Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתור תא מטען תקוע - 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מוזר שקרה פתאום לפני כמה ימים.

ניסיתי לפתוח את דלת תא המטען אבל הכפתור לא נלחץ, גם לא בכוח.

המפתח נכנס ומסתובב רגיל וחלק, במצב נעול הכפתור מגיב כרגיל, אבל ברגע שפותחים את המנעול אי אפשר ללחוץ עליו ולכן גם הבגאז' נשאר תקוע במצב סגור.

מקצת חיפושים הבנתי שאפשר לנסות להתיז לתוך המנעול WD40 וזה יכול לעזור.

מאחר והגישה מתוך הרכב לבגאז' לא ממש נוחה, האם אפשר להתיז את החומר לתוך חור המפתח?

אולי יש פתרון אחר פשוט יותר?

אם זה משנה זה התחיל אחרי ששפכתי מים על השמשה האחורית כדי לנקות אותה לפני נסיעה.

פורסם

היי

אפשר לרסס מחור המפתח ? כן , התוצאה לא זהה , כי החומר לא יגיע לכל המקומות - עניין של גישה וזוית .

התחיל מששפכת מים על השמשה האחורית ? ומה קורה בגשם ? או בשטיפת המכונית ?

מה קורה אם המנעול פתוח ואתה פותח את תא המטען מתוך הרכב ? ( יש ידית ליד הכיסא נהג ? )

האם ניסית לשחק עם המפתח פתוח - נעול כמה פעמים ? ( בלי כח ) כי אתה אומר שבמצב נעול הכפתור נלחץ

עפר .

פורסם

תודה על התשובה עפר.

אני לא יודע אם מים הם באמת מה שגרם לבעיה, עד כמה שאני יודע אין נזילות באיזור. הרכב ברשותי מפברואר (שזה אומר הרבה גשמים ומספר לא קטן של שטיפות) ואף פעם לא היתה לי בעיה.

פתחתי את התא מטען כדי להוציא את המגב לנגב את החלונות, סגרתי אותו. אחרי הניקוי לא הצלחתי לפתוח אותו יותר.

אאל"ט בדגם שלי אין אפשרות לפתוח את התא מטען מתוך הרכב (יש ידית למכסה תא דלק ולתא מנוע), הרכב XN שנת 95.

ניסיתי לסגור ולפתוח מספר פעמים לפני כמה ימים כשזה קרה וגם היום עם תוצאה זהה.

כשהדלת נעולה הכפתור תמיד היה נלחץ חלק עד הסוף. כשפותחים את המנעול ולוחצים, אז יש מן התנגדות כזו, כנראה הפין שתופס את הדלק נעולה שהכפתור מזיז. אז עכשיו אי אפשר ללחוץ על הכפתור כי ההתנגדות הזאת נשארת והדלת לא נפתחת, כנראה שמשהו שם נתקע ואני מניח זקוק לשימון, למרות עד אותו הרגע לא הרגשתי שיש עם הכפתור בעיה כלשהי.

פורסם

פירקתי מאחור את הכיסוי של המנוע וישרים, והמנעול מסתתר מאחורי חלק מהשלדה ומתחת למנוע וירשים.

השפרצתי פנימה WD40 ללא הועיל.

מה עושים עכשיו? הולכים למוסך? כמה תיקון כזה יכול לעלות?

פורסם

עדיף לפנות לעסק שמתמחה בתיקון/שיפוץ מנעולים לרכב.

אתה מוזמן גם לחפש מנעול כזה בפירוקיה (רצוי אם מפתח כי זה יחסוך לך התאמה של מפתח אצל מנעולן).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם יש גישה , מתוך תא המטען לפרק את ביטנת הבגאז אוליי התנתק מוט מקשר לכפתור

לפעמיים יש ידית נוספת מבפנים נסה אותה אם יש לך.

• ספונסר פורום
פורסם

בבקשה, מוסך חיבה בת"א.

תפנה אל שרון ותגיד לו שהגעת מהפורום והוא יתן לך שירות ומחיר מועדף.

כאן תוכל לקרוא חוות דעת של חברי הפורום על המוסך.

נשמח אם תחזור לעדכן מה הייתה הבעיה, איפה תיקנת וחוות דעת על המקום שבו בחרת לתקן את הרכב.

פורסם

התקלה סודרה.

לקח לבחור בחיבה 3 דקות לפרק את המנעול מתוך התא מטען (נכנס מהדלת האחורית) כך שהדלת נפתחה.

אחרי פירוק של 2 ברגים נוספים, כל המנעול יצא החוצה. נתפס בו הפין שתופס את הדלת סגורה והוא לא זז, אחרי שימון והחזרה של החלקים למקום הכל עובד חלק.

וגם המחיר נמוך יותר ממה שחששתי שיהיה.

אז תודה רבה למוסך חיבה ולך עזרה על ההמלצה :)

• תוכן חדש...