Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

kidan, עניתי לך בהודעה פרטית. על פניו נשמע שזה אותו רכב שהתרשמתי ממנו ממש לטובה (אבל כאמור לא ביצעתי לרכב בדיקות מקצועיות כך שאני לא יכול לדעת מה מצב מכני וכד - לצורך זה ביצעת בדיקה במכון). חשוב לציין גם כאן שלא חלה עליי שום אחריות במידה ויתגלו פגמים כלשהם ברכב או מסיבה כזאת או אחרת לא תיהיה מרוצה מהעסקה. העסקה היא בינך למוכר ואין לי קשר אליו. אני רשמתי מה שאני יודע ומה שאני יודע על המוכר ועל הרכב הספציפי (אם בכלל זה אותו רכב) זה רק דברים טובים.

בקשר לגיר, יש מכון גירומטיק (מכון אמין מאוד ומקצועי - זה מניסיון אישי) שאמור להכיר טוב את הגירים של אופל. אתה יכול לגשת למכון על מנת לבדוק את הגיר. כמו כן מומלץ לגשת למוסך שמבין ברכבים הספציפיים האלו.

עריכה: kidan, אתה קונה את הרכב במגרש או מאדם פרטי? כי ראיתי ביד 2 רכב עם נתונים דומים נמכר על ידי סוחר בעל שם שונה משם המוכר שרשמת. אולי בכלל זה רכב אחר - אני לא יודע. ממליץ לך לחקור את הנושא. אולי אנחנו בכלל מדברים על רכבים שונים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
kidan, עניתי לך בהודעה פרטית. על פניו נשמע שזה אותו רכב שהתרשמתי ממנו ממש לטובה (אבל כאמור לא ביצעתי לרכב בדיקות מקצועיות כך שאני לא יכול לדעת מה מצב מכני וכד - לצורך זה ביצעת בדיקה במכון). חשוב לציין גם כאן שלא חלה עליי שום אחריות במידה ויתגלו פגמים כלשהם ברכב או מסיבה כזאת או אחרת לא תיהיה מרוצה מהעסקה. העסקה היא בינך למוכר ואין לי קשר אליו. אני רשמתי מה שאני יודע ומה שאני יודע על המוכר ועל הרכב הספציפי (אם בכלל זה אותו רכב) זה רק דברים טובים.

בקשר לגיר, יש מכון גירומטיק (מכון אמין מאוד ומקצועי - זה מניסיון אישי) שאמור להכיר טוב את הגירים של אופל. אתה יכול לגשת למכון על מנת לבדוק את הגיר. כמו כן מומלץ לגשת למוסך שמבין ברכבים הספציפיים האלו.

עריכה: kidan, אתה קונה את הרכב במגרש או מאדם פרטי? כי ראיתי ביד 2 רכב עם נתונים דומים נמכר על ידי סוחר בעל שם שונה משם המוכר שרשמת. אולי בכלל זה רכב אחר - אני לא יודע. ממליץ לך לחקור את הנושא. אולי אנחנו בכלל מדברים על רכבים שונים?

ראיתי את הרכב הזה לפני חודשיים אצל דני. לדבריו לא היה לו כוח יותר להתעסק במכירה והוא העביר אותו (פיזית, לא מבחינת בעלות וכו') לחבר שלו, לו יש מגרש כדי שיתעסק באנשים וימכור בשבילו. הרישיון הוא אותו רישיון שראיתי בזמנו אצל הבעלים עצמו. מבחינה זו אני לא חושש.

פורסם

בהצלחה בקנייה! חזור לעדכן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
המכון אלו רציתי ללכת היה סגור.

הלכנו למכון "בהמלצת" המוכר.

תודה.

למה שווה הבדיקה הזו ? יתכן שהרבה וייתכן, שערכה כקליפת השום.(לא שווה כלום גם לא את הנייר שתוצאותיה נכתבו עליו).

לעולם לא תדע עד כמה מכיר המוכר את מכון הבדיקה.ממליץ לערוך בדיקה נוספת במקום אחר (אולי רק שילדה ) שיהיה לך שקט נפשי.

מעבר לכך, ננקב סכום של 10K בהנחה שחלילה,אם הגיר ישבוק חיים זו עלולה להיות עלות התיקון או קרוב אליה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...