Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי מה שכתוב בעמוד עם הנתונים הטכניים (למטה משמאל), יש ל330 הספק של 190kW, שזה עלייה של 30 כ"ס לעומת המנוע הנוכחי, האם זה ייתכן שזה מנוע אחר או שיפור של הקיים, או שזו סתם טעות הדפסה?

דבר אחר שכתוב שם הוא שיפור של שתי עשיריות בזמן למאה קמ"ש, למרות שהרכב כבד יותר ב-20 קילו, אבל זה לא הבדל משמעותי, ויכול לנבוע משינויים שנעשו בהעברת הכוח.

נראה לי שאכן ישנו שיפור במנוע ה-3 ליטר הפופולרי כל כך במגוון הסדרות של ב.מ.וו... לפי מגזין אוטו סדרה 6 מתעתדת להופיע עכשיו גם עם מנוע ה-3 ליטר ששם יפיק כ-258 כ"ס... כך שזה מתאים גם לתאור מנוע ה-3 ליטר החדש שמגיע לסדרה 3 החדשה. לפי מה שכתוב (ממש בקצרה) זהו בגלל מנגנון הוולואטרוניק חדש יותר שהם מציעים כעת על מנוע זה...

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

דעתי האישית היא:

מ-ד-ה-י-ם!

ועל טעם וריח אין מה להתווכח!

לילה טוב......

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

האחורה פשוט חסר כל חן, במיוחד לאור המכונית שאותה זה אמור להחליף.

זה נראה כמו זיווג שלא-כדרך-הטבע בין אוונסיס דור קודם ובין סדרה 5 חדשה, עם ביקור אורח של אלפא 156 (במיוחד במבט לכיוון קורת C; תסתכלו על התמונה החמישית).

מצד שני, הוא כן מזכיר את החמש, כנראה אפקט רצוי.

מעבר לזה, החלק הקדמי וכל היתר דווקא נראים טוב, למרות שקשה לדעת בדיוק בקטלוגים המעובדים האלו. אפילו חבל שהחמש החדשה לא קצת יותר דומה לשלוש מקדימה (במקום זה עשו לחמש את הגבות המעפנות האלו, מי צריך את זה?).

לדעתי, הם זנחו עיצוב פשוט וקוסם לטובת משהו מודרני מדי, מאולץ מדי, יומרני מדי ומשתדל מדי.

העיצוב הקודם עבד, בלי אפילו לנסות - לכאורה, סדרה חמש הקודמת הייתה סתם עוד שלוש קופסאות, ובמציאות היא אחת מהמכוניות רבות החן על הכביש (לדעתי, כאמור).

אז כמובן שלא צריך להשאר במקום, וכנראה שהעולם יתרגל, אבל למה להרוס כל חלקה טובה?

אבל, רבות דובר בנושא, ואם נחזור לענייננו - אז השלוש החדשה בהחלט מוצלחת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כמו שאומרים, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אני חושב שמקדימה המכונית יפהפיה:היא נראית אגרסיבית, ממש רעה. מהצד העיצוב גם כן מוצלח למדי, די ספורטיבי(במבט מהצד היא די מזכירה לי את ה-S TYPE של יגואר). מאחור הפנסים די מוגזמים, לא לטעמי, אבל בסה"כ העיצוב מוצלח למדי, שנוי במחלוקת, אבל למעשה זוהי המטרה של כריס באנגל.

פורסם

אני יכול לחיות איתה, רק חבל שהפנס האחורי נראה יפני וסתמי. בנוסף חבל שהקוים האלכסוניים של חיבור הפגושים לא תואמים את העיצוב הכללי של הרכב (מאחורה זה לא כלכך בולט ונורא אך מקדים המשיכה של הקו האלכסוני מהפנס לפגוש פוגמת בהרמוניה העיצובית. זה לא שהרעיון של המשיכה מהפנס לפגוש הוא רע, אך הביצוע...:roll:).

בקיצור, ככל שעובר הזמן אני פוזל יותר ויותר לאאודי ומרצדס.

פורסם

פשוט מזעזע....

איפה הדגמים היפים של פעם????

למרות שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח זה פשוט נוראי, חבל.

(אין ספק מבפנים זה נראה מפואר יקר ואיכותי.... לפחות זה)

m3forever

פורסם

היא הרבה יותר יפה מהדגם הנוכחי, משדרת אגרסיביות רבה וכמה שאני מחכה לראות את הקופה הבאה

בכל

מקרה

הישנות

יותר

שולטות

112.jpg

095.jpg

273.jpg

haters will hate

פורסם
מגזימים זאת מחמאה...

מה קרה ?! אם תראו את האוטו חונה לייד הבית שלכם לא תגיבו כמו כל ילד מפגר ותלכו לכיוון הב.מ.וו כאילו היא שלכם ?, אם היא תעבור לייד הבית ספר שלכם לא תצעקו אמא ! אמא !, אם יקנו אותה לאיזו ילדה של חברה של אמא שלכם לא יצאו לכם העיניים ? לא תמשיכו לחפש מילים גסות בתנ"ך ?

יאללה צאו מהסרטון של "מבקרי המדינה" הכריס הזה מעצב את המותג של ב.מ.וו כמו שהוא אמור להראות כיום; מכובד, יוקרתי, שנון ומיוחד.

לא טוב לכם אל תקנו.

טוב לכם גם לא תקנו ;).

דניאל.

:mm_yeah:

דניאל, חסכת לי כמה שורות של הקלדה.:wink:

ועכשיו ברצינות, לכל היפיי נפש שהיו קוצרים לבאנגל את הידיים שמשרטטות את הרכבים האלה על הנייר..

BMW שכרה את באנגל שיהנדס ויעצב את מכוניותיה לא בגלל שהיה חסר מעצבים בשוק הרכב העולמי.

הבן-אדם גאון!!! הוא מביא ל-BMW את כל העניין והמודעות ממגזיני הרכב בעולם ויוצר חשיפה ענקית לטכנולוגיה השונה והמיוחדת שהבווארים מציעים (I-DRIVE,וולוטרוניק,SMG).

תתפלאו!, אבל זה מוכר, ובכמיות מסחריות, ובדיוק כמו שאת ה-7 לא סבלו בהתחלה רוב חובבי הרכב היום יש כבר כמעט 200 כאלו על הכביש בישראל שזה המון...(אם לא יותר).

את ה-Z4 לא אהבתם? את ה-X5 לא אהבתם? את ה-6 ואת ה-5 לא אהבתם??

אז איך זה שכולם יוצאים פתאום ברגשות אשם???

לעיניינו: ה-3 החדשה מדהימה, נראית קרבית מאוד ונושכת בדיוק כמו שסדרה 3 צריכה להראות.

פורסם
:mm_yeah:

דניאל, חסכת לי כמה שורות של הקלדה.:wink:

ועכשיו ברצינות, לכל היפיי נפש שהיו קוצרים לבאנגל את הידיים שמשרטטות את הרכבים האלה על הנייר..

BMW שכרה את באנגל שיהנדס ויעצב את מכוניותיה לא בגלל שהיה חסר מעצבים בשוק הרכב העולמי.

הבן-אדם גאון!!! הוא מביא ל-BMW את כל העניין והמודעות ממגזיני הרכב בעולם ויוצר חשיפה ענקית לטכנולוגיה השונה והמיוחדת שהבווארים מציעים (I-DRIVE,וולוטרוניק,SMG).

תתפלאו!, אבל זה מוכר, ובכמיות מסחריות, ובדיוק כמו שאת ה-7 לא סבלו בהתחלה רוב חובבי הרכב היום יש כבר כמעט 200 כאלו על הכביש בישראל שזה המון...(אם לא יותר).

את ה-Z4 לא אהבתם? את ה-X5 לא אהבתם? את ה-6 ואת ה-5 לא אהבתם??

אז איך זה שכולם יוצאים פתאום ברגשות אשם???

לעיניינו: ה-3 החדשה מדהימה, נראית קרבית מאוד ונושכת בדיוק כמו שסדרה 3 צריכה להראות.

דעתך לא נחשבת, אתה לא אובייקטיבי :lol::wink:
פורסם
דעתך לא נחשבת, אתה לא אובייקטיבי :lol::wink:
:wink:

טוב...אז תתעלמו מהשורה האחרונה..

בכל אופן:

בקיצור, ככל שעובר הזמן אני פוזל יותר ויותר לאאודי ומרצדס

חבל לי לשמוע דברים כאלה..

אני מאמין שהקו העיצובי של BMW יתפוס וותק, אז אנשים כבר יבינו את מהות השינוי.

אל תשכחו שגם את הדגמים הקודמים של שנות ה-2000 לא אהבו בהתחלה בהשוואה לדגמים משנות ה-80 וה-90 מאותה סיבה של שינוי צורה "כבד ומשמעותי" מאוד ופגיעה בשושלת המסורה של הקו השבלוני.

איפה שמוליק (s.b.m.w) שיעזור לי פה קצת....:-)

• תוכן חדש...