Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית ג'יפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לקנות ג'יפ בסביבות ה90-100 אלף ש''ח

שימוש עיקרי יהיה בכביש אך מיועד גם לרדת לשטח בסופי שבוע..

בנוסף מתוכנן גם להוביל עגלה כך שחשוב שיהיה בעל מנוע חזק.

דברים נוספים שחשובים-

*חסכוני יחסית בצריכת דלק

* מאובזר מבחינת פנים הרכב

* עדיפות למנוע דיזל

*כמה שפחות מוסך, וכשכן- במחירים סבירים.. עלויות חלפים וכיו"ב.

מה שראיתי עד כה..

*לנד קרוזר קצר שנת 2003+-

*פולקסוואגן טוארג שנת 2004+-

*פג'רו קינג קצר 2003-4

*סוזוקי גרנד ויטארה

אשמח לייעוץ/ חוות דעת..

תודה!

פורסם

השאלה מה זה "שטח" אם מדובר בשבילים קלילם, אז סבבה.

אבל אם מדובר בשטח רציני אז רק הלנד קרוזר...

הקינג אגב לא רע אבל המהלכי מתלה שלו בעיתיים מעט

פורסם

אם אין לך בעיה עם טנדרים שווה לבדוק את הכיוון הזה ב100K אתה יכול לקנות דימקס עם 163 כ"ס וביצועי שטח הרבה יותר טובים מפאג'רו קינג(אני בעל דימקס 2008) או מיצובישי האנטר שהוא גם מצוין.

אני לא הייתי קונה לנד קרוזר 2003 עם 200K ק"מ ומעלה כי המחיר של הרכב יורד אבל מחיר התחזוקה שלו(תיקונים טיפולים וכו) לא והתחזוקה שלו תהיה יקרה.

פורסם

קיה סורנטו או יונדאי טרקאן .

ההבדלים יחסית לא גדולים בינהם.

פחות עבירים בשטח טכני מלנדקרוזר. אבל די מיישרים קו עם פאג'רו קינג.

בהצלחה

רענן

פורסם

עדיף בנזין !

דיזל זול יותר בנסיעה. אבל כשמשקללים את האחזקה (בפג'רו קינג בפרט), בסופו של דבר הבנזין זול יותר.

בדיזל לפעמים יש "הפתעות" יקרות מאוד (משאבת הזרקה, מזרקים, טורבו, אינטרקולר).

בהצלחה

רענן

פורסם

אם תמצא לנד קרוזר במצב טוב(קילומטר וכו') תוסיף אותה לרשימה.

טיפולים סבירים, יחסית מראה אמינות ובעלת כוח.

גם אני חושב שהפג'רו והלנד קרוזר צריכות להיות הבחירה.

פורסם

שלום

אני עם פראדו 2002, שלוש שנים, היה אצל אבא שלי לפני.

נקנה לפני שלוש שנים עם 280 אלף, היום עם 350 אלף.

אחרי זה אני לקחתי את הפראדו, לפני כשנה.

ואבא שלי אין לא, קנה אחר, שנת 2005 עם 130 אלף ק"מ.

אני ממליץ בחום על הרכבים האלו, טיפולים אנחנו עושים לבד, לא יודע מחירים בחברה.

הרכבים מאוד אמינים ועושים את העבודה, אם זאת קיימות בעיות מסויימות בדגמים האלו, כמו אינג'קטורים, דיפרנציאלים נטחנים ודשבורד שניסדק בדגם של 2003 ומלעה ועוד...

והאמת שלא יצא לנו להיפגש בבעיות אלו למעט הדשבורד הסדוק בדגם של שנת 2005 שאצל אבא שלי.

סך הכל רכבים טובים ומהנים מאוד לנהיגה, מנוע חזק וסוחב טוב, עם כי בדגם של הפראדו מאוד רועש בסביבת הנהג.

בדגם החדש יותר (2005) זה שופר לפלאים אך זה עדיין קיים.

שניהם קצרים.

הדיזל צורך 1ל-10 בנסיעה משולבת.

שהיה בהצלחה

פלג_

פורסם

יש לי פאג'רו 2008 קצר מנוע בנזין, אחלה רכב מנוע חזק מאוד סוחב כמו מטוס ולא מרגיש כבד למרות המשקל שלו 2 טון,

אם אתה נוסע עד 20K בשנה אז לדעתי כדאי לך בנזין וגם אם אתה נוסע יותר זה לא משנה, כי לפי הממוצע פאג'רו בנזין או דיזל צורכים בין 1/6-7 אז זה כבר לא משנה הרבה. ובבנזין אתה מקבל מנוע חזק וזריז בהרבה מהדיזל,

תעשה את השיקולים שלך, ולפי דעתי לך על פאג'רו קצר, רק תחליט מה אתה רוצה דיזל או בנזין.

לגבי הרמת גימור, לימיטיד זה הכי מפואר ( אני מדבר איתך על 2008 לא יודע בדגמים שלפני) כולל מסך DVD וריפוד עור וגג נפתח,

דגם DAKAR זה אותו דבר רק בלי מסך DVD בפנים,

GLS זה היה בדגמים 2001 עד 2005 אם אני לא טועה וזה היה הכי מפואר כולל גג +פנסי ערפל+ ריפוד עור.

אבל הכי חשוב תחפס רכב שמור ולא יד 10 אחרי ילדים.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תודה יוסי

המסך שמראה את נתוני הדרך צריכת דלק, ממוצע צריכה לקילומטר קיים בכל הדגמים ?

הכיוון שלי הוא שנה 05-06 יש משהו שצריך לבדוק בדגמים מהשנתונים האלה מחלות ידועות ?

תודה

פורסם

האמת שהמסך הזה אצלי הוא קיים עם הרבה תוכנות גם, אבל בדגמים הישנים לפני 2008 אני לא זוכר שאריתי כזה אבל יש מצב שזה אכן קיים ,

אני ממליץ לך לקפוץ לאחד המגרשים של מכירת רכב ותכנס לרכב כזה שב בפנים ותראה מה יש ומה אין בדיוק, ובכלל תראה אם הוא מתאים לך מבחינת צורה ומבחינת נוחות .

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...