Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התאונה הזו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255196,00.html

הרכב התפרק בצורה כזו שהפרונט עף מכל המרכב. (לגבי זה שהמרכב היה חלול, כנראה נשרף).

זה נראה לי רכב שהיה תפור. (תפור= עבר תאונה עם שאסי וריתכו הכל בצורה חאפרית).

דרך אגב איזה רכב זה? (נראה לי כמו פאסאט של שנות ה2000 המוקדמות).

גם אתם חושבים ככה?

פורסם

לפי הכנף הקידמית ימנית זה ניראה קצת יותר כמו פיאט...לא זוכר דגם מדוייק

מצב הרכב אכן ניראה די מוזר, חוץ מיזה שניתלש כל החלק הקידמי אני לא רואה גם ריצפה..

פורסם

כמו בפרק הראשון של הסדרה "עבודה ערבית" שהייתה לו שם רובר בקומבינה מטורפת שדרייב זה פארקינג, פארקינג זה רוורס וכו'...

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם
כמו בפרק הראשון של הסדרה "עבודה ערבית" שהייתה לו שם רובר בקומבינה מטורפת שדרייב זה פארקינג, פארקינג זה רוורס וכו'...

אם רק הייתי יכול לצטט איזה משפט של אמג'ד, מבלי שהמנהלים יקפצו. ("***** קוראים לזה")

את האמת, שמעתי על מלא סיפורים שבני דודינו לא חוגרים חגורות, ולא מעט מקרים הם עפים מהחלון ויוצאים מהסיפור עם כמה שריטות. (חבר במשטרה אמר לי).

גם בתאונה הכואבת שהייתה בטבריה (אם אני לא טועה), עם הגרנדיס והמשפחה, זו שלא חגרה תודה לה' ניצלה.

פה המזל לא שיחק. (כנראה הם טסו.)

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד , לרוב התמונות מצולמות אחרי החילוץ והרי במהלך החילוץ צוותי ההצלה פשוט מנסרים את הרכב (ואת השלדה) כדי להגיע אל הנפגעים , ככה שתמיד שיש תאונה קטלנית בד"כ התמונות מהזירה נראות הרבה יותר נוראיות מאשר באמת.

פורסם

מצב הרכב אכן מוזר....עושה רושם שהפרונט נתלש ביחד עם רצפת הרכב ותא הנוסעים נותר בעצם ללא הרצפה (הרכב לא נראה שרוף מבפנים).

נראה כמו פיאט בראבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בשביל חילוץ חותכים את הגג ואת הדלתות מהצירים. אין שום הגיון להוריד את כל הבודי ככה, מה גם שזה יצריך מנוף, כי זה כבד.

לפי החתך הנקי כנראה מדובר ברכב מקומבן משני רכבים (אם לא יותר).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...