Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי היום עם אבי פורד פוקוס 5 דלתות 2008, 40 אלף ק"מ. מהצורה ה"ישנה"...

המוכרת היא אשה בת 80, נחמדה מאוד ... שסה"כ נסעה לעבודה וחזרה כל יום (כן , היא עדיין עובדת :-))

לרכב יש מכות לא רציניות , אבל הן בערך מסביב כל הרכב...כנראה בחניות...

הרכב מבפנים שמור מאוד!!! כמו חדש!

וגם עבר את כל הטיפולים בזמן ובמוסך מורשה...

ההתלבטות היא כזו... היא דורשת מחירון ולא מוכנה לרדת שקל... והמחירון שהיא טוענת שהיא ראתה הוא 65,000 ש"ח!

לי אישית זה נראה גבוה...

ששאלתי אותה (בטלפון) לאחר שראינו את האוטו עם הדגם הוא טרנד או טרנד-X היא לא ידעה לענות לי...

האוטו מיועד לאבא שלי שנוסע ,בהגזמה פראית, 5,000 ק"מ בשנה... והוא מאוד "רגיש" למכוניות עם ק"מ גבוה... לכן היא עומדת בקריטריון...

האם הפוקוס מהשנתון הזה אמינה? האם יש תקלות כרוניות? הםא המחיר מחירון הוא נכון?

אשמח לדעתכם, ואפילו המלצות לרכב אחר ... למרות שאבא שלי מאוד התלהד מזה שהרכב לא "גדול"...

ומבחינה בטיחותית למיטב ידיעתי הפוקוס היא אחת המובילות ... תקנו אותי אם אני טובה...

המון המון תודה!!!

להמחשת הדגם המדויק (מלבד הצבע, בקרה שלנו זה כסוף):

FOCUS 5.jpg

פורסם
הרכב טוב ואמין. המחיר שהגברת דורשת הוא גבוה מדי.

מהו לדעתך מחיר סביר? ואיפה אני מחשב אותו? לפי איזה מחירון "מקובל" לתמחר רכבים יד שניה (יד2 , יצחק לוי וכד')?

פורסם

מספיק להסתכל ביד 2 בכדי להבין שהמחיר שהיא דורשת הוא גבוהה מידי וכנראה שגם אין לה מושג ממש מה מצב השוק. תמיד יש את האנשים שאומרים לעצמם "מה, בקושי נסעתי למה שאני אוריד הרבה במחיר".

זה פשוט מחיר גבוהה בכ-10,000 ש"ח מהשוק, לדוגמה

פורסם

אם הדגם הוא TREND או TREND-X בעל מנוע 1600 המשך לחפש יש עוד מלא בלוחות בטוח תמצא עוד אחת.

אם מדובר בדגם GHIA מנוע 2000 אז הוא קצת יותר נדיר וקשה למצוא, זה כבר תלוי בך אם אתה רוצה לשלם את המחיר הזה.

פורסם

זה דגם 5 דלתות ולא 4,הרכב לא היה כמעט בליסינג,ק"מ נמוך מאוד,למה שהיא תתפשר ?

מצב השוק מדבר על מכונית ממוצעת עם X בעלים ו-Y ק"מ וכמובן Z סוג בעלות.

בדוק מה מחיר המחירון של לוי יצחק,ערוך שקלול וקח בחשבון עוד דבר אחד: כאשר אביך ירצה למכור את הרכב-מצד אחד הוא יהיה בנחיתות מול חברות הליסינג שנותנות מימון ותשלומים אך מצד שני,מי שיחפש רכב פרטי עם 5 דלתות יוכל לקבה בעוד 3 שנים רכב עם ק"מ מצחיק וגכם המחיר יהיה מצחיק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
זה דגם 5 דלתות ולא 4,הרכב לא היה כמעט בליסינג,ק"מ נמוך מאוד,למה שהיא תתפשר ?

מצב השוק מדבר על מכונית ממוצעת עם X בעלים ו-Y ק"מ וכמובן Z סוג בעלות.

בדוק מה מחיר המחירון של לוי יצחק,ערוך שקלול וקח בחשבון עוד דבר אחד: כאשר אביך ירצה למכור את הרכב-מצד אחד הוא יהיה בנחיתות מול חברות הליסינג שנותנות מימון ותשלומים אך מצד שני,מי שיחפש רכב פרטי עם 5 דלתות יוכל לקבה בעוד 3 שנים רכב עם ק"מ מצחיק וגכם המחיר יהיה מצחיק.

הרכב הוא פרטי, לא ליסינג.

בדקתי בלוי יצחק ודי הופתעתי... אני מקווה שבחרתי את הדגם הנכון...

focus price.jpg

פורסם

אם לרכב היו חישוקי מגנזיום ומערכת שמע של סוני עם רקע שחור מבריק מדובר בטרנד X, לא שיש הבדל כזה גדול.

לדעתי המחיר בסדר, מדובר ברכב פרטי עם קילומטראז' נמוך ואי אפשר להשוות אותו לרכב ליסינג עם קילומטראז' כפול.

אם אביך מעוניין רכב ברכבים פרטיים אז מצאתם אחלה אוטו.

פורסם
הרכב הוא פרטי, לא ליסינג.

בדקתי בלוי יצחק ודי הופתעתי... אני מקווה שבחרתי את הדגם הנכון...

[ATTACH]298715[/ATTACH]

ממה הופתעת? אם הדגם של הגברת הוא טרנד, אז זה המחיר. אם זה טרנד-X, זו תוספת של כ- 2,000 ש"ח.

כמו שראית בעצמך, אם משקללים את הנתונים הראשוניים של הרכב (יד ראשונה, ק"מ מצחיק, פרטי) מגיעים למחיר גבוה ממה שהיא מבקשת.

אני במקומך לא הייתי מהסס, לוקח לבדיקה רק כדי לוודא שאין קטסטרופות לא צפויות, ואם המנוע/גיר תקינים הייתי לוקח בלי להתמקח איתה. תזכור שהשוק מוצף פוקוסים מליסינג/השכרה, חלקם הגדול במצב הרבה-הרבה יותר גרוע מזאת שראית. אז יופי, תוכל לחפש פריט אחר ולמצוא מישהו שיתפשר איתך על 1500 ש"ח, אבל אלוהים ישמור מה עבר על האוטו. בנוסף, דגם ה-5 דלתות פחות נפוץ ופחות המוני, וגם נאה יותר לטעמי.

ואם לתמצת כל מה שאמרתי במילה אחת - "קח!" :-)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני מכרתי את הפוקוס שלי שאמנם היתה 2007 אבל מנוע 2000 עם 40 אלף קילומטר וברמת גימור GHIA (הכי מאובזרת שיש, סאנרוף ועוד הרבה הרבה פינוקים...) ב 62,000 ש"ח וזה היה לפני כמעט שנה, אז המחיר שהיא מבקשת ממך ממש ממש לא ריאלי. באופן כללי, מדובר ברכב מאוד מוצלח. אני אישית מעדיף את התצורה של ה 5 דלתות אבל קח בחשבון שה 1.6 היא די עגלה (טוב, אולי כי התרגלתי ל 2000 בזמנו). לגבי מכות מסביב לרכב, אתה תראה הרבה פוקוסים בשנתונים האלה עם מכות קלות, מדובר ברכב מאוד רחב ויש האומרים קצת מגושם למשפחתי קומפקטי, עם עיצוב בעל לא מעט בליטות.

בכל מקרה, אם תצליח להוריד משמעותית במחיר, מדובר בעסקה משתלמת. אצלי הרכב היה 4 שנים ולמעט תקלה בתאורה בתא כפפות, לא נתקלתי במשהו מיוחד.

פורסם
אני מכרתי את הפוקוס שלי שאמנם היתה 2007 אבל מנוע 2000 עם 40 אלף קילומטר וברמת גימור GHIA (הכי מאובזרת שיש, סאנרוף ועוד הרבה הרבה פינוקים...) ב 62,000 ש"ח וזה היה לפני כמעט שנה, אז המחיר שהיא מבקשת ממך ממש ממש לא ריאלי. באופן כללי, מדובר ברכב מאוד מוצלח. אני אישית מעדיף את התצורה של ה 5 דלתות אבל קח בחשבון שה 1.6 היא די עגלה (טוב, אולי כי התרגלתי ל 2000 בזמנו). לגבי מכות מסביב לרכב, אתה תראה הרבה פוקוסים בשנתונים האלה עם מכות קלות, מדובר ברכב מאוד רחב ויש האומרים קצת מגושם למשפחתי קומפקטי, עם עיצוב בעל לא מעט בליטות.

בכל מקרה, אם תצליח להוריד משמעותית במחיר, מדובר בעסקה משתלמת. אצלי הרכב היה 4 שנים ולמעט תקלה בתאורה בתא כפפות, לא נתקלתי במשהו מיוחד.

לפי איך שהעניינים מתקדמים נראה לי שנוכל להתקרב ל 62,000 אולי קצת פחות...

חיפשתי די הרבה ולהגיע למצב שאבי יתלהב מאוטו זה לא פשוט... וכאן זה קרה.

פורסם
ממה הופתעת? אם הדגם של הגברת הוא טרנד, אז זה המחיר. אם זה טרנד-X, זו תוספת של כ- 2,000 ש"ח.

כמו שראית בעצמך, אם משקללים את הנתונים הראשוניים של הרכב (יד ראשונה, ק"מ מצחיק, פרטי) מגיעים למחיר גבוה ממה שהיא מבקשת.

אני במקומך לא הייתי מהסס, לוקח לבדיקה רק כדי לוודא שאין קטסטרופות לא צפויות, ואם המנוע/גיר תקינים הייתי לוקח בלי להתמקח איתה. תזכור שהשוק מוצף פוקוסים מליסינג/השכרה, חלקם הגדול במצב הרבה-הרבה יותר גרוע מזאת שראית. אז יופי, תוכל לחפש פריט אחר ולמצוא מישהו שיתפשר איתך על 1500 ש"ח, אבל אלוהים ישמור מה עבר על האוטו. בנוסף, דגם ה-5 דלתות פחות נפוץ ופחות המוני, וגם נאה יותר לטעמי.

ואם לתמצת כל מה שאמרתי במילה אחת - "קח!" :-)

הייתי בטוח שהמחיר יותר קרוב ל 60,000 מאשר ל 70,000...

זה כנראה לא טרנד X מאחר ולא נראה לי שהיא מאובזרת מעל הסטנדרט (אני נוסע עם פוקוס חדשות מליסינג במשך 4-5 שנים)

נראה לי שנלך על זה... רק ננסה להתקרב לאיזור ה 60,000 כמה שאפשר...

המון תודה , אשמח לשמוע עוד דעות

פורסם

אפשר בכ 30 אלף פחות (!) לקנות מגאן 2008 מליסינג.

תגיד מה שתגיד אבל ב 30 אלף שקל נשאר ה-מ-ו-ן מקום לחסכון גם אם אמינות המגאן פחותה, לדעתי חבל על הכסף שלכם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...