Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנים "בעייתים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהמיקרוגל באיזור והם גם כן מושפעים ממנו..:)

וזו כנראה גם הסיבה שהאמא קיבלה צו הרחקה - על מנת שלא תיחשף לקרינה הגבוהה :).

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני במקומכם, משכיר את הדירה ל-42 סודנים ולוקח 200 שקל מכל ראש.

נראה לי שאחרי חודש שהסודנים גרים במקום, אולי מצב הדירה שלכם היה מדרדר ודורש שיפוץ, אבל גם בטוח שהשכנים שלכם היו מתחילים לחשוב על האופציה שאולי הם בעצמם יעברו למקום אחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הנה - לא אני אמרתי, אלא אתה :-

ולא רק שהדברים אינם ברורים עכשיו, אלא שכל מהלך העיניינים מראה כי גם אתם אינכם טלית שכולה תכלת - אלא נהפוך הוא. מקריאה בין השורות ניתן לראות כי ישנם דברים שאינך מספר כאן. לא בכדי השופט נתן צו חד-צדדי. הרי כל בר דעת והגיון ישכיל להבין את הסיטואציה - אמא שלך הותקפה ע"י מספר לא מעט של אנשים ו"כביכול" גרמה להם נזקים... אמא שלך סופר-וומן? האם הינך חושב שהשופט טיפש?? האם השופט נתן צו חד-צדדי לאמא שלך ש"מוכשרת" כל כך על מנת להיאבק ביותר מאדם אחד ? אם השופט שחרר אותה עם ערבות - לדעתו קיים סיכוי סביר שהיא אשמה ושהיא תחזור לסורה. לכן הערבות. השופט יכול גם יכול לבטל את הערבות, אם היה משוכנע בכך שלאימך אין כהוא זה לעומת הסיפור. בחיאת. עשה לנו טובה - את סיפוריך ספר לחבריך. חשוב שתבין - אנחנו לא בית משפט ולא המשטרה (למרות שיש כאן בפורום לא מעט שוטרים...). להם אתה יכול לספר סיפורי סבתא. לנו-לא. היתרון שלנו הוא שאנחנו (מאחר ואני לא היחיד כאן שמצליח..) מצליחים לקרוא בין השורות ולהבין שהאשמה להרבה מהסיטואציה (אם לא לרובה) תלוייה בכם. אתה עצמך כתבת זאת ב-2 השורות שבחרתי לצטט אותך.

השופט לא נתן את הצו הרחקה החד צדדי, זהו צו שהם הוציאו בוויכוח קודם שחשבנו שהוא צו דו צדדי. לאחר המקרה שקרה כאן הוצאנו גם צו נגדם ככה שעכשיו הצו הוא דו צדדי. השופט טען שאין לו אפשרות לשחררה ללא עונש מינימלי גם אם רצה.

הם בסה״כ חיכו לרגע הנכון להשתמש בצו החד צדדי שהם הוציאו. תאמין או לא? זה כבר החלטה שלך ורק שלך, אני לא יגיד שאני לא טלית שכולה תכלת, זה היה ריב שהתנהל בצרחות וקללות משני הצדדים, אך אלימות? אני לא ירדתי לרמה הזאת, אלא הם. ועוד להפעיל אלימות נגד אישה? פשוט גועל נפש.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

כן, גם לי הוא הזכיר בדיוק את אותו הדבר, לכן תגובתי בראש העמוד. :):)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לא מצלמות ולא נעליים,

זה לא משנה מה תעשה,

גם אם אחד מהשכנים יכנס לכלא לצמיתות (ורוב הסיכויים שלא יקרה להם כלום)

עדין תחיה באימה ובאיבה מול השכנים שלך.

במלחמה הזו תן להם לנצח ותמכור את הדירה, עדיף לאדם הכי זבל שאתה מוצא.

דירה\מקום מגורים משמעותו לספק לך שקט נפשי. לעולם לא יהיה לך שקט נפשי מול החראות האלו.

פורסם

אני הייתי מוכר לערבי או לחרדי או למשקיע שמשכיר לעובדים זרים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

חברו הטוב ביותר של האדם הוא הכלב.

יש לך גינה,אני לא רואה בעיה לגדל אמסטף או איזה רועה גרמני מאולפים.

אחר כך נראה אם יהיה להם את האומץ להכנס לגינה שלכם או אפילו להרים את היד על אמא שלך.

פורסם

לדעתי יש לך ולאמך טעות בגישה.

אתם עושים הרבה טעויות.

גם המלצות שקיבלת כאן עלולות לדרדר את מצבכם.

אתם חייבים ליווי משפטי. חייבים.

כמו שאתה אמור לתעד גם הם יכולים לעשות זאת. ואם אתה לא תעשה זאת אז אתה מגדיל את הסיכוי שהם יפילו אתכם בפח.

אבל לצורך נקיטת אמצעים נכונים לך לעו"ד. שום עצה אחרת לא תקדם אותכם יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
חברו הטוב ביותר של האדם הוא הכלב.

יש לך גינה,אני לא רואה בעיה לגדל אמסטף או איזה רועה גרמני מאולפים.

אחר כך נראה אם יהיה להם את האומץ להכנס לגינה שלכם או אפילו להרים את היד על אמא שלך.

טעות נוראית. כלב זה יצור חיי ואין שום סיבה להחזיק אותו כדי שישמש כהגנה בלבד. מאמצים כלב כבן משפחה לא כדי שישמש כנשק.

חוץ מזה כלב דרוש המון השקעה(לא רק כספית, גם מבחינת חינוך וזמן) אחרת יהיה בלאגן בבית. מה גם, שאמסטפים וכו' הם כלבים בעלי רמות אנרגיה גבוהות ודורשים דרך התמודדות מסויימת מה שלאדם לא מנוסה אין.

פורסם

מכיוון שהשוק עלה, למכור, לעבור למקום שקט יותר ולהתפנק עם שכנים נורמליים.

אם הייתי בארץ הייתי עוזר בכייף, לא משנה כמה צעקות, אלימות זה קו שלא חוצים, מה גם שהתנכלות לרכוש פרטי.

אני מבין את הצער והכאב, רק המחשבה שמישהו ירים את הקול על אמא שלי עושה לי צמרמורת. \

אני לא הייתי נשאר ויהי מה, מי צריך את החרא הזה, התמודדתי עם שכנים בעייתים יותר מפעם אחת אך כאשר מדובר ברוב נגד מיעוט (אתה) אני חושב שזאת מלחמה מיותרת, אנחנו אנשים שונים, אל תכנס לזה זה לא שווה את הכאב ראש ואת הסבל.

וכן הייתי מוכר לבן אדם הכי מחורבן שאפשר.

haters will hate

• תוכן חדש...