Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 40,000 לפורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני הפעם הראשונה הולך לעשות טיפול לפורד פוקוס 2007 ויוצא שזה כבר צריך להיות טיפול 40000

מעולם לא טיפלתי ברכב לפני כן אפילו לא טיפול 10000 ואשמח לשמוע מה קורה בטיפול הזה- אילו שמנים מחליפים, מה בודקים וכו'.

כמו כן כמה אמור לעלות בערך טיפול כזה ולמה חשוב לשים לב?

תודה מראש לעונים

Hit me hit me hit me home run........:snipersmi

• ספונסר פורום
פורסם

רכבך אומנם עומד על 40K ק"מ אבל הטיפול שאתה צריך לעשות הוא טיפול 75 אלף ק"מ ו/או 5 שנים.

בעיקרון חובה להחליף שמן מנוע + פילטר שמן מנוע. מומלץ לבדוק מצב פלאגים +רפידות ברקסים + פילטר אוויר והחליף במידה וצריך.

בנוסף יש לבדוק מתי פעם אחרונה הוחלף שמן ברקס, שמן גיר, טיימינג, רצועת אביזרים ונוזל קירור כדי לדעת האם יש להחליף אותם.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לטיפול ברכב.

פורסם

אתה צודק אכן מדובר בטיפול 5 שנים ולא ב- 40,000

אשמח לשמוע כמה בערך אמור לעלות טיפול כזה

אני מאזור ת"א ואשמח לקבל המלצה

תודה

Hit me hit me hit me home run........:snipersmi

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה מעוניין במוסך מורשה אז פנה אל מוסך מורשה מאזדה נע-אור בבני ברק (מול מתחם קניון איילון).

אם אתה מעוניין במוסך ככלי אז פנה אל מוסך מרום חן בת"א.

פורסם

שלום.

טיפול 40.000 מחליפים שמן מנוע פילטר שמן פילטר אוויר ובודקים פלגים, רפידות צלחות את הפרונט של הרכס ואת כל הנוזלים (מים, שמן ברקס, שמן גיר ונוזל במצבר)

טיימינג מחליפים כל 80.000 או כל שלוש שנים.

טיפול 40.000 צריך לעלות בין 350 ל-450 ש"ח שזה כולל שמן מנוע פילטר שמן פילטר אוויר ופלגים ובדיקה כללית.

אם צריך עוד משהו נוסף זה בתוספת תשלום לפי הצורף.

עדיף להקפיד על שמן מנוע ופילטר שמן מקוריים וכל השאר לא משנה.

מקווה שעזרתי.

פורסם
טיימינג מחליפים כל 80.000 או כל שלוש שנים.

ממש לא נכון .

בנוסף , איך שמן מנוע , פילטר שמן , פילטר אוויר פלגים ועבודה עולים בין 350 ל 450 ש"ח ?

זה אכן אמור להיות המחיר ואני באמת שמח שיש בעלי מיקצוע ישרים ולא כסחנים שגובים את המחיר האמיתי בלי לפעול בחזירות.

כל הכבוד "מוסך אלכס חדרה" ואשמח לדעת היכן בדיוק אתה יושב בחדרה.

פורסם

ואתה מאור

המחיר הזול לא תמיד הכי טוב והעובדה שאם הייתה ניגש לזול היו מבצעים את הטיפול

לא כמו שצריך מבחינת מה צריך

לגבי המקצועיות אני לא יכול לומר כלום כיוון שאני לא מכיר לכן יתכן והבחור מקצועי

פורסם
ואתה מאור

המחיר הזול לא תמיד הכי טוב והעובדה שאם הייתה ניגש לזול היו מבצעים את הטיפול

לא כמו שצריך מבחינת מה צריך

לגבי המקצועיות אני לא יכול לומר כלום כיוון שאני לא מכיר לכן יתכן והבחור מקצועי

ערב טוב ניסן,

המחיר הזול לא טוב אם אתה לא מטפל אצל האדם הנכון. לי אישית יצא לבצע קניית חלקים לפוקוס שזה כלל שמן איכותי של ליקווי מולי, מסנן שמן מקורי, פלאגים ופילטר אויר והמחיר יצא סביב ה-250 ש"ח כמו שזכור לי. בעל מיקצוע שלוקח 400 ש"ח על חלקים עם העבודה נישמע לי יפה, ישר, ואולי גם מקצועי (כמו שאמרת) ורווח בהחלט מכובד של 150 ש"ח על עבודה של בערך חצי שעה כל הטיפול הזה. לא רואה סיבה מוצדקת לגבות יותר מזה ואני גם לא ישלם יותר מזה על טיפול שכזה.

פורסם

פילטר שמן מקורי - 50 ש"ח .

שמן מקורי של מוטוקראפט - 120 ש"ח .

פילטר אוויר מקורי - 150 ש"ח .

פלגים - 75 ש"ח .

סה"כ - 395 ש"ח .

תראה לי בעל מוסך שיקח 50 שקלים עבור העבודה .

לי לא נראה סביר שאקנה מכונית חדשה ב 120000 ש"ח אבל אחסוך במחירי טיפולים .

פורסם

לא יודע איפה קנית אבל שמן של ליקווי מולי קניתי ב-110 ש"ח.

פילטר שמן בסביבות 50 ש"ח מקורי.

פלאגים סביב ה-50 ש"ח

פילטר אויר לא מקורי בערך 30 ש"ח.

ביחד יצא לי 240 ש"ח.

ותשמע משהו עוד יותר מצחיק - לפני המון שנים לפני שהבנתי ברכבים היה לי מוסכניק שגובה על טיפולים לרכבים 250 ש"ח חלקים עם עבודה. שתמיד שאלתי אותו מה הוא מרוויח מזה הוא אמר לי משהו כמו 100 ש"ח רווח על כל טיפול והחלקים שלו לטיפולים היו של חברות מוכרות וטובות רק מה שאנחנו שוכחים שמוסכים קונים את החלקים פי 3 זול יותר מהלקוחות עצמם. אז לא לדאוג להם, הם לא סתם פותחים את המוסך כל בוקר ומעולם לא תשמע אותם מיתלוננים. מגיע להם להרוויח ביושר ולא סתם בחזירות מעל ומעבר.

• תוכן חדש...