Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערכת נזק תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחורה התקשרה אלי ואומרת שמוסך נתן הצעת מחיר של 1700 ש"ח והיא מוכנה שאני ישלם לה 800 ש"ח..

לסגור איתה ? מה לעשות ?

ואיך אני יכול להיות בטוח שהיא לא תגיד תביעה לבטוח?

פורסם

לדעתי זה שקר.

אם היא מוכנה לוותר על 900 שקל בלי סיבה. ( אמרת שאתה אשם ) משהו פה מסריח.

קח את התמונות ו/או את הרכב למוסך שאתה סומך עליו ותבצע בדיקה.

תשמע עוד דעות לפני שאתה עושה את זה.

פורסם
לדעתי זה שקר.

אם היא מוכנה לוותר על 900 שקל בלי סיבה. ( אמרת שאתה אשם ) משהו פה מסריח.

קח את התמונות ו/או את הרכב למוסך שאתה סומך עליו ותבצע בדיקה.

תשמע עוד דעות לפני שאתה עושה את זה.

ללכת איתה לבדיקה ??? ואם יצא יותר או משהו ? כי היא אומרת שניכנס הפח איפשהו וזה

פורסם

גם לי זה נראה יורד עם מגבון לח או פוליש בקטנה.

בדקת כמה יעלה לך בביטוח ? לפעמים הפרמיה מייקרת ב 300 ש"ח בסה"כ אבל אנשים מפחדים לערב את הביטוח כי ככה אמרו להם.

אם אתה רוצה לסגור איתה בלי ביטוח תציע הצעה נמוכה יוותר כמו נניח 500( תתמקח).

לפי דעתי זהה נראה צבע שחור שירד מהפגוש הישן שלך. אתה לא חושב שזה יורד ?

פורסם

עדכון : הודעתי לאישה שאני רוצה שתחתום על טופס ויתור תביעות אחרי שאני יביא לה תכסף , בגלל שהיא רצתה שאני ישלח לך את זה בדואר כי לא היה אפשרות לפגוש אותי . היום אנחנו אמורים להיפגש והיא אומרת שהיא לא תחתום על טופס זה לפי עצות שקיבלה ממישהו שאמר לה וגם אומרת שהלכה לאורטופד בגלל כאבים ביד ורוצה אולי לתבוע תביטוח שלה (?)

מה אני אמור לעשות, וזה באמת לתבוע תביטוח שלה ובלי קשר אלי או שזה עדיין קשור אלי ?

פורסם

הנהגת מנסה לאכול את העוגה וגם לשמור אותה שלמה. כנראה שגם היא מקבלת עיצות מ"מומחים".

הודע לה כי לא תמסור לה כסף ללא חתימה על ויתור תביעות, וכי אתה מעביר את הנושא לטיפול חברות הביטוח.

מציע שתדווח לביטוח שלך. דווח גם על התנהגות הנהגת וסירובה לחתום על העדר תביעות. מסור להם את התמונות.

כמובן שעשית טעות שחתמת על "הודאה", הודע על כך לחברת הביטוח שלך.

בכל מקרה נזקי גוף לא קשורים לנזק של הרכב. היא צריכה לתבוע אותם מחברת הביטוח שלה.

פורסם

רגע אם יש לה נזקי גוף מהתאונה ביננו זה אומר שגם היא מגישה תביעה אני לא יוכל לדעת על זה בלי שהיא תגיד לי כי חברת הביטוח שלי לא תדע או לא תודיע ? ובקיצור ולענין הם היא תובעת על נזקי גוף היא יכולה לתבוע את חברת הביטח שלי ואם לא , אז ההורים שלי יוכלו לדעת על התאונה ?

פורסם

דבר ראשון -תמיד מדווחים לחברת הביטוח על כל תאונה שעשית, ואף פעם לא חותמים על הודעה באשמה! אף אחד לא יעלה לך את הפרמיה כל עוד לא תתבע את הביטוח שלך. בכל תאונה, דבר ראשון זה לדבר עם חברת הביטוח שינחו אותם, במידה והיית מדבר איתם מיד אחרי התאונה, החברה הייתה אומרת לך שלא תודה בכלום, ושתחליף איתה בפרטים ותשלח אותה לדרכה.

בקשר לפגיעות הגוף שלה, לא אמור לעניינן אותך, שהיא תלך לחברת הביטוח שלה ותוציא מהם מה שהיא רוצה.

אני גם חושב שהיא מנסה לסחוט ממך כסף, אף אחד לא יוותר לך סתם ככה על 900 שקל.

כמו שהמפקד אמר, תבהיר לה שאין לך שום כוונה לשלם לה שקל ללא ויתור תביעות.

גם אם אתה אשם במיליון אחוז, ואהת יודע את זה, ורוצה לסגור את זה ללא ביטוח, אתה לא צריך לחתום על הודאה באשמה, כי זו הזמנה לסחטנות.

יכלת להגיד לה "תשמעי, אני לא חותם על כלום, תלכי למוסך, תתקני ותביאי קבלה (או שתביאי הצעת מחיר), ואז אני אשלם לך."

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...