Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתקת צפצוף התראת חגירה

yaloner
שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם ניתן לבטל בסקודה (רומסטר) את הצפצוף המעצבן של התראת אי-חגירת חגורת בטיחות?

לפני שיקפצו עליי, אני ממש לא בעד נהיגה בלי חגורה, ממש לא. חשוב מאוד מאוד לנהוג חגורים. חגורה מצילה חיים !!

אשמח אם העונים יתרכזו בשאלה ולא בעצם החגירה. תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המהדרין קונים כזה:

http://www.ebay.com/itm/Jeep-Emblem-Eliminate-Alarm-Seat-Belt-Buckle-Clasp-Insert-Plug-to-Stop-Alarm-/150858834287?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item231fe3216f&vxp=mtr&_uhb=1#ht_2421wt_952

(יש לכל סוגי הרכב, צריך רק לחפש) ומחכים שדארווין יעשה את היתר.

אין אפשרות לבטל את ההתראה ללא פריצה למחשב הרכב.

מעניין למה...

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה מוזרה (של פותח השרשור).

הצפצוף הצפצפה מפריעה לך יותר מאי החגירה ? :lol: (שמתי סמיילי - אבל אני חושב שזה קצת יותר רציני ממה שאתה חושב).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם ניתן לבטל בסקודה (רומסטר) את הצפצוף המעצבן של התראת אי-חגירת חגורת בטיחות?

לפני שיקפצו עליי, אני ממש לא בעד נהיגה בלי חגורה, ממש לא. חשוב מאוד מאוד לנהוג חגורים. חגורה מצילה חיים !!

אשמח אם העונים יתרכזו בשאלה ולא בעצם החגירה. תודה.

נראה לי שאתה סותר את עצמך.

תחגור ולא תשמע את הצפצוף.

אגב אני שמח לשמוע שאי אפשר לנתק את זה בקלות.

אם זה מצפצף לך בגלל שאתה מניח חפצים על מושב הנוסע, פשוט תחגור שמה את החגורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פותח האשכול צודק, לפעמים רק מזיזים את הרכב או נוסעים מספר מטרים והצפצוף מאוד מציק באוזן.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות ההקדמה שלי שנועדה להרחיק את הצדיקים הפנאטים מהשירשור הצליחו להשתחל פה כמה.

כדי לסבר את האוזן -או העין במקרה של המילה הכתובה - אני סובל מנכות שמאוד מקשה עליי את עניין חגירת החגורה. יש לי אישור רפואי של משרד התחבורה בו כתוב שאני פטור מחגירתה. למרות זאת, כשאני יוצא לכבישים בינעירוניים אני סובל בשקט וכן חוגר חגורה מכיוון שחגירתה חשובה מבחינה בטיחותית - כפי שכולם טרחו להזכיר לי פה - לא ברור למה, הרי כתבתי זאת בעצמי בהודעה הראשונה.

אני מעוניין בפתרון שישתיק את הצפצוף - ולא אבזם דמה כי אני רוצה להשאיר את האופציה לחגור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין כדאי לך לחגור.

יש מרחק גדול ממה שאמרתי ועד לפנאטיות.

בעיקרון כמו שאמרו לך אפשר לבטל את המערכת כנראה דרך מחשב הניהול, כלומר אתה צריך איש מקצוע.

מן הסתם ההתראה על אי חגירה מתקבלת לבטח מחיישן משקל במושב, השאלה איפה הוא ממקום ואיך ניתן לנתק אותו.

לדעתי האבזם הוא פתרון טוב בשבילך. כאשר תרצה לחגור, תוציא את האבזם ותחגור כרגיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...