Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat 127 זוכרים?

avngas
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא היה מעולם פיאט 127 אבארט. היו 127 ספורט 1050 סמ"ק 70 כ"ס ואחריו 75 כ"ס 1300 סמ"ק. שני הדגמים יובאו באופן סדיר ב 81-83.

אומנם בישראל הן לא נמכרו אבל פיאט 127 אבארט חיה ונושמת באיטליה..

tumblr_m3m6jmzHKR1qcgmxso1_500.jpg

vendo-fiat-127-abarth-alitalia-ex-gounon.jpg

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ההיפך הוא הנכון . ה 127 היא אמה הרוחנית של הביאנקי . (מצד שני הביאנקי היא למעשה 127 עם מבנה חיצוני שונה בסך הכל ..)

אלעד צודק.

האוטוביאנקי A112 הוצגה ב 69' ולא היתה אלא "מעבדה ניידת" כמרבית דגמי אוטוביאנקי ( A111 ופרימולה).

בשל היותה קטנה מה 127 מכירותיה לא באו על חשבון ה 127 ולכן יוצרה במקביל ל 127, ואפילו "משכה" עוד כמעט 3 שנים לאחר שתם ייצורה של ה 127 באיטליה.

אגב A112, בחלק מהמדינות בהן שווקה היא נקראה לנצ'יה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אלעד צודק.

האוטוביאנקי A112 הוצגה ב 69' ולא היתה אלא "מעבדה ניידת" כמרבית דגמי אוטוביאנקי ( A111 ופרימולה).

בשל היותה קטנה מה 127 מכירותיה לא באו על חשבון ה 127 ולכן יוצרה במקביל ל 127, ואפילו "משכה" עוד כמעט 3 שנים לאחר שתם ייצורה של ה 127 באיטליה.

אגב A112, בחלק מהדינות בהן שווקה היא נקראה לנצ'יה.

עם הרב פרחי אני לא מתווכח :)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

שנת 81 הגיעו בשחור או כתום. רובם עם ארבעה הילוכים בודדות עם חמישה ( כבר רבנו על זה בעבר) מנוע 903 עם 70 כס. בשנת 83 התחדש היבוא עם מנוע 1.3 ו 75 סוסים. רק 5 הילוכים בצבעים כסף מטאלי ושחור

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ל 127 ספורט היה מנוע 1050 עם 70 כ"ס.

למרות הנפח הזהה, מדובר במנוע שונה לחלוטין מזה שהיה באוטוביאנקי אברט, והחלק היחיד שהיה זהה היה מאייד הוובר הכפול 34\34.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

באזור קרית אונו מסתובבת 127 ספורט אפורה שנת ייצור 1981. וליד הבית שלי יש 127 אדומה שנת ייצור 1979 שעומדת כבר כמה חודשים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אומנם בישראל הן לא נמכרו אבל פיאט 127 אבארט חיה ונושמת באיטליה..

זה נורא נחמד שיש מכוניות צבועות בסמלי אברט באינטרנט ויופי של סרטונים על 127 אבארט ביוטיוב. תמצא לי בבקשה אתר רציני אחד (או חצי רציני) שמציין שיוצרה פיאט 127 אבארט, ופרטים עליה, כגון השנים בה יוצרה, מנועים והספקים וכו'. אני באמת סקרן לשמוע על דגם של פיאט שלא הכרתי.

אל תטרח לחפש במקומות הבאים:

ויקיפדיה fiat 127 - מעניין, לא שמעו על הדגם.

ויקיפדיה - רשימת הדגמים שיוצרו על ידי פיאט מאז 1899 - תנחש איזה דגם חסר.

ויקיפדיה - ערך abarth - אין 127 לא בין הדגמים שיצרה הסדנה, ואף לא בין דגמי פיאט שנשאו את סמלי אבארט.

האינציקלופדיה של המכוניות מאיטליה - carsfromitaly - גם בערך פיאט 127 וגם בערך abarth . נאדה.

:turn-l:
פורסם

חייב סיפור...

1982, איטליה, דלפק אוויס בשדה התעופה ברומא....

מציג את עצמי ומבקש לקבל את הרכב שהזמנתי לשבוע.

פיאט 127 חדשה, 32 קילומטר באודומטר, נילונים על הכסאות נעצרת בפתח המשרד והמפתחות עוברים לידיי.8)

רכב חדש, חלומו של כל צעיר בן 30. כמה? אני שואל.... לא. לא דולרים, אלא מהירות....

130 מחוץ לעיר ו50 בעיר. כמהההההה????????? :shock: אני בטוח ששמעתי לא טוב..

אז קיבלתי הסבר. לכל רכב חדש, בגודל הזה, מותר לנסוע מקסימום 130 קמ"ש, בדרכים המהירות, אבל רק בשנה הראשונה לחייו. מהשנה השניה, מדביקים מדבקה עם המספר 90 על החלק האחורי של הרכב ואז נרגעים, לפחות על פי החוק...

מה עם הרצה? אני שואל כמו כל חובב רכב שמבין משהו...:?

לא צריך אמרה האיטלקיה ואת שאר המשפט כבר לא הבנתי...

עם דלק סופר, שהיה כנראה 98 אוקטן היא הגיעה בקלות ל130...:roll:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
ל 127 ספורט היה מנוע 1050 עם 70 כ"ס.

למרות הנפח הזהה, מדובר במנוע שונה לחלוטין מזה שהיה באוטוביאנקי אברט, והחלק היחיד שהיה זהה היה מאייד הוובר הכפול 34\34.

טעות שלי אכן ה 70 סוסים שויכו למנוע 1050

דגמי 83 הגיעו גם באדום.

דגמי 81 לא זכור לי שהגיעו באפור מטאלי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם כבר מדברים על ה127 אז אני ישתף אותכם בכמה תמונות מארץ זרה שביקרתי בה לפני כמה חודשים בעקבות "המסע לפולין"

יצא לי לראות את הפיאט הספציפית הזאת או בדגם אחר : 126 בכמויות אדירות ומה שיכלתי לצלם צילמתי והפולנים חשבו שאני משוגע (גם החברים במסע!).. אפשר להגיד שהתאהבתי באוטו הזה !

בנוסף יש לי עוד תמונות של מכוניות אספנות אחרות וגם קצת מודרניות אבל זה כבר לא לפה..

אם מישהו מוכר פיאט כזאת שצריכה שיפוץ אוהב אשמח לשמוע :)

יש עוד הרבה תמונות !!

תהנו ! רעי תמיר

IMG_1334.JPG

3.jpg

4.jpg

1.jpg

2.jpg

vw 1302 super beetle

פורסם
81 - כתום ושחור.

אפור מטאלי - רק 83.

אני מכיר 2 127 אפורות מקוריות ושניהם 1981 ככה שאפור היה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

רעי - נשמח לדעת באיזה "ארץ זרה" ביקרת בעקבות (?) ה"מסע לפולין"..:-D

פרט לדמיון מה בעיצוב, אין שום קשר בין ה- 126 ל- 127. ה- 126 מבוססת (במידה רבה) מיכנית על ה- פיאט 500 הותיקה (מנוע אחורי קטן מקורר אויר), והחליפה אותה ב- 1972. לאחר שנות ייצור אחדות (גם) באיטליה, עבר כל הייצור לפולין, ונמשך שם עד שנת 2000.

שנים רבות זאת היתה המכונית הפרטית היחידה שהאזרח הפולני היה יכול להרשות לעצמו (די בקושי...) כמכונית "משפחתית", ולכן היא כל כך נפוצה שם. הפופולריות היא לא בהכרח מתוך אהבה....

עודד

• תוכן חדש...