Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי בלנו - החלפת רדיודיסק + התקנה 6*9 מאחורה

lolik78
שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

המערכת ברכב שלי ממש לא טובה וישנה.

אני מחפש להתקין רדיו דיסק MP3, בנוסף רמקולים 6*9 מאחורה. (לפני 10 שנים היה לי רדיוטייפ ורמקולים 6*9 שעלו 250 ש"ח וזה התאים לי מאוד).

רדיו דיסק+רמקולים+התקנה מחפש עד 1000 ש"ח (רוצה לשמוע סביר ולא יותר מדיי רועש)

לפי דיתי רדיו דיסק של פיונייר - באישור 500 ש"ח, רמקולים 6*9 באיזור 250 ש"ח

השאלה יותר מפחידה זה ההתקנה, האם ניתן להתאים מגש אחורי של סוזוקי בלנו לרמקולים 6*9? איך עושים זאת לבד או כמה זה יכול להעלות.

האם יש המלצות איפה ניתן לקנות ולהתקין. תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב זכרוני בבלנו הרמקולים מאחור הם 6.5 אינץ'. באם תרצה להתקין 6X9 יהיה צורך בניסור המגש וחיזוק הרמקולים ע"י טבעות למגש. יש שיגידו שהדבר יפגע בערך הרכב, אבל כבר לא מדובר ברכב חדש והשינוי יהיה זניח לטעמי.

במקומך, הייתי קופץ לבעל מקצוע בסביבת מגורייך ומקבל הצעת מחיר, ואיתה לחזור לפורום.

ולגבי הרדיו דיסק - הייתי בהחלט מחפש משהו מיד שנייה כאן בפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה עך התגובות, ערך של האוטו כבר מזמן לא נעניין אותי (ממני רק לגריטה :-), ולפי דעתי אומר תודה אם יחזיק 2-3 שנים.

אסטטי גם לא יותר מדיי חשוב.

הכל פשוט: שלא יפריע לשימשה, שינגן ולא יעשה רעש :-)

רוצה להשקיע כמה שפחות.

יש המלצות למי לפנות באיזור השרון (נתניה, רעננה)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה מודל הבלאנו שלך?

בתור בעלים של בלאנו, אני יכול להגיד לך בוודאות ש9*6 זה דיי בעייתי שם,

יש כמו כיסוי מעל המגש, וההתקנה ש9*6 זה דיי מסורבל, ולא בהכרח יצא הכי יפה שבעולם,

וגודל רמקול מקורי שמתאים לרכב מאחורה זה 5.25.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...