Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנים "בעייתים"

Skity
שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכם, מה אני יכול להגיד? אני כבר מיואש, הסיפור קצת ארוך אך אשמח מאוד אם תקראו ותנסו לעזור לי.

אני נער בן 18 ואני מתגורר עם אמי בבית רק אני והיא.

הסיפור מתחיל בכך שעברנו דירה ושם חיכו לנו שכנים שלא ממש רצו לקבל אותנו שם. בבניין יש 4 דירות, מתוכם 3 שייכים לבני משפחת השכנים וכנראה הם גם רצו את הדירה שאנחנו מתגוררים בה אך לא הסכימו למחיר שהבעלים הקודמים רצו וכתוצאה מכך הם מנסים "להעיף" אותנו מהדירה בכל דרך אפשרית.

השכנים מחפשים כל דרך אפשרית לריב איתנו, נכנסים לנו לגינה בלילה ומבלגנים אותה, שופכים את המים המלוכלכים מהספונג'ה בחניה הפרטית שלנו וכו' וכו'.

אמא שלי כבר לא יכלה לסבול את זה והלכה לדבר איתם, דיון שהתרחש בצעקות משני הצדדים, ולאחר מכן השכנים כנראה קיבלו יותר מידיי קריזה ופשוט קפצו על אמא שלי, ירקו עליה ושלא לדבר על המכות שהביאו לה ופצעו אותה (הם היו 5 אנשים על אמא שלי) אני לא יכולתי להגיב אלא רק להסתכל על אמא שלי חוטפת מכות ויריקות כי אני משער שאם הייתי מתערב, שתי הגולנצ'יקים (אחד מהם מפקד בגולני) היו כנראה שוברים אותי לחתיכות קטנות.

באותו היום הם הלכו למשטרה והגישו תלונה על תקיפה ובה אמרו שאמא שלי התקיפה אותם, ירקה עליהם, קיללה אותם, נתנה אגרוף לילד בן 14 ואמרה לילדה בת 7 תמצצי ז*ן. האמא פצעה את עצמה קלות ביד כנראה וטענה שאמא שלי גרמה לכך. מיותר לציין באיזה הלם הייתי ששמעתי את זה. באותו לילה הגיעו לבית שלנו שוטרים ועצרו את אמא שלי והיא בילתה את הלילה במעצר במגרש הרוסים ומשפט יום אחרי.

אתמול עוד פעם היה וויכוח קטן בין הצדדים, רק צעקות קלות בין השניים ותנחשו מה? הם עוד פעם הלכו למשטרה והתלוננו שאמא שלי תקפה את בנם בן ה14 וירקה עליו, ואני ממש מקווה שלא יעצרו אותה שוב.

מה אני יכול לעשות? נמאס לי כבר, כל דבר הם הולכים למשטרה, משקרים, ואיכשהו המשטרה עומדת לצידם, באמת שאני לא מבין את זה, אמא שלי עומדת ומקבלת יריקות מ5 אנשים, אגרופים לכל מקום אפשרי בגוף, ועוד מבלה את הלילה בבית מעצר? אני פשוט מרגיש כל כך חסר אונים שאני לא יכול לתאר את זה, הרי על המשטרה אני אמור לסמוך, לא? אני פשוט מיואש!!

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תתחיל לתעד הכל. שמור על קור רוח בהתנהלות מולם ויהי מה. משם והלאה אני מניח שהתערבות עו"ד לא תזיק. אני אישית הייתי גורם נזק אמיתי איפשהו באמצעות צד שלישי שכיר, בצורה שלא משתמעת לשני פנים שאתה לא לבד למרות שנראה ככה. אבל אני לא מאמין גדול בשלטון החוק שנשאר במדינה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, הולכים פה על התשה.

זאת מלחמה שלא יהיו בה מנצחים. אבל להלן האופציות שלכם:

1. לוותר. לעבור דירה.

2. ללכת איתם ראש בראש - זאת אומרת להתקין מצלמות אבטחה. להקליט. לעשות מה שצריך על מנת לכסות את התחת שלכם ולמנוע הטרדות כאלו. כל מקרה הכי קטן להתלונן במשטרה. תמיד להתלונן ראשונים.

3. יש בכל שכונה משהו שנקרא מש"ק שיטור קהילתי. זהו שוטר. בד"כ ותיק. שאחראי על שכונה מסויימת והמטרה שלו לתת פיתרון למצבים בדיוק כמו זה. הוא נכנס לעובי הקורה, עושה פשרות, מכיר את הנפשות הפועלות. תחפשו אותו. מש"ק טוב יכול לעזור המון. מש"ק בטלן לא יעזור בכלל.

*יש עוד 2 אופציות שיכולות להביא מצד אחד לשקט ומצד שני לגרום להרבה יותר נזק. לא ממליץ על אף אחת מהן.

הראשונה מתוכן היא המשך של אופציה 2 שתוך כדי שאתם מכסים את התחת שלכם אתם עושים את המוות לשכנים.

השנייה היא להכניס בורר לעניין הזה שיעשה שקט ויפתור את הבעיה אחת ולתמיד. זה יעלה כסף ויכול להכניס לכם פרטנר חדש לחיים שלא בטוח שאתם רוצים.

אני משתתף בצערך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצבנו הכלכלי כרגע לא מאפשר לנו לקנות מצלמות לתיעוד שלא לדבר על עו"ד.

בינתיים לקחתי את המצלמה שמתעדת את הנסיעה ברכב ושמתי אותה על החלון לגינה שלנו, שזה בעצם זירת הקרב המרכזית. שזה יהיה בינתיים.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מה איתך, כנראה שהביצים שלך קטנות מידי כי אם הייתי רואה מישהו נוקף זרת על אמא שלי, לא מעניין אותי אם הוא מפקד בגולני או ראש צוות בשייטת והייתי קופץ עליו באמוק כזה שאני בספק אם הייתי מרגיש משהו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

במקומך הייתי משכנע את אמא לעבור דירה. נגיד ותלכו לבית המשפט והם יצאו אשמים ויחויבו לפצות אתכם ואפילו על חלק מהם יוטל עונש מאסר, הייתם רוצים להמשיך לגור ליד חיות כאלה?

אחרי שתעברו למקום אחר, אם יהיה לכם כסף וזמן תוכלו להתיעץ עם אנשי מקצוע במידה ותחליטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מה איתך, כנראה שהביצים שלך קטנות מידי כי אם הייתי רואה מישהו נוקף זרת על אמא שלי, לא מעניין אותי אם הוא מפקד בגולני או ראש צוות בשייטת והייתי קופץ עליו באמוק כזה שאני בספק אם הייתי מרגיש משהו.

חשבתי שאני יצא חכם יותר אם אני ינסה לתעד את האירוע, אך הפלאפון בגד בי וסירב להפעיל את המצלמה.

תאמין לי שפעם הבאה אני לא עומד לשבת בשקט, אני מוכן להכנס גם לכלא אם הם יעיזו לגעת בה עוד פעם. (וכן, אני מאמין שתיהיה פעם הבאה)

במקומך הייתי משכנע את אמא לעבור דירה. נגיד ותלכו לבית המשפט והם יצאו אשמים ויחויבו לפצות אתכם ואפילו על חלק מהם יוטל עונש מאסר, הייתם רוצים להמשיך לגור ליד חיות כאלה?

כמו שאמרתי, המצב הכלכלי לא מאפשר זאת, זאת דירה שרכשנו עם משכנתא ולעבור זאת לא ממש אופציה בגלל שמחירי הדירות עלו פה באופן משמעותי שאין לנו שום אפשרות להדביק את הפער עם המחיר הקיים.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתבו לך, לתעד הכל. מצלמת אבטחה לא אמורה לעלות הון. אני בטוח שיוכלו להמליץ לך

על אחת מדיל אקסטרים וכד'. יחד עם חיבור למחשב זה פתרון פשוט וזול.

דבר שני, באותו רגע שמתחילה המריבה, להתקשר להזמין ניידת, להגיד שמפעילים אלימות

ואתם חוששים לחייכם.

לפנות לשיטור הקהילתי, הם בפעמים רבות פותרים את הבעיה. מן הסתם יש להם הרבה נסיון עם מקרים כאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה כבר תעלה לך מצלמה נסתרת עם מקרופון יד שניה ? אני מאמין שפחות מ200 שקל ואתה והאמא יכולים ללכת להתחיל שיחה איתם על מה שהם עשו, הם יאמתו לך שזה הם עושים את זה עד כמה שאני מבין כי הם הרי מנסים להבריח אותכם בכוח, ואם יחליטו לתקוף אז חבל על הזמן איזה ראייה יקרה תהיה לכם .

כמה צילומים כאלה בימים שונים ותוכלו לנפנף בהם עליהם ולראות אותם מתקפלים לחלוטין, או לתבוע אותם כמו שצריך, לזכות ולקבל חזרה את הכסף של התביעה כמובן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי מחירים של מצלמות, המחירים נעו מ600 ש"ח ומעלה (כולל יד שניה)

לבינתיים אני מקווה שהמצלמה של הרכב תעשה את העבודה, כיוונתי אותה כך שברגע שהיא מזהה תנועה היא מתחילה להקליט.

אם אני מקליט אותם נכנסים לנו לגינה, אפשר להגיש תלונה על חדירה לשטח פרטי?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם 5 תקפו את אימא שלך למה עמדת והסתכלת? למה לא ניסית להגן עליה? להוציא אותה משם? לעזור לה לברוח? למה לא הזמנת משטרה מיד לאחר מכן? יש פה בעייתיות בגירסה שלך.

אסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה הלך ככה:

הם החלו לתקוף אותה, אמא שלי צרחה לי תצלם את זה תצלם את זה, רצתי לכיוון הפלאפון, ניסיתי להפעיל את המצלמה אך כמו שרשמתי למעלה הפלאפון בגד בי ונתקע, עד שהוא השתחרר כבר הריב הסתיים (זה בסה"כ היה כ20 שניות גג חצי דקה, שמתארים את זה אז זה נשמע הרבה יותר ארוך) מכאן כבר קראתי למשטרה וקרה מה שקרה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקמוך משיג כמה חברים לא קטנים ומראה להם מאיפה משתין הדג.

לא יודע מאיפה יש לך את הכוחות לראות את אמא שלך ככה ולא לרוץ אליהם באמוק ולשבור להם כל עצם בגוף.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...