Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק.

עצה לחיים, תבין איפה אתה חי ותשתדל לקבל את זה, או שתנסה את מזלך במקום אחר.

אני מבין שזה כביכול 'וותרני' ולא נכון חברתית, אבל בסופו של יום אתה תהיה זה שתסבול בכל פעם שמישהו לא מתנהג בגרמניות מסביבך.

אני חושב שאתה יודע טוב מאוד שאם כולם יתנהגו ככה המצב ידרדר מהר יותר לתהום

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין שלהרבה אנשים פה וברחבי הרשת יש סיפור דומה. אבל משום מה יש כאלה שמגבים אותם.חבר'ה אין עשן בלי אש.

בחנוכה אני ראיתי ניידת עם צ'קלקה פועלת החונה בז'בוטינסקי רמת גן , קצת אחרי צומת ביאליק לכיון מזרח.

עד פה הכל טוב ויפה , הרי הם בפעילות מבצעית , אלא שלאחר שניה צצה לה שוטרת עם שקית קניות ונכנסה לניידת.

אולי היא הייתה אחרי "פעילות מבצעית" במקדונלדס הקרוב ורצתה לקנות משהו לילדים שלה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

ביזבזתם לי 4 עמודים של בילבוצים מבלי שמישהו פה יודע למה הניידת בכלל חנתה על המדרכה.

יש לך הוכחות שהם לא היו בפעילות מבצעית? לא? אז מה הבעיה?

מילא הייתה פה תמונה של שוטר יוצא מארומה, אבל לא.

סתם ניידת בודדה על מדרכה ללא שום סימן למשהו לא כשר.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אמבולנס אכן מייצג גוף שמטרתו להציל חיים, בדקת לאחרונה את השחיתות במד"א לעומת השחיתות במשטרה??

אתה תופתע, סמוך עליי בקטע הזה.

אני מניח שיש לך ניסיון רב בסיורים במשטרה שאתה יודע שהם באמצע לא לעשות כלום.

אני אגיד לך שעד לפני 4 חודשים התנדבתי, להגיד שלא עושים כלום, זה יפה אבל לא מחובר למציאות.

אני לא אגיד לך שאין שעות מתות, יש והרבה, תנסה לשבת בניידת ותשמע על מה קוראים למשטרה ותבין.

אני אגיד לך, מישהו החליט בצעד מבריק תיק לפטופ לא בפח (רחמנא ליצלן) אלא בכניסה לבניין, ראו את זה שכנים אחרים וקראו למשטרה. עכשיו תגיד ברמת העיקרון מה הבעיה פותחים את התיק וזורקים לפח. אז זהו שלא בדיוק, צריך לקרוא לחבלן וב2:30 לפנות בוקר צריך להעיר חצי בניין כדי שאף אחד לא ייפגע.

קח לעצמך עוד משהו, כשיש תאונה, מקרה חירום, הטלפון הראשון שאנשים יחשבו לעשות הוא 100, לא 101 לא 102, אלא 100, תחשוב למה.

והנקודה שלך היא?

לא התייחסתי לשחיתות של מד"א או גופים אחרים בענף, למעשה ההערה שלי הייתה רק ביחס האזרח לעבירות של אמבולנס לעומת עבירות של ניידת משטרה. כמה תמונות שרצות בפייסבוק וכו' ראית לאחרונה של אמבולנס שלא חנה כחוק? אה אפס? I rest my case.

שוב, למען הסר ספק, אני לא מתכוון בכלל להכנס לדיון מי יותר מושחת או כל דבר כזה. פשוט אמבולנס נתפס בעיני הציבור כדבר חיובי בשונה מניידת משטרה (לפחות בחלק מהמקרים, בשאר היחס הוא נייטרלי לכל היותר).

גם אמבולנס שעוצר לשאוורמה ומפריע לתנועה בזמן שהוא בדרך הביתה לכוננות, הוא צריך להיענש כמו רופא או אחות שעושה אותו הדבר עם הרכב הפרטי שלה.

לא תסכים?

תיאורטית כן, אבל כפי שציינתי קודם לכן אני לא מדבר על זה, אלא על כיצד הציבור רואה את הדברים.

ואל תשווה את גרמניה לישראל. אם תוציא לי תלוש בסוף החודש, ארשה לך להגיד לי מה לעשות. בגרמניה, כפי שציינתי, הדבר בלתי נתפס בעייני השוטר הממוצע וכך צריך להיות גם כאן. את כל היתר להוציא להורג!

יש הרבה דברים שהאישיות הגרמנית מתייחסת אליהם בשונה מאישיות מזרח תיכונית. נכון ויש לא מעט דברים שעלינו לגזור ולשמור.

לא אומר שאין לנו לאן לשאוף בהרבה מהמקרים, אך אני מתאר לעצמי שאתה לא באמת בוחן פסקי דין גרמניים. האמת שיצא לי לבחון כמה, אבל זה כלל לא רלוונטי לדיון הנוכחי.

סביר להניח גם, שאתה עצמך נותן לעצמך הקלות בחיי היום יום בכביש (או בכללי) שבגרמניה אזרחים לא נותנים לעצמם.

לא התכוונתי לפגוע או להעליב בשורה האחרונה שכן אני לא יודע איך אתה חי את חייך; פשוט לא נתקלתי עדיין באנשים כאן שחיים בצורה 'גרמנית'.

לגבי הנקודה האחרונה שלך:

1. יש כאלה. האם הם אומללים? עניין של גישה.

2. אני אישית מסכים איתך שצורת חיים "גרמנית" עד לרמת הפסיק אינה מתאימה לישראל של ימינו, אך יש לאן לשאוף ויש לא מעט דברים שכדאי ליישם כאן.

בדיוק היום הייתי במרכז קניות גדול בקריות (הקריון) וראיתי פקח אשר רושם דו"חות לרכבים אשר בעליהם, לא היה להם ז*ן לחנות כמו שצריך ובמקום זאת דחפו את העגלה שלהם במקום הראשון שראו. באותו רגע הייתה לי מעין תחושה רגעית שיש עתיד למדינה המ*דיינת הזאת.

בדיוק.

עצה לחיים, תבין איפה אתה חי ותשתדל לקבל את זה, או שתנסה את מזלך במקום אחר.

אני מבין שזה כביכול 'וותרני' ולא נכון חברתית, אבל בסופו של יום אתה תהיה זה שתסבול בכל פעם שמישהו לא מתנהג בגרמניות מסביבך.

שוב, עניין של גישה. כך או אחרת, זה לא מצדיק שוטרים שעושים מה בכ*ס של אמא שלהם כי הם יכולים. יש ליצור מצב אשר אינו מותיר להם אפשרות שכזו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

המשטרע רחוקים מלהיות צדיקים.

הם טובים בלהיות רעים לאזרח הקטן.

רק תחפשו את השרשורים שלהם בפורום תבינו לבד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...