Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר בכ 30 אלף פחות (!) לקנות מגאן 2008 מליסינג.

תגיד מה שתגיד אבל ב 30 אלף שקל נשאר ה-מ-ו-ן מקום לחסכון גם אם אמינות המגאן פחותה, לדעתי חבל על הכסף שלכם.

אבא שלי לא יקנה לא רנו , לא סיטרואן ולא פיג'ו.... :? אני לא נכנס לפינה הזו בכלל...

פורסם

יש לי מכר שמוכר את הרכב שנת 2009 מנוע 2000 5 דלתות באלפיה יותר מהמחיר שהיא מעונינת למכור .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
יש לי מכר שמוכר את הרכב שנת 2009 מנוע 2000 5 דלתות באלפיה יותר מהמחיר שהיא מעונינת למכור .

אשמח לפרטים...

מה הקילומטראז'? פרטי ?

פורסם
אשמח לפרטים...

מה הקילומטראז'? פרטי ?

שולח לך בפרטי

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אפשר בכ 30 אלף פחות (!) לקנות מגאן 2008 מליסינג.

תגיד מה שתגיד אבל ב 30 אלף שקל נשאר ה-מ-ו-ן מקום לחסכון גם אם אמינות המגאן פחותה, לדעתי חבל על הכסף שלכם.

מה-30,000 שיחסוך יצטרך לשלם לא מעט על התחזוקה הסופר יקרה במוסכי קרסו.(טיימינג באיזור ה-3000 ומעלה,חלילה אם הגיר יתקלקל קרוב ל 8,000.הפוקוס זולה יותר לאחזקה גם אם היא פחות אוטו.

בשנתון 2008 כבר לא יקבל שום אחריות מהליסינג,יקבל ככל הנראה רכב קרוע ושלא לדבר על הדבר החשוב ביותר: מי יקנה את הנבלה הזו בעוד 3 שנים ? השוק יהיה מוצף ואף יותר מהיום וכל טרייד אין שקר כלשהוא ישחט אותו שחיטה כשרה והוא יאלץ להיפרד מהרכב במחיר זנות.(50% מהמחירון העתידי במקרה הטוב).

פוקוס פרטית עם ק"מ בין נמוך לנדיר,יהיה אפשר למכור לעומת זאת בקלות רבה יותר- הכל יחסי,כל השוק קשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...