Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לאחר חיפוש ונבירה ועזרה של חברי הפורם המדהימים, הבנתי שאין מנוס מלבצע את התיקונים הנ"ל:

1. בדיקה דיאגנוסטית
  2. ניקוי מצערת
  3. ניקוי מנוע צעדים
  4. החלפת שני צמיגים קדמיים + כיוון פרונט
  5. טיפול 10K
  6. החלפת פלאגים
  7. החלפת טרמוסטט
  8. החלפת חוטי הצתה

בעיה נוספות:

רעשים בפניה חזקה (לא בטוח אם זה בשני הכיוונים) - לא יודע אם זה מפרקים של זרועות מסרק ההגה ו/או תפוחים או ציריות.

כמה כל הטיפולים האלה עולים להערכתכם? שאלה בכלל אם כדאי לטפל בו :) שנתון: 97

פורסם

זה בלאי סטנדרטי, אתה רוב הטיפולים אם אתה יודע אתה יכול לבצע לבד, הם לא מסובכים

בך הכל הרכב במצב טוב? אני הייתי מטפל זה לא איזה תקלה זה קורה בכל רכב.

פורסם
זה בלאי סטנדרטי, אתה רוב הטיפולים אם אתה יודע אתה יכול לבצע לבד, הם לא מסובכים

בך הכל הרכב במצב טוב? אני הייתי מטפל זה לא איזה תקלה זה קורה בכל רכב.

לצערי אני לא יודע לטפל לבד. אם הייתי יודע - הייתי עושה את זה. יש לי חוש טכני, אבל הבעיה היא שאני לא יודע איפה המנוע צעדים, מהו ספריי קארב, מהו חיישן MAF וכד'. אם הייתי יודע (או אם היה ספר רציני שהייתי יכול להיעזר בו - בשמחה הייתי עושה זאת)

פורסם
פלאגים וחוטי הצתה אתה יכול להחליף לבד :wink:

הממ... לו הייתי יודע מהו פלאג ומהו חוט הצתה, באיזה סדר עושים את הדברים.... :lol: איפה קונים באזור ירושלים... לא הייתה לי בעיה. אבל...

פורסם

בגלל שהמנוע נכבה לי, בעיקר בעצירות כשאני מדליק מזגן.

יש לו גם בעיות בהאצה (גמגומים), אבל אני מניח שזה ייפתר ע"י החלפת פלאגים

• ספונסר פורום
פורסם

רוב הטיפולים שביקשת נשמעים סטנדרטים בסך הכל, ועלותם הכוללת לא אמורה להיות גבוהה.

ממליץ לקפוץ אל מוסך מוטו פלוס בירושלים המתמחה ברכבים יפאנים לצורך איבחון התקלות והצעת מחיר.

לעניין הצמיגים - את המחירים הטובים ביותר סביר להניח שתקבל אצל חנן מצמיגי אייל נאסה

פורסם

יש דרך קלה ופשוטה לבדוק אם בורח האויר? אני חושב שדווקא את המיקום של מסנן האויר אני יודע...

פורסם

לא מהפילטר אוויר, ממערכת הוואקום של המזגן, היא יושבת מצד שמאל למצערת ובזמן שהמנוע עובד אתה יכול לנסות להקשיב לבריחת אוויר (לא בטוח מה הסיכוי שתצליח לשמוע משהו) בכל מקרה אם אתה נכנס למוסך תבקש מהמכונאי שיבדוק לך אם המערכת תקינה

• תוכן חדש...