Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה חדשה- עד "42 ועד 4000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל שאני קורא יותר ככה אני מבין שאני בעצם לא מבין כלום בנושא :lol:

אשמח לקבל המלצות לטלויזיה כזאת שרואים בה מצויין, 40 אינץ' יהיה אחלה, לא חייב פיצ'רים של SMART TV

רק שיראו טוב, שישמעו סביר וזהו בערך.. היא תיהיה מחוברת לממיר YES HD וזה 90% מהשימוש בה

אחריות של יבואן רשמי בלבד- בשביל השקט הנפשי.

על מה אתם ממליצים?

פורסם

גם אני ממליץ בחום על פנסוניק, רק אני ממליץ על דגם u30

זה LCD ולא LED אבל רואים בה פשוט מדהים,ההבדל בניהם של +1000ש"ח, תעשה את החשבון שלך.

מאוד חשוב שתקנה ממקום מסודר(גם אם קצת יותר יקר,אבל אחריות מקורית ושל 5 שנים) ולא אתר אינטרנט זניח שיתן לך שנת אחריות שקר כלשהו שאם יקרה משהו לך חפש אותם.

לא מזמן חברים שלי קנו פיליפס ב 6000 ש"ח, ולהגיד שהיא הרבה יותר טובה מפנסוניק, אפילו הייתי אומר שהפנאסוניק יותר טובה, יש משהו באיכות תמונה, שהוא אמיתי.

אבל ההמלצה הכי טובה, שתלך לחנות ותסתכל איזה מסך אתה אוהב

פורסם

הפאנסוניק נראית מצויין והיא אפילו מגיעה עם סטרימר, אבל מאוד מבאס שאין תמיכה בכתוביות בעברית

מעבר לזה אני זוכר שהאחריות היא 5 שנים חלקית, ז"א 3 שנים ראשונות ואח"כ היא הופכת למוגבלת לחלקים מסויימים.

מה אתם אומרים על זאת?:

http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?Pid=UA40D6000&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=12&aff=Zap&lang=he

UA40D6000 של סמסונג, אמנם 40 ולא 42 אבל עמוסה בהמון פיצ'רים

פורסם

כבר הרבה מאוד זמן שיורוקום נותנים 5 שנים אחריות מלאה למסכים שלהם

שים לב, שהלינק שצירפת היא של חנות לא מורשית סמליין, כלומר אין אחריות של 3 שנים מלאות, המחיר דרך משווקים מורשים גבוה יותר מהתקציב שציינת וגם אז ה42E30 לא נופלת באיכות התמונה

פורסם
הפאנסוניק נראית מצויין והיא אפילו מגיעה עם סטרימר, אבל מאוד מבאס שאין תמיכה בכתוביות בעברית

מעבר לזה אני זוכר שהאחריות היא 5 שנים חלקית, ז"א 3 שנים ראשונות ואח"כ היא הופכת למוגבלת לחלקים מסויימים.

מה אתם אומרים על זאת?:

http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?Pid=UA40D6000&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=12&aff=Zap&lang=he

UA40D6000 של סמסונג, אמנם 40 ולא 42 אבל עמוסה בהמון פיצ'רים

יש לנו את ה E30 שקנינו לפני שנה ואכן האיכות מעולה. לא מזמן המלצתי אותה לחבר שקנה על בליינד ולא הפסיק להודות.

ירוקום נתונות 5 שנות אחריות מלאות.

אתה בטוח שהפנסוניק עדיין מגיע עם סטרימר?

תננסה למצוא את הD6400 של סמסונג טלוויזיה מעולה גם כן.

פורסם

היי תודה

חשוב לי לציין שתלת מימד לא מושך אותי. איכות צפיה ושמיעה כן

העניין עם הסמסונג הוא שיש להם סטרימר וחיבור WIFI שמחפירה קצת יותר עמוקה, זה כן נראה כמו יתרון רציני.

חשבתי לשדרג את הגודל ל46 דגם UA46D5500 שנראה כמו פחות טוב מה6000 אבל עדיין עם WIFI וכמה פיצ'רים נחמדים

הפנסוניק נראית אחלה, אבל מבאס הקטע עם הסטרימר

עריכה: מצד שני, בוקסי יכול למלא את המשבצת של סטרימר. דילמה.

פורסם

לנו יש פנסוניק 42E30 והאיכות תמונה נהדרת, והסאונד סביר.

יש קצת זליגה של אור לאורך המסגרת כשהמסך חשוך לגמרי, אבל זה לא מורגש כשצופים במשהו (גם בסצנה חשוכה).

לגבי הסטרימר שלה - הטלוויזיה תומכת DLNA, מה שאומר שאם הוא מחוברת לרשת הביתית (ואם יש לך VOD של יס אז היא מחוברת לרשת הביתית), אז היא יודעת למשוך תוכן מהמחשב שלך אם יש בו תוכנה שתומכת ב-DLNA. היתרון הגדול של זה הוא שהמחשב מצמיד את הכתוביות בזמן אמת ושולח את התמונה המוגמרת לטלוויזיה.

עוד פיצ'ר נחמד זה התוכנת שלט שלהם לסמארטפון ותמיכה מובנית ביו טיוב.

לצערי אין להם תמיכה בעברית.

סמסונג תומכת גם בעברית, אבל בחנויות השונות עם מגוון מקורות תוכן (כולל דיסק און קי שאני הבאתי איתי) הפנסוניק נראתה לי עדיפה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...