Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית ג'יפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי קינג 2001 ולנד 2005, אני יכול להגיד חד משמעית שבכביש הקינג נעים נוח זריז מתנהג פי מליון טוב יותר מהלנד קרוזר,

בשטח מנגד הלנד קרוזר עדיף משמעותית בעיקר בגלל מהלכי מתלה טובה פי מליון, לקינג יש נעילה אחורית שבהחלט עוזרת משמעותית כאשר גלגלים מחליטים לעלות לאוויר אבל זה לא פיצוי מוחלט על מהלך מתלה סביר (לא אומר רוביקון - אבל לא מהלך של מזדה לנטיס)

אגב ללנד יש מערכת בקרת אחיזה שמחליפה את הנעילה

בסלע טכני כזה או אחר זה יעשה את העבודה, אבל במעלה רצוף הצלבות האנרציה כל הזמן נבלמת והרכב מתקשה - אין תחליף לנעילה מכאנית אמיתית

סך הכל שני הרכבים טובים, ואם הכוונה לטיולי שבילים ופה ושם קצת טכני + המון כביש

חד משמעית הקינג עדיף

פורסם

תודה

מה ההבדל בין עלויות האחזקה בקינג בין הדיזל לבנזין ?

יש הבדל בין דיזל לבנזין בביטוח ?

כמה קילומר לליטר שנייהם עושים ?

ואיזה תוספות יש בלימיטיד שאין ברגיל ?

תודה על העזרה

פורסם

צריכת דלק בדיזל ובנזין כמעט אותו דבר, ממוצע של 1/7 בנהיגה רגילה ולא נהיגה עצבנית או נהיגת שטח.

לגבי ביטוח לא יודע אם יש הבדל, תבדוק אצל סוכן הביטוח שלך.

בלימיטיד יש תוספת של מערכת מולטימדיה שכוללת מסך מעג מקדימה זה הכול והשאר אותו דבר בדיוק.( אני מדבר על 2008 ומעלה)

ומבחינת עלויות, בכללי חלקים של בנזין יותר זולים, וגם מבחינת טיפולים יותר זול אבל אם אתה שומר על הרכב אז זה יצא כמעט אותו דבר ללא הבדל גדול אבל תמיד הדיזל קצת יותר יקר.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

שלום

יוסי, אתה בטוח לגבי צריכת הדלק של הדיזל?

זה נשמע קצת הרבה ביחס ללאנד קרוזר, שבהם אנחנו מגיעים ל 1ל-10.

בכל מקרה.

אנחנו נוסעים על לאנדקרוזר מהסיבות שלנו.

אך אני באופן אישי מאוד מאוד אוהב את הפג'רו, בטח בגירסה הקצרה.

בגירסה של 2001 ומעלה הארוך ניראה זווה (קצת חסר פרופורציות), בדגם החדש זה כבר ניראה הרבה יותר טוב.

והדגם שיש ליוסי הוא ממש ממש יפה.

בכל מקרה אוטו נהדר.

אני חשבתי לחפש לאבא שלי אחד כזה לפני הלאנד קרוזר, הוא גם היה זול יותר.

האוטו אצלו לא משמש לשטח כך שזה היה יכול להתאים לו.

רוב השימוש שלו הוא גרירת עגלה, ומעמיס דברים עם נפח גדול יחסית בפנים (רוב הזמן הספסל האחורי מקופל)

אני כן עושה שימוש בתור רכב שטח ולכן הלכתי על הפראדו הישן (2002).

שאני חיפשתי את הלאנד קרוזר, היה חשוב לי שזה היה הדגם הכי בסיסי, לא הלאקצורי ובטח לא הפרימיום.

למה? כי לדעתי התוספות האלו עושים את העבודה שהם חדשים, אבל שאתה קונה רכב שהוא כבר בין 5-6 שנים ומצפה להחזיק אותו עוד כמה שנים הרבה מהדברים האלו רק יוצרים בעיות.

ריפודי העור למשל אולי יפים שהם חדשים אך שהם מתחילים לישחק זה כבר ניראה לא טוב.

כמו כן גם בעיות הסאנרוף וכו'.

בנוסף לזה גם היה חשוב לי היה בצבע בהיר עם עדיפות ללבן.

אלו צבעים הרבה יותר עמידים בעיקר הלבן.

היו לי לא מעט בעיות עם רכבים בצבע ככה שמתקלף.

שאת קונה רכב זול, יש לזה פחות משמעות, אך אלו רכבים די יקרים, ולמכור רכב כזה עם צבע מתקלף לא היה פשוט.

בקיצור, תמצא לך איזה פג'רו במצב טוב ותהנה מהרכב.

בהצלחה

פלג_

פורסם

אז בגדול אתם ממליצים ללכת על הבנזין ?

למרות שהוא עלה בחצי שקל לליטר ?

לפי מה שהבנתי הטיפולים בסולר יותר יקרים וגם החלפים

אבל יש הבדל בקילומטר לליטר שעושה הרכב בין בנזין לסולר בסביבות ה3-4 לליטר לטובת הסולר

פורסם

לחבר יש פגרו בנזין 2003 והצריכת דלק שלה הזוייה, הוחלפו מזרקים ועדיין פשוט צובט לצאת עם הרכב, הדיזל של הפגרו יותר זול אבל כמו שכבר ציינו פה עלויות של תקלות ממש ממש לא זולות.

גם אני נברתי מה לרכוש באותו תקציב ובסוף הלכתי על הלנד קרוזר, לא מצטער לרגע, אחד החברים ציין פה שהערך יורד אך הטיפולים לא- טעות יסוד, הרכבים האלו בשנתונים האלו שומרים על ערכם כמו ברזל, לנד קרוזר מול פגרו אני חושב שההבדלים המצויינים פה בנסיעות בכביש ובשטח לא יבואו לידי ביטוי אלא בתיאוריה, לא תמצא ולא תחוש בכל הבדל. כמו כן אחד הממליצים פה על פגרו שכח שהוא נוסע על 2008, אין מקום להקשה כלל.

אני אישית הייתי מעדיף מן הסתם את הלנד קרוזר ולו בגלל השם, אחרי הכל לנד קרוזר מיד שניה עולה בהרבה מול הפגרו, ולפי מה שאני נברתי לפני הקנייה היא אמינה מאוד מה שכן יש לבדוק שם אינגקטורים, מיתוס או אמת תבדוק אינגקטורים(בדיקת מחשב)

אגב הלנד קרוזר שלי עושה אחד לתע וחצי ממוצע מדוייק

פורסם

לא תחוש בשום הבדל ?

הפג'ארו נעים וטוב מהלנד בכביש בצורה ברורה שאין עליה עוררין, הרכב דינאמי בהרבה, יציבה בהרבה

מגיב טוב בהרבה ונוח בצורה שאין לתאר

הלנד קרוזר הרבה יותר קרוב לטנדר (מתנדנד ומתפלל בצורה פרועה)

בעוד בפג'ארו הרבה יותר קרוב לרכב פרטי

• תוכן חדש...