Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנתי בקורס שלי 3 וחצי חודשים באוהל מסריח ומתפרק, מאז לא ישנתי בבסיס ולא נגעתי בנשק קרוב לחצי שנה. אני רוצה להמשיך בשגרה הזאת, נולדתי להיות ג'ובניק לייט (!!!).

ראבק החיים שלי יותר חשובים מלהיחנק בחדר שהוא לא עומד בסטנדרטים של חולי אסטמה.

והאוהל שישנת בו 3 וחצי חודשים לא הרג אותך? נראה לי קצת יותר מסוכן לאסמטים.

אל תדאג, אם השם לא לקח אותך עד עכשיו עוד לילה פעם בשבועיים בחדר אסמטים לא ישנה את דעתו.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא אוהל סגור, היריות של האוהל היו תמיד פתוחות. יוצא שאתה ישן על מיטה עם "גגון".

חברים, לא ביקשתי עצות למה כן לישון בחדר, ההפך!!

Peugeot 206XS

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאתה שואל בעצם זה איך לרמות את הצבא. איזה תגובות חשבת שתקבל? אם המצב הרפואי שלך שלך כן מאפשר לינה בבסיס אף אחד לא חייב לך כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ועוד קצת שמן למדורה - תזכור שעל כל תורנות שאתה לא עושה, מישהו אחר ממלא את מקומך (או במילים אחרות "טוחן" במקומך)

וברצינות עכשיו:

אם היית במצוקה אמיתית, אני מניח שכולנו היינו מתייצבים לצידך ולעזרתך, אולם הניסוח המקורי של ההודעה שלך מראה שזה עניין של פינוק, ולא מצוקה.

תאמין לי שעשיתי crazy shit בצבא על מנת להתחמק מחובות שונות ומשונות, כולל להישפט מעל 20 פעם.

ככה זה בצבא, כדי לקבל את מבוקשך אתה צריך להראות נחישות ותקיפות...

לא כולם מסוגלים, אבל אלה שכן, מוצאים פטורים הזויים כמו מה שהחבר'ה פה למעלה ציינו (טבח עם פטור מאוכל, מכונאי עם פטור ממכונות, לוחם עם פטור מנשק ונהג עם פטור מהגה)

איחלתי לחייל בהצלחה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

דעתי בנושא: אם הייתי יכול הייתי שולח אותך לשרת בשיבטה או שיזפון, או כיסופים, תלוי איפה יהיה לך אישית הכי קשה ונותן לך לסגור שם 65 יום רצוף כדי שתתבגר, תגדל לפחות ביצה אחת (לפי איך שאתה מתנהג אין לך בכלל) ותבין מה זה צבא, ומה חיילים אחרים עוברים.

גועל נפש! סך הכול ביקשו ממך לעשות שמירה פעם ב.... מי יישמע שלחו אותך ללבנון בדרישה לחזור עם השפם של נאסרללה!

תגדל, תתבגר, ותישן פעם בשנה בבסיס, לא תמות מזה, אני מבטיח! ותפסיק לשחק על ה״אסתמה״ שלך, סבבה שיש לך אסתמה, אבל אם ישנת באוהל, בטוח שחדר לא יהרוג אותך.

״הפנמתי שאני ג׳ובניק״ אם המ״פ/רס״ר/סמג״ד שלי היו שומעים/רואים מה ואיך אתה כותב, אני רק מנסה לתאר את התגובה.

איפה הימים שהייתי מכין רשימת שמירה בשיבטה והחיילים היו מתנדבים לשמור במקום חברים שלהם.

ותנסה לא לקחת אותי קשה ולהתעצבן, לא שזה מזיז לי יותר מידיי, פשוט תנסה להתבגר ולצאת קצת מהבית של אמאל׳ה, צבא עושים פעם אחת בחיים, יום אחד יישאלו אותך מה עשית בצבא, מה תגיד? ״התבכיינתי בקארספורום כי רצו לתת לי נשק פעם בחצי שנה כדי שאני אשמור במקום חייל אחר שטוחן שמירות כבר שנה ולא ישן לילה רצוף כבר חודשיים״ ????

פורסם

ובמעבר חד נחזור לנושא, איך אפשרי להוציא פטור? אני לא אחד שעושה הצגות, אבל ראבק החיים שלי יותר חשובים מלהיחנק בחדר שהוא לא עומד בסטנדרטים של חולי אסטמה.

נשבע לך שאם הייתי הרס"ר שלך הייתי מחתים אותך על דבר כזה:

bubble+boy.jpg

כן, החליפה של BUBBLE BOY, ואומר לך לילה טוב.

מכיוון שאני לא הרס"ר שלך, הנה צרור עיצות:

1.במקום פטור משינה אתה יכול לבקש לחתום על ממ"ת (כן, כזה כמו שנתנו לילדים במלחמת המפרץ).

2.תבקש מהרס"ר להקריא לך סיפור לפני השינה כדי שתרדם מהר יותר או לפחות שאמא תקריא לך בטלפון.

3.תעבור עם מטאטא על הבסיס, זה יעזור לך לנשום טוב יותר.

4.תשאב את המזרון של המיטה שלך ותעבור עם מגלר על בסיס המיטה.

עכשיו שאני חושב על זה, אם הייתי הרס"ר שלך הייתי מצמיד אותך למטאטא לשנתיים הקרובות והופך אתכם לחברים ממש טובים, כדי להמנע מנשימה של אבק הייתי נותן לך לטאטא את הבסיס עם מסיכת אב"כ.

איזו ילדה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מחיפה, הייתי משרת בכנף 25 (כשעה דרומית לבאר שבע!) והייתי חוזר אחת לשבועיים שלושה, אז לישון לילה בבסיס קשה? תתרום קצת מה קרה?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
+1

בלבנון סגרנו 56 ימים רצופים בשגרה, כמעט בלי מקלחת ושינה. הדבר היחידי שיצא לנו להריח זה זיעה וגרביים.

מזל שהיה את רדיו סיאס...

בלבנון גילתי שיש תוכנית (רדיו) כזאת שקוראים לה "הקצה".. עם קוואמי כמובן.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

עם כל הכבוד הבחור סתם ג"ובניק,לא מרגיש שום תועלת,יאללה תנו לו לישון בבית!:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הפואנטה פה זה לא שהוא לא ייצא למלחמת יחיד נגד כלל מחבלי העולם כשמצפים ממנו לנצח.

סך הכול שמירה פעם ב...

ועוד עושה יומיות! לא יאומן כמה בכיינות!

יש לי חדשות בשבילך חבר, אם אתה נשבר ובוכה מדבר כזה כמו צבא/שמירה פעם בכמה זמן אז אתה בבעיה חמורה!!

אם אתה חושב שהחיים מחוץ לצבא זה פיקניק אתה טועה ובענק, ורק כדי לסבר את האוזן וממש ממש לא כדי ״לצאת גבר״, רק כדי שתבין - אני עובד 6 משמרות בשבוע ועכשיו ספציפית אני ער בערך 40 שעות+ ברציפות, כי לחיות ולהתפרנס היום ממש לא קל. אז במקום להתחשל ולהתבגר אתה מתבכיין ומחפש איפה להוציא פטורים.

מה שעצוב שאתה ממש גאה בזה שאתה ״ג׳ובניק לייט״, אצלנו בחבר׳ה היו מתביישים בזה ואפילו מי שהיה ג׳ובניק בעל כורחו מסיבות כאלו ואחרות אף פעם לא התגאה בזה בצורה כזאת.

פורסם

לא יעזור כמה שנגיד לו, הוא רוצה את שלו, וזה לישון בבית.

שתבין אצלי בספינה, כשהיתי עוד חייל רגיל ולא צ'יף, היה חייל שפתאום החליט שהוא קלאוסטרופובי והוא לא מסוגל לישון ולהיות יותר בספינה, וניסה הכל בכדי לצאת, אחרי שסגרו אותו במגורי חרטום עם עוד כמה פזמניקים, והמפקד העלים עין, הוא חזר בו :lol:

רוב היסכויים שיעשו לך את המוות עד שתזכה לאישור שאתה רוצה, הצבא מת על הדברים האלו (לשגע את החייל עד אשר הוא מתייאש או פשוט מתאבד).

כמו שרשמו לך, פעם בחצי שנה לא יקרה כלום, רוב הסיכויים שיתנו לך לשמור אם מכשיר קשר, ואז יהיה לך איך להעביר את הזמן,

הרבה מאיתנו לא היו בבית מעל לחודש בשירות הצבאי, ושום דבר לא קרה, אצלנו היו מצבים שהינו חוזרים מהים אחרי שלושה ימים בחורף, רטובים מתים, חוזרים לקחת תחמושת, אוכל וחוזרים בחזרה לצפון לעזור לצוותים אחרים.

פורסם

הכרתי מספיק כאלה.

עושים קומבינות בבית ספר, מוציאים פטורים של דיסלקציה ועושים בגרויות בצורה מגוחכת.

אח"כ עושים קומבינות בצבא, ומוציאים פטורים על כול שטות

אח"כ אולי אפילו מצליחים לעשות פטורים באקדמיה בכך שהולכים למכללה סוג ז עם רמה קצת מעל תיכון.

אבל אח"כ?

הפטורים נגמרים, התחרות קשה, וצריך להיות חזק.

מציע לך לגדל אשכים פותח השרשור, וכמה שיותר מוקדם, יותר טוב, לטובתך.

• תוכן חדש...