Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות אספקה פורד פוקוס סיישן

mejok
שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

היום שלחתי אימייל לקצין הרכב בחברה שלי שיזמין לי פורד פוקוס סטיישן(נגמר לי חוזה הליסינג על הקרוז), הוא אמר לי שאי-אפשר להזמין את הסטיישן מכיוון שלא ידוע מועד אספקה, הוא אמר שעד סוף 2012 לא יהיה פוקוס סטיישן ומועד אספקה ב-2013 לא ידוע(נשמע לי קצת חשוד, הרי הסטיישן הוא הכי נמכר אצלם, דלק מוטורס צריכים לבקש הקצאה גדולה, לא?), כשאגיע הביתה מהעבודה אתקשר אל פורד(זה יעזור?), אך רציתי לדעת האם מישהו יודע על כך משהו? האם זה נכון או שמנסים להכריח אותי לקחת את הרנו פלואנס החשמלית(שאני לא יקח)(בטח אף אחד אחר לא לוקח, אז מאלצים אנשים לקחת)?

תודה רבה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברחבי האינטרנט יש טוקבק פה ושם וגם בפורמים אחרים דיברו על נובמבר 2012 - וראיתי גם ינואר 2013

אגב אם תשים לב אלבר למשל הורידה את הפורד פוקוס סטיישן מעסקה יבשה שבה אנשים משלמים מקדמה נמוכה ואז ליסינג ל30 חודש ואח"כ אפשר להחזיר את הרכב איכשהוא , זה תחת פירסום של לא צריך הלוואה , אין יותר פורד פוקוס שם אלא מאזדה 3

אלדן למשל בפרסומת שלה מוכרת את הפוקוס ההאצ'בק לא הסטיישנית , כל זה מוביל לעניין שיש מצב שפתאום שזמן האספקה ארוך

כמו שקרה בעבר ליונדאי i35 ולסקודה אוקטביה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד שסוף סוף עזרתי אומץ להזמין את הרכב הזה(לא בלב שלם, בגלל המרחב מאחורה) אני לא יוכל לקחת אותו? אין לי שום חלופה אחרת כרגע, אני מקווה שיתנו לי אפשרות להאריך להשאיר את הרכב אצלי עד שיגיעו חלופות טובות יותר(למרות שגם זה לא נראה באופק, לא ה-I30 החדשה ולא הסיד החדשה נראות חלופות ראויות לפורד, ואני לא רואה משהו אחר מגיע).

בכל מקרה,תודה.

עוד משהו, האם תוכל להפנות אותי לאתרים שבו ראית שכתבו על זמני האספקה הארוכים הללו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...