הקיימים בשוק הינם שאריות של כמויות מסחריות ומלאים קיימים ! אז אני מאמין שזאת הסיבה למחיר הגבוה שדורשים .

אגב המידה שלי הייתה 225\40\18 :evil:

auto emocion

• תוכן חדש...