Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שלא הביא לך דו"ח, אתה חצוף ועובר את הגבול.

השוטר קיבל קריאה, הם מצא את המקום הראשון שהוא יכול לעצור בו בלי להפריע לתנועה(בטח על זה לא חשבת) ועצר כדי לשרת אזרח שהיה במצוקה. ואתה במקום להגיד כל הכבוד לשוטר שלא עצר באמצע הכביש אלא כיבד את התנועה בכביש למרות שיש אזרח במצוקה שצריך להגיע אליו, אתה מוציא אייפון כמו עוד אחד מטומטם וחושב שהוא גבר.

++1 :-P

ולא לשכוח אנשים!

כל מפגש עם שוטר להוציא מכשיר סלולרי ולתעד הכל!

יש שוטרים שלא יודעים להתנהג ומגיע להם לקבל את מלוא חומרת הדין על התנהגות שאינה הולמת שוטר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאוד לא אוהב את הניסיון להוציא את השוטרים קטנים. דיי להיות יפה נפש, לא ידוע לנו למה הניידת הייתה שם ולאיזה צורך.

וכן אם לניידת משטרה מותר לנו אסור. יש חוק במדינה והחוק מאוד ברור. אל תחפשו מעקפים.

פורסם
אני מאוד לא אוהב את הניסיון להוציא את השוטרים קטנים. דיי להיות יפה נפש, לא ידוע לנו למה הניידת הייתה שם ולאיזה צורך.

וכן אם לניידת משטרה מותר לנו אסור. יש חוק במדינה והחוק מאוד ברור. אל תחפשו מעקפים.

שוטר במשטרת ישראל צריך לשמש דוגמא לכלל הציבור.

כדאי לצלם את הניידת ו/או את השוטר ולהגיש תלונה בנושא אל קצין תלונות ציבור, שם לאחר זמן מה השוטר יזומן לראיון ובאם יש סיבה מוצדקת לכך שביצע עבירה לא ייענש ובאם לא ייענש.

בכל מקרה, כדאי לתעד את העבירה ולהעביר הלאה.

פורסם

מה משעמם לך?

מה אתה מצפה ששוטרים בתפקיד יתחילו להסתובב ולחפש חניות?

מה עם אמבולנסים שחונים על המדרכה לא מפריע לך?

מעלה תמונה בגודל של קנבס בלי שום משמעות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

תכניסו לראש ותעכלו את זה

שוטרים אינם מעל החוק !!!

אין אף בן אדם בארץ מעל החוק ולכן כל מה שתקף לאזרח הקטן תקף גם לשוטר

נכון שיש לשוטרים זכות להשעות תקנות מסוימות אם הן פוגעות ביכולתם לעבוד אבל כל עוד זה לא מקרה חירום אין מה לעשות . שוטרים הם גם אזרחים .

וההפך שוטרים מחויבים לעמוד בתנאים יותר מחמירים מאזרח רגיל היות והם הדוגמה לשאר האזרחים ל איך נראה אזרח למופת .

וברגע שהם מנצלים את כוחם לרעה (כמו שראינו שכבר עשו מאות פעמים )הם צריכים להבין שהם ישפטו יותר לחומרה כי במעשיהם הם פוגעים בשלטון החוק אותו הם משרתים .

ודרך אגב אני מכיר הרבה שוטרים ויש לי כמה חברים קרובים שוטרים וחלקם גם מסכים איתי :) .

פורסם

אין צורך לכתוב בפונט 72, אתה לא כתב בעיתון.

בגדול שגרירים וקונסלרים הם מעל החוק במדינת ישראל כך שזה מדוייק.

אף אחד לא טען פה ששוטר הוא מעל החוק, אבל ניידת שחונה על המדרכה בשעת מילוי תפקידה

זה לא משהו שצריך להתעצבן ממנו ולנסות ליצור פרובוקציה.

ואם היית מחכה כמה דקות ורואה 2 שוטרים חוזרים עם איזה שב"ח שהיה מעורב בניסיון לרצח או אונס,

היית מקפל את הזנב בין הרגליים והולך משם.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
תכניסו לראש ותעכלו את זה

שוטרים אינם מעל החוק !!!

נכון שיש לשוטרים זכות להשעות תקנות מסוימות אם הן פוגעות ביכולתם לעבוד אבל כל עוד זה לא מקרה חירום אין מה לעשות . שוטרים הם גם אזרחים .

וההפך שוטרים מחויבים לעמוד בתנאים יותר מחמירים מאזרח רגיל היות והם הדוגמה לשאר האזרחים ל איך נראה אזרח למופת .

וברגע שהם מנצלים את כוחם לרעה (כמו שראינו שכבר עשו מאות פעמים )הם צריכים להבין שהם ישפטו יותר לחומרה כי במעשיהם הם פוגעים בשלטון החוק אותו הם משרתים .

ודרך אגב אני מכיר הרבה שוטרים ויש לי כמה חברים קרובים שוטרים וחלקם גם מסכים איתי :) .

זה שאתה כותב בגדול לא אומר שאתה צודק !!!

ראית ניידת על המדרכה ומיד קבעת שהשוטרים החליטו שהם מעל החוק ומותר להם לחנות ככה וללכת להשתזף... אתה לא באמת יודע מה הם עשו שם נכון?

אתה לא באמת יודע למה הם עלו על המדרכה ולא הסתובבו למצוא חניה?

לצעוק זה הכי קל , אתה גם תצעק "סליחה טעיתי" במידה ויש סיבה מוצדקת למצב הזה?

ולא, לא אתה קובע מה מוצדק ומה לא..

אם לך היה מקרה חירום והיית מזמין ניידת והשוטרים היו מגיעים אחרי חצי שעה מתנשפים ואומרים לך "לא הייתה חניה" גם אז היית אומר, טוב העיקר שחניתם במקום מסודר או שהיית אומר על הזין שלי תחנה באמצע הכביש מצידי??

תענה לעצמך על השאלות האלו ואח"כ תמשיך לצעוק.. תנסה לדון אנשים לכף זכות קודם, תאמין לי זה הרבה פחות עצבים

ליאור

פורסם

כמה שזה עצוב, וגם אם אתה צודק והמקרה לא מוצדק, תמיד יצדיקו אותו...עדיף להתעסק בדברים שיש לך סיכוי להשפיע בהם.

זה לא אחד מהם :)

פורסם

תשלח את זה למייל האדום של YNET, מהר מאוד זה יגיע לעמוד הראשי עם איזה כותרת עסיסית. :arrow:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מתי ששוטר במדינת ישראל יהווה דוגמא, ויהיה בן אדם, יקח המון זמן.

כל דביל שלא הצליח בחיים יכול להכנס למשטרה, עד לא מזמן אני יודע שהיו מקבלים מחוסרי תעודת בגרות-אומר משהו לא?

ואז אנחנו מגיעים למצב שבו דבילים מקבלים קצת כוח ליידיים ופשוט מנצלים אותו-מדברים מסריח, מאיימים בקיצור לא דוגמא.

הבעיה במקרים כאלו(לא המקרה הספציפי הזה כי אני לא יודע מה בדיוק קרה שם) אלה במקרה שהם רוצים לקנות קפה וחונים במקום אסור לדוגמא. זה בגלל שהם מנצלים את תפקידם, באירופה שוטר לא יעז לעשות את זה מתוך כבוד.

פורסם
תכניסו לראש ותעכלו את זה

שוטרים אינם מעל החוק !!!

מעבר לכך שתוכן ההודעה שלך פשוט לא נכון, כולי תקווה שביום שתצתרך ניידת דחוף, בהול, היסטרי, הם יבצעו חצי שעה הקפות מסביב לבלוק שלך בשביל למצוא חניה פנויה בכחול לבן .:brickwall:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עדיין לא מבין מה כל הויכוח הזה."שוטרים מייצגים את החוק"

תעלה את התמונה לדף הפייסבוק של המשטרה ושם כבר יטפלו בזה.

עם השוטר היה באירוע-הוא יצא זכאי.

ועם לא-אז הוא יקבל בראש כמו כל אזרח במדינת ישראל.

פורסם

אמבולנס לא דופק אותך בדו"ח תנועה סתמי, השוטר לעומת זאת כן.

אז כן, לאמבולנס מותר וזה לא יפריע לאף אחד. גם אם הלך לאכול פלאפל.

מה משעמם לך?

מה אתה מצפה ששוטרים בתפקיד יתחילו להסתובב ולחפש חניות?

מה עם אמבולנסים שחונים על המדרכה לא מפריע לך?

מעלה תמונה בגודל של קנבס בלי שום משמעות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
חבל שלא הביא לך דו"ח, אתה חצוף ועובר את הגבול.

השוטר קיבל קריאה, הם מצא את המקום הראשון שהוא יכול לעצור בו בלי להפריע לתנועה(בטח על זה לא חשבת) חניה כפולה = המקום הראשון שהוא יכול לעצור מבלי להפריע לתנועה ? (בטח על זה לא חשבת). ועצר כדי לשרת אזרח שהיה במצוקה. ואתה במקום להגיד כל הכבוד לשוטר שלא עצר באמצע הכביש אלא כיבד את התנועה בכביש למרות שיש אזרח במצוקה שצריך להגיע אליו, אתה מוציא אייפון כמו עוד אחד מטומטם וחושב שהוא גבר.

אולי אם הייתי במקומו לא הייתי ניגש לשוטר, אך אין ספק שאם אכן בעוד מטרים ספורים ממקום עצירתו קיימת חניה פנויה, אז השוטר (באופן יוצא דופן כמובן) דפ"ר.

מעבר לכך שתוכן ההודעה שלך פשוט לא נכון, כולי תקווה שביום שתצתרך ניידת דחוף, בהול, היסטרי, הם יבצעו חצי שעה הקפות מסביב לבלוק שלך בשביל למצוא חניה פנויה בכחול לבן .:brickwall:

אם הם יתעכבו במשך חצי שעה, כנראה שזה בגלל שהם בדיוק באמצע לא לעשות כלום.

אגב, היכן המשגה הגדול בהודעה שציטטת?

אמבולנס לא דופק אותך בדו"ח תנועה סתמי, השוטר לעומת זאת כן.

אז כן, לאמבולנס מותר וזה לא יפריע לאף אחד. גם אם הלך לאכול פלאפל.

חוץ מזה, אמבולנס מייצג גוף שמטרתו להציל חיים והוא אכן עושה זאת ולכן היחס כלפיהם סלחני בהרבה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מה בדיוק בתוכן ההודעה שלי לא נכון ?

דבר שני תלמד לדבר לבן אדם אחר בלי לרדת לפסים אישים ותתתיחס בצורה מכובדת אם לא בא לך אל תגיב .

, ואני חושב שכבר ציינתי בהודעה שלי אם זה מקרה חירום ברור שמותר להם לחסום מדרכה , אבל יש הבדל גדול בין מקרה חירום לבין לא מקרה חירום ,כפי שכבר תפסו שוטרים שעוברים על החוק הזה .

וכן רשמתי בפונט 72 כדיי שכולם יבינו פה שאין שום הצדקה לשוטר לעבור על החוק כאשר לא מדובר במקרה חירום .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...