Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די נדהם מכמות השירשורים שעולים כאן על מגוון מאוד רחב של מכוניות, בהתייחס לתפקוד המזגן.

שאלתי את השאלה גם בהקשר לדיון על תפקוד המזגן ב I20.

הנקודה הזאת לא עלתה בכתבות של עתונאים.

כיצד עיתונאי הכותב על רכב, אמור לבדוק/לדווח על נושא המיזוג?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני די נדהם מכמות השירשורים שעולים כאן על מגוון מאוד רחב של מכוניות, בהתייחס לתפקוד המזגן.

שאלתי את השאלה גם בהקשר לדיון על תפקוד המזגן ב I20.

הנקודה הזאת לא עלתה בכתבות של עתונאים.

כיצד עיתונאי הכותב על רכב, אמור לבדוק/לדווח על נושא המיזוג?

אני מניח שהוא אמור לנסוע ברכב שעמד בשמש שעה-שעתיים ולבדוק עד כמה המזגן מקרר את הרכב והאם יש תופעות לוואי, כגון ירידה בזרימת האוויר ברמזור או הפסקת המדחס בעצירה או בהאצה..

פורסם

אני מסכים חלקי. אבל מכיוון שבסופו של דבר מדובר בעולם של אלטרנטיבות, היה ראוי שהוא יצטייד בכלי מדידה כלשהו. ולפחות שבמקביל לבדיקה של הרכב ימדדו תוצאות לרכב אלטרנטיבי שעומד גם הוא בשמש ובאותם פקקים.

אחרת, איך בדיוק המבחן שלו רלוונטי?

רכב אחד הוא בודק באלפים השוויצרים בחודשי הסתיו ואת השני בנגב בישראל באוגוסט. הרי אם בסוף המבחן הוא טוען שהרכב שנבחן במדבר לא היה מספיק קר, איך אני כקורא אמור להבין שהוא בעצם הכשיל אותו (ואותי) מראש?

פורסם
אני מסכים חלקי. אבל מכיוון שבסופו של דבר מדובר בעולם של אלטרנטיבות, היה ראוי שהוא יצטייד בכלי מדידה כלשהו. ולפחות שבמקביל לבדיקה של הרכב ימדדו תוצאות לרכב אלטרנטיבי שעומד גם הוא בשמש ובאותם פקקים.

אחרת, איך בדיוק המבחן שלו רלוונטי?

רכב אחד הוא בודק באלפים השוויצרים בחודשי הסתיו ואת השני בנגב בישראל באוגוסט. הרי אם בסוף המבחן הוא טוען שהרכב שנבחן במדבר לא היה מספיק קר, איך אני כקורא אמור להבין שהוא בעצם הכשיל אותו (ואותי) מראש?

תרא, בכל מקרה כל המבחנים האלו הם די סובייקטיביים. הרי בכל מדינה יש גם סגנון נהיגה שונה. אירופיים נוהגים על ידני יותר וגם אוהבים מאוד רכיבי סטיישן וכאן זה פחות נפוץ. יש כאלו שאוהבים הגה רך (כמוני!) ויש כאלו שקוטלים אותו .

בכל מקרה המבחן לרוב מתבצע ע"י איזה שהוא כתב ישראלי כאן ומיועד לעיתון ישראלי. הוא כבר בתור אדם שמנוסה בביצוע מבחני רכב , אמור לזהות האם מזגן חזק, חלש והאם יש לא התנהגויות מוזרות ומפעיות כגון ניתוקים של מדחס במצבים מסויימים.

פורסם

מסכים איתך בהחלט לגבי דיווח על תופעות מוזרות כמו ניתוק ממושך.

מנגד, לדווח על מזגן כמוצלח יותר או פחות, ללא השוואה למכונית אחרת במקביל. או להשתמש בכלי מדידה, זה פשוט שרלטנות. תתפלא יש כזה.

• תוכן חדש...