Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

יש לי מערכת מותקנת ברכב עם 2 מגברים, 2 סטים של מורל דוטק אוביישן 6 MKII בכל הדלתות.

סאב של JBL ורמקולים 6X9 של HERTZ

כרגע מותקן אצלי דאבן דין של PREMIER (חברה סינית זולה) שעושה את העבודה לא רע אבל אני רוצה הרבה יותר איכות שמע ועם דאבל דין כזה אין מצב שאני יהיה מרוצה!

החלטתי לרדת מעניין הדאבל דין כי אין לי מספיק תרציב לקנות דאבל דין איכותי אבל אני חושב שאפשר להביא HEADUNIT שמתמחה ב SOUND QUALITY עד 2000 ש"ח.

אני נורא מבולבל מכל האופציות והחברות: PIONEER,KENWOOD,CLARION

אשמח לקבל המלצה על דגמים מומלצים לSOUND QUALITY ואיפה ניתן לקנות.

תורה רבה (:

ד"א

המצר שלי הלך, ויש לי סוזוקי SX4 2008, אם אפשר לקבל המלצה למצבר שיחזיק מערכת חזקה אני ישמח :lol:

פורסם

תריץ חיפוש בפורום.

יש מלא תשובות בנושא.

אני חושב שראשון שלכולם יעלה לראש. זה קלריון 7100 או 7200. סביב ה2000 שקל.

לגבי מצבר.

יש לך אופטימה צהוב (מנסיון אישי. ) היה לי אחד 9 שנים. ונפטר. ועכשיו השני ברכב כבר שנה בלי בעיות!.

יש מצברי XS וקינטיק. ועוד. תפנה לישראל (גוניור). הוא מתעסק איתם.

גם האופטימה וגם הXS הם סביב ה2000 שקל

האופטימה שנה אחריות על הXS לפי זכרוני הוא 3 חודשים.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה מציין שהכוון הוא sq אבל הסטאפ שלך ממש הולך בכיוון אחר, 6 רמקולים וסאב?

בכל מקרה הייתי בודק את האקליפס 7200 משומש פה בפורום יד שניה מסתובבים להם כמה, זה המכשיר ברמה הכי גבוהה שתמצא עם 3 יציאות בלבל הזה.

פורסם

ד"א

המצר שלי הלך, ויש לי סוזוקי SX4 2008, אם אפשר לקבל המלצה למצבר שיחזיק מערכת חזקה אני ישמח :lol:

בשביל מה?

מצבר כזה עולה בסביבות ה 1,000 שקל יותר ממצבר רגיל. אין לך שום צורך בכך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לך כאן חבר פורום שמוכר SONY CDX-90 ביחד עם הפרוססור והמתאם האופטי שלה במחיר מצחיק - תתאמץ עוד קצת ואתה תהיה בעלים של HU שהוא פשוט אגדה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אני לא זוכר אם מדובר במכשיר הזה אבל האם הוא קורא צרובים? Mp3? אופציה לUSB?

אלו דברים שדי חשובים לאנשים היום וישימו מכשול לפני קנייה של מכשיר כזה.

אני למשל לא מוכן להקריב את הנוחות הזאת למרות רמה גבוהה מאוד של מכשיר ולא אקח לדוגמא את הקלאריון hx-d2 למרות שהוא מדהים.

צריך לבדוק מהן דרישות הבחור מהמכשיר.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

אז באמת דבר אחד מאד חשוב לי, שתהיה כניסה ל USB

השירים שיש לי כולם בלי יואצ דופן MP3 באיכות 320 ויש גם כמה עשרות באיכות WAV.

אני מחפש משהו חדש במחיר כזה, אבל אם יש משהו יד שניה שעושה הבדל דרסטי באיכות אז למה לא :)

עריכה: עוד דבר חשוב, יש אצלי שליטה מההגה אז שתהיה לו לפחות הכנה לחיבור מתאם

פורסם

חפש אקליפס 7200MKII משומש. אומנם הוא יהיה יד שנייה אבל לא תמצא משהו שמשתווה לאיכות שלו בתקציב הזה (מה גם שהוא כולל USB ודיבורית בלוטות').

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אדי אני לא זוכר אם מדובר במכשיר הזה אבל האם הוא קורא צרובים? Mp3? אופציה לUSB?

אלו דברים שדי חשובים לאנשים היום וישימו מכשול לפני קנייה של מכשיר כזה.

אני למשל לא מוכן להקריב את הנוחות הזאת למרות רמה גבוהה מאוד של מכשיר ולא אקח לדוגמא את הקלאריון hx-d2 למרות שהוא מדהים.

צריך לבדוק מהן דרישות הבחור מהמכשיר.

זה מכשיר HI-END, וכמובן אין לו USB וMP3. והא כבר לא למכירה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אין לי ספק שהמכשיר מדהים, פשוט כבר שיערתי לעצמי שפותח השרשור לא יילך לכיוון הזה עם 2 סטים ועוד רמקולים אחוריים.

פורסם

יש לו פרוססור לא? לפרוססור יש AUX? בכל מקרה אמרת שהוא לא למכירה - אני באופן אישי, לא הייתי מוכר דבר כזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האקליפס בהחלט מכשיר ברמה גבוהה מאוד,

השאלה שצצה לי היא כזאת: המכשיר עשוי להתקלקל, החברה כבר לא מייצרת את המכשירים.

מה עושים במצב כזה? אין לו מעבדה מוגדרת בארץ, ומאיפה מביאים לו חלפים?

פורסם

לא הייתי מוטרד.

חלקי האלקטרוניקה ג'נריים. אם ילך לאיבוד הפאנל או שהוא ישבר ניתן לרכוש כזה משומש באי-ביי, מדי פעם צצים.

איתמר.

פורסם

עד כמה שהאקליפס מעולה - לטעם שלי הוא מעולם לא קלע באף מערכת שיצא לי לשמוע אותו פועל בה.

משהו בבאס בכל המערכות שיצא לי לשמוע אותו בהן היה חסר עומק אם משווים אותו ליחידות ראש של אלפיין למשל או הקלריון HX-D3 שהוא אחד המדהימים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...