Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן DS5 כבר בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחרה חזקה מאוד בקרב הקרוסאוברים

199 לרמת גימור הנמוכה

217לגבוהה

237 לגבוהה עם ריפודי עור עם המשבצות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מצד אחד, קשה לי לראות מי ישלם את המחירים האלו על סיטרואן.

מצד שני, גם יצרניות מוקצות עברו מהפכה בשנים האחרונות והשוק המקומי התבגר - אלפא, פיאט, יונדאי, קיה, סיאט מככבות. כשמהמכונית הנמכרת ביותר, או אחת מהן לפחות, היא פוקוס סטיישן, יש גם מקום לסיטרואן ב230K.

אז בעצם נשארת שאלת לובינסקי והאם הם ידעו למתג נכון את המכוניות כפרימיום, או שהם יצאו במסע פרסום אינפנטילי ומביש שיזנה את המותג.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לדעתי סיטרואן שיחקו אותה בגדול עם הסדרה האחרונה, עיצוב מרשים ויצירתי, אבזור מקורי, נוחות ובטיחות.

אין לי הסבר למה, אבל צריך אומץ כדי לרכוש אחת.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

ה-C5 V6 נמכרה בעבר עם מחיר דומה.

ככה צריך להכין מותג לשווק כלי רכב יקרים יותר, ולא לשווק C6 בחצי מיליון שקל שבינה לבין ה-C5 אין שום רכב "ביניים".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ה-C5 V6 נמכרה בעבר עם מחיר דומה.

אתה מתכוון ל"הוצעה למכירה". בין "הוצעה" ובין "נמכרה" יש הבדל מהותי, מה גם שנדמה לי שהביאו גרסאות קצה של הקסנטיה לפניה וכמובן הXM לפניה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

טרם נהגתי במכונית אך חבר עתונאי שכבר נהג עליה ודעתו אמונה(ואמינה) בעיני, טוען שהמכונית ממש לא מבריקה דינמית ונוחות הנסיעה שלה מאכזבת.

מדוע סיטרואן לא משתמשים ביחוד הטכני האחרון שלהם(מתלים הידרופנאומטיים/הידראקטיביים) באחת מספינות הדגל שלהם? כנראה מפני שרוב התקציב הלך על עיצובי חוץ ופנים מושכים ומושקעים במיוחד.

מה לעשות, סיטרואן. מכונית צריכה לקרוץ גם על הכביש ולא רק באולם התצוגה - ואתם, שהבנתם זאת עם הטרקסיון וה-DS לפני כולם, כבר שכחתם את מה שידעתם(בדומה לבעלבתים שלכם לבית פיז'ו).

מה הפלא שקונצרן PSA נמצא איפה שהוא נמצא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בתור אחד שיצא לו לנהוג ברכב (נסיעת מבחן), מאחורה הרכב צפוץ ובעלי גובה 1.80 יתקשו מאוד לשבת מאחור בגלל תקרת הרכב הנמוכה, העיצוב מדהים בסיטרואן, אבל מנגיעה בפלסטיקים בסביבת הדש בורד, והמתגים על התקרה, ההרגשה היא לא הכי איכותית, לא יצא לי יותר מדי לנהוג עליה, אז בצד הדינמאי אין לי מה להגיד, אבל נוחות הנסיעה מזכירה לי את הלגונה שלי (לטובה) אפילו אם ג'אנטים 18 אינץ', מבחינת הבגאז' (לי זה הכי חשוב) גם לא התרשמתי הוא לא גדול מדי, לפי דעתי הרכב יתאים לזוגות צעירים אם תינוק אחד או שניים, אשר רוצים להראות יחודיים (ובמחיר כזה הם יהיו).

פורסם

קשה לי להאמין שמי שרכש את הC6 ישוב וירכוש את הDS5, הרכב קטן משמעותית, תחשוב על סידרה 3 של במוו סטיישן, קצת יותר גדול, הלגונה שלי יותר גדולה מסידרה 5 של במוו (בדוק), והDS5 הרבה יותר קטנה מבפינים, לפי דעתי פיספוס.

• תוכן חדש...