Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קצת סחרחורת ואני מרגיש חלש ,

השעה עכשיו 12:30 ואני שותה עוד כוס קפה שחור בלעדיה.

16 שנים הייתי איתך והוספת לי הרבה לפוזה .

היי שלום סיגריה !

Gn'f'R

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב.

ברכות.

בהצלחה.

המעשה החכם ביותר שעשית בחייך, ואני מאחל לך שתעמוד בפיתוי.

לגבי קפה - שתה בכמויות סבירות בכל טעם שערב לחיכך - זה לא מזיק, אולי אפילו מועיל לבריאות!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתעודד, 80 אחוז מהחבר'ה שאני מכיר והיו מעשנים הפסיקו.

חלק עברו לאלקטרונית חלק פשוט הפסיקו.

לפחות משהו טוב יצא מהמס הזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בהצלחה!

שתדע, הייתי איתה תקופה לא קצרה, היא ממזרה לא קטנה.

היא תוריד אותך על ארבע בהתחלה, היא תגרום לך לחשוב שאתה לא יכול בלעדיה, לפעמים אפילו אחרי איזה חודשיים אתה עוד תחשוב על איזה קוויקי.

הכי חושב זה שתשנן, אני לא צריך אותה, אני לא צריך את הפוזה שלה, היא הורגת לי את הבריאות ולא פחות חשוב, היא היא סגרה לך דלתות להרבה הרבה עלמות חן אחרות שתייגו אותך רק כי ראו אותך איתה.

חזק ואמץ,

אחד שנגמל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כמה שאתה צודק ,

בעבר נפרדתי ממנה לחודשיים ,ואני לא אשכח את השאכטה הראשונה מהקאמל אחרי חודשיים,

וזהו ,נגמר הסיפור-חזרתי.

יש בכלבה הזאת משהו מטמטם.

הפעם אני אהיה ערמומי כמוה.

Gn'f'R

פורסם

החלק הבאמת קשה מתחיל אחרי שבוע-שבועיים, כשאתה נגמל פיזית ומתחילה גמילה מהתמכרות פסיכולוגית, כשאתה מתחיל לחפש במה להעסיק את עצמך במקום לעשן.

זה בערך השלב שבו חוזרים לעשן, כי עכשין אין סיגריה אחרי האוכל/עם הקפה/בירה/בהפסקה/בפקק

זה הסיבה שהרבה מאלה שמפסיקים לעשן, משמינים, כי הם מחליפים את הסיגריות באוכל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא נורא אם תוסיף כמה ק"ג - תפטר מהם (או שלא :twisted: ) בעוד כמה חודשים, כמובן שיהיה צורך במאמץ של דיאטה ופעילות גופנית. מעבר לכך שהעישון מזיק אפילו יותר מהשמנה מתונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני החלפתי את ההתמכרות בכמה אופקים במקריות לחלוטין. התחלתי להתעניין בקולינריה באופן יותר עמוק, ככה גם עם וויסקי (היום יותר יין) ולמען האמת, הכנסתי הרבה יותר סקס לחיים. bitches loves guys who quit smoking

הנקודה היא במקום להתעסק רק עם משהו אחד כמו אוכל, תמצא כמה ותמנן. קצת DIY, קצת אוכל קצת מההוא, קצת מזה, נראה לי שהבנת.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בהצלחה.

רק אל תשכח שזו המכרות לכל החיים. אני הפסקתי לכמה שנים וחזרתי אחרי שהתפתתי לסיגריה אחת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהתחלה חשבתי שרצית לספר לנו על one night stand שהיה לך

אח"כ חששתי שאולי גנבו לך את האוטו

:-D

בהצלחה. אני מתאר לעצמי שהדרך היחידה להפסיק לעשן, היא פשוט- להפסיק לעשן. בלי לעבור ללייטים או חצאי סיגריות או השד יודע מה.

שביט, מעשן סלקטיבי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מי שהיה מעשן בחיים לא ישכח איך זה היה גורם לו להרגיש. אצלי זה בעיקר הרוגע והרגע. זה הופך להיות מסע נגד הפיתוי לכל החיים. מי שמבלה בחברה שהיא בעיקרה לא מעשנת - הרבה יותר קל לו. אבל למרות זאת בכל מקרה כל אחד נתקל מתישהו בחבורת מעשנים והפיתוי מתחיל קצת לעקצץ אצלו - העוצמה האמיתית היא להגיד "לא" לכל פיתוי - לא לשאכטה אחת ובטח שלא לסיגריה.

"נקי" כבר שנה וחצי אך עדיין חושב עליה לפעמים.

Mazda 2 2013

פורסם

אשמח אם תעדכן איך הולך לך ועוד עצות פה מאנשים. אני מנסה ומנסה אבל שום דבר לא עוזר! לפחות ירדתי מהאדום ללייט, יחי ההבדל הגדול :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...