Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שלא מצאתי לנכון לקנות סופרמיני החלטתי ללכת על משפחתית יד שנייה

אלה שלושת הדגמים שהכי קורצים לי:

skoda octavia 1.2 TSI 2010

Toyota Corlla 2009

Honda Civic 2008

התקציב הוא 70-80K

אני יודע שהכי אמינה נחשבת הקורולה, הכי חסכונית האוקטביה והכי מהנה ההונדה..

(לפי חברים משפחה וכו' שמחזיקים את הרכבים בבעלותם)

חשוב שהרכב יהיה כמה שיותר אמין וזול לתחזק..

על האוקטביה לא נהגתי, אבל שמעתי שמאוד מומלצת עם הTSI למרות שהיא נמכרת די הרבה ביד 2 במיוחד לדגם 1.4 וזה קצת מחשיד.. תודה מראש לעוזרים.

פורסם

מנסיוני ב3 שנים האחרונות על אוקטביה 2008 1.6 בנזין.

אוטו מדהים, חזק מאוד, נוח מאוד ( ואני אדם רחב ממדים) 0 תקלות (עשיתי 50K ק"מ בשנה!!!) ומשיחות עם בעלי אוקטביה חדשה הם עוד יותר מרוצים.

ה1.2 TSI כבר מגיע עם 7 הילוכים כמדומני. רכב מעולה. אתה תהנה מכל רגע

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אוטו מדהים, חזק מאוד, נוח מאוד ( ואני אדם רחב ממדים) 0 תקלות (עשיתי 50K ק"מ בשנה!!!) ומשיחות עם בעלי אוקטביה חדשה הם עוד יותר מרוצים.

ה1.6 חזק מאוד?

פורסם

הסיויק לא ממש מהנה, היא רכה ובעלת זויות גלגול גדולות מדי.

לדעתי הבחירה צריכה להיות האוקטביה, בדגם הידני אתה מנטרל את הבעייתיות של ה-DSG ומקבל רכב חסכוני, זריז, מרווח ואיכותי. החיסרון הגדול שלה הוא 4 כוכבים במבחן הריסוק אבל גם הסיויק קיבלה רק 4 והקורולה אמנם קיבלה 5 אבל עם 7 כריות אויר שמגיעות רק בדגמי 2012.

לדעתי האישית התקציב שלך קצת נמוך בשביל אוקטביה ידנית אבל תנסה בכל זאת, אפשרויות אחרות הן האחות לפלטפורמה הגולף אבל לתקציב שלך רלוונטיים שנתונים ראשונים של הגולף 6 שהגיעו עם מנוע 1.6 וגיר ידני ולא עם 1.2 TSI. פיאט בראבו שלא מצטיינת בשמירת ערך וזה יכול לעזור לך למצוא רכב חדש יחסית, היא מאוד מרווחת ולדעתי נראית מעולה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

הידנית מגיעה עם שישה הילוכים, השאלה היא למה מוכרים כל כך הרבה אוקטביות חדשות TSI?! כנס ליד 2 שנת 2011 יש לך לפחות 11 רכבים למכירה זה מחשיד מאוד..

פורסם
הידנית מגיעה עם שישה הילוכים, השאלה היא למה מוכרים כל כך הרבה אוקטביות חדשות TSI?! כנס ליד 2 שנת 2011 יש לך לפחות 11 רכבים למכירה זה מחשיד מאוד..

47 מודעות הונדה וטויוטה משנת 2011. מה זה אומר?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

נמכרו כמה אלפים מכל אחת, אז הגיוני שיימכרו גם קצת.

לדעתי המכונית הכי הגיונית מהשלישיה שמשלבת אמינות כח וחסכון היא ההונדה סיוויק. גם הסיכוי שלך למצוא משומשת במצב טוב במחיר סביר - הכי גבוה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
47 מודעות הונדה וטויוטה משנת 2011. מה זה אומר?

אני מדבר אתך על ידני! ידני תמצא 1 או 2 למכירה מכל אחת.. אם אתה מתכוון לכל גיר או לאוטומט

יש לך 4 עמודים רק של שנת 2011!!

פורסם
אני מדבר אתך על ידני! ידני תמצא 1 או 2 למכירה מכל אחת.. אם אתה מתכוון לכל גיר או לאוטומט

יש לך 4 עמודים רק של שנת 2011!!

אבל אל תשכח להשוות את כמות הרכבים שנמכרו ברכבים האללו. כמה נמכרו סיויק או קורולה ידניות?!

בתור אחד שיש לו אוקטביה (אומנם דיזל עם DSG6) אחרי 170K ק"מ לא הוחלף שום חלק עקב תקלה כלשהי! כל הטיפולים מתבצעים במוסך מורשה ובזמנם.

נסעתי על ה1.2TSI והרכב הרבה יותר חזק מה1.6 לדעתי וגם יותר חסכוני.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא הרבה מציאות הקטגוריה הזאת, פשוט היא לא קיימת בארץ, שלא נדבר על " הקלות" במכירה שתהיה לך, בעתיד.

• תוכן חדש...